Jools Jatta Janssens nieuw in cast Familie als personage Naima

Jools Jatta Janssens is nieuw in de cast van Familie; ze speelt de rol van personage Naima. Ze komt als wervelwind op donderdag 3 maart de Jan & Alleman binnengewaaid. Voor de 17-jarige Jools Jatta Janssens uit Antwerpen is deze rol in Familie haar eerste werk als actrice.

Heb jij het nieuwe boek van Familie al?

Jools Jatta Janssens als Naima in Familie

De jonge Naima komt met haar groep vrienden een pintje drinken in het café van Jan, waar ze kennismaakt met Guido (Vincent Banic). De komst van personage Naima introduceert ook een gloednieuw gezicht in Familie, namelijk dat van studente Jools Jatta Janssens.

De afgelopen tijd hebben meer nieuwe gezichten hun intrede gedaan in Familie, denk aan Samira (Belinda Voorspoels) en Koen (Sieg De Doncker).

Personage Naima in Familie

“Vrouwen vraag je niet naar hun leeftijd, dat is heel onbeleefd. Mag ik dan nu een pintje voor ik stik van de dorst?” Met die niet mis te verstane woorden zet Naima Guido op zijn plaats nadat hij haar identiteitskaart vraagt alvorens alcohol te schenken. Naima is dan ook niet op haar mondje gevallen. Haar pittige verschijning en verleidelijke blik springen hem meteen in het oog. Wanneer zij hem voor een uitdaging stelt, lijkt Guido dan ook op haar avances in te gaan. “Heb je zin in een spelletje darts? Als jij wint krijg je een kus van mij, als je verliest, dan ga ik naar huis”, klinkt het uitdagend. Maar is Naima wel wie ze zegt dat ze is?

Naima blijkt Jamila te zijn

Inmiddels weten we inderdaad dat Naima niet zegt wie ze is. Ze blijkt namelijk Jamila te heten en de dochter van Samira (Belinda Voorspoels) te zijn. Niet alleen Jools Jatta Janssens doet haar intrede in de cast van Familie; ook Amine Boujouh en Senne Meynendonckx komen erbij. Zij spelen Brahim en Ilja, de zonen van Samira.

Jools Jatta Janssens

Jools Jatta Janssens vertelt enthousiast over haar rol in Familie. “Op mijn eerste draaidag in januari was ik super zenuwachtig om op de set te staan. Het is de eerste keer dat ik acteerwerk doe dus in het begin was het zeker wennen. Maar ik heb me met veel enthousiasme vastgebeten in de leuke verhaallijnen die ik mag spelen. Charlotte Sieben is mijn meter op de set. We hadden meteen een klik. Zij neemt me onder haar vleugels en staat altijd klaar voor mij wanneer ik een vraag heb. Ondertussen heb ik al helemaal mijn draai gevonden om de rebelse Naima een stem te geven. Maar Naima zal al snel voor een paar stevige verrassingen zorgen!” Voor de 17-jarige studente uit Antwerpen is dit haar debuut.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

2 maart 2022 /