Jasmijn van Hoof in cast telenovelle Lisa als Mia

Jasmijn van Hoof is vanaf morgen – dinsdag 4 januari – te zien in de slotweek van telenovelle Lisa. Tot voor kort was deze actrice nog te zien als Stefanie in Familie, maar nu zien we Jasmijn van Hoof dus in de cast van Lisa als Mia.

Mia in telenovelle Lisa

Jasmijn Van Hoof kruipt in de huid van Mia, een spontane en goedlachse jonge vrouw met een hart van goud. Zo maakt ze ook haar opwachting in Lisa. Wanneer Mia een koppeltje ruzie ziet maken, beslist ze om tussen te komen. Ze heeft echter niet door dat het ruziënde stel acteurs zijn en dat ze op de set van de Flirt-campagne staat. Babette (Pommelien Thijs) is woedend omdat Mia de shoot in het honderd doet lopen. Mia’s naturelle flair is echter bijzonder ontwapenend, en dat ontgaat ook Lisa (Tinne Oltmans) en Nathan (Wietse Tanghe) niet…

Heb jij de boeken van telenovelle Lisa al gelezen?

Jasmijn van Hoof in Lisa

Jasmijn Van Hoof raakte in 2012 bij het grote publiek bekend als Stefanie Coppens uit de VTM-soap Familie. Ze vertolkte deze rol negen jaar lang, maar onlangs nam ze afscheid van de serie. De actrice vertelt: “Het telefoontje om Mia te spelen kwam vrij snel na mijn laatste draaidag bij Familie. Dat was een opluchting, want na Familie had ik eigenlijk geen idee hoe de toekomst er ging uitzien. Na dat telefoontje was ik er gerust in dat er nog toffe projecten mijn pad gaan kruisen. Hoewel de set van Lisa nieuw voor me was, voelde ik me er meteen thuis. Lisa wordt immers opgenomen in de oude studio’s van Familie.”

Weerzien met Hilde De Baerdemaeker

“Achter de schermen was het weerzien met Hilde De Baerdemaeker natuurlijk super fijn. Ik speelde een dochter van Hilde in Familie, Tinne Oltmans de dochter van Hilde in Lisa. Tinne en ik noemen onszelf al lachend de fictieve halfzussen. Er hangt een bijzonder fijne sfeer op de set van Lisa. Je voelt er bij iedereen veel jonge energie en de goesting om er iets moois van te maken. Het is ook heel fijn om de rol van Mia te spelen. Ze is een geestige, vrolijke en spontane jonge vrouw met het hart op de juiste plaats”, vertelt Jasmijn van Hoof over haar rol in telenovelle Lisa.

Winterstop Lisa

Jasmijn van Hoof is als Mia vanaf morgen – dinsdag 4 januari – in Lisa te zien. Dit is de laatste week van het seizoen, maar na de winterstop keert de telenovelle gewoon terug. Ook in het volgende seizoen zal het nieuwe personage Mia te zien zijn. Of het eerste verhaal deze week al ten einde komt, dat durf ik niet te zeggen. VTM blijft strooien met verwarrende namen over het seizoen. Ze noemen Lisa na de winterstop ook het derde seizoen. Kortom: gewoon blijven kijken en dan zien we allemaal hoe het verder verloopt.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

3 januari 2022 /