Streamz documentaires over wielrennen met Wout en Remco

Wist je dat op Streamz ook een aantal documentaires over wielrennen te vinden zijn? Hier kun je ook kijken naar Wout, Remco 2021 en Regenboog. Daarnaast staat de proloog online van Rainbow Remco, de documentaire die volledig op de schop moest toen Remco Evenepoel met corona de Giro d’Italia moest verlaten. Hier een overzicht van de documentaires over wielrennen op Streamz met mogelijkheid om door te klikken voor meer informatie, want over alle docu’s schreven we al eerder.

Wout van Aert

De documentaire Wout kent twee seizoenen, van ieder twee afleveringen, die beide op Streamz staan. Deze docu geeft een unieke blik achter de schermen in het leven van wielrenner Wout van Aert. Het gaat niet alleen over zijn wielercarrière, maar ook over zijn persoonlijke leven. Dit schreven we eerder over de afleveringen uit 2021 en 2022.

Wout van Aert in de Tour de France

Wil je Wout van Aert zijn successen in de Tour de France nog mooier in beeld zien, kijk dan absoluut naar:

Leestip: Het Plan – Hoe Team Jumbo-Visma de beste wielerploeg ter wereld werd*. Nando Boers keek drie jaar mee achter de schermen bij de ploeg van Wout van Aert.

Remco Evenpoel

Ook de eerdere documentaires over Remco Evenepoel zijn op Streamz te vinden. Eerder schreef ik al over Ik ben Remco en de documentaire over comeback. Je krijgt unieke beelden te zien bij de sportieve rentree waar de hele wielerwereld echt naar heeft uitgekeken.

Rainbow Remco

Daarnaast komt er een nieuwe documentaire over Remco Evenepoel, die gemaakt is door Average Rob. De proloog is alvast te kijken op Streamz. De andere afleveringen volgen later. De opzet van de docu moest volledig op de schop toen Remco Evenepoel met corona de Giro d’Italia moest verlaten. Je leest er alles over via Remco Evenepoel documentaire op Streamz; door Average Rob.

Wolfpack

Wil je het team waarin Remco Evenepoel schittert beter leren kennen, dan zijn er ook twee documentaires te vinden. Helaas staan die niet op Streamz, maar ze zijn wel makkelijk te vinden.

Regenboog

Daarnaast vind je op Streamz de documentaire Regenboog. Daar schreven we dit artikel over: Regenboog – afleveringen over WK wielrennen te kijken op Streamz. Dit is een eigenzinnige reconstructie van de wereldkampioenschappen wielrennen die ooit in België georganiseerd zijn. Van het allereerste op Belgische bodem in Luik in 1930 tot het laatste in Zolder in 2002.

Documentaires over wielrennen

En er zijn recent nog meer interessante documentaires over wielrennen verschenen. Helaas staan die niet op Streamz. Denk aan:

Foto: Streamz – Rainbow Remco

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

12 juli 2023 /