Documentaire Wout Van Aert op tv kijken bij VTM

De documentaire over Wout Van Aert – Wout, waar een wil is – kun je op tv kijken in twee delen bij VTM en VTM GO. De eerste aflevering is te zien vanaf vanavond (donderdag 10 december) om 20.40 uur op VTM.

Wout, waar een wil is

De documentaire Wout, waar een wil is, wordt door VTM op de volgende wijze omschreven. “Een unieke blik achter de schermen in het leven van wielrenner Wout van Aert, die dit jaar een topjaar kende op de weg met onder meer winst in de Strade Bianche en Milaan-Sanremo.”

HLN en VTM Nieuws

De documentaire over Wout van Aert is een samenwerking tussen HLN en VTM Nieuws. Zij zaten het afgelopen seizoen in het spoor van Wout Van Aert en zijn ploeg Jumbo-Visma. Niet alleen tijdens klassiekers als Strade Bianche en Milaan-Sanremo, maar ook tijdens de Ronde van Frankrijk. De beelden die dit opleverde zijn uniek. Zeker, omdat de Vlaamse renner een geweldig seizoen had. “Zo’n koersen winnen met de familie dichtbij, is het mooiste wat er is”, is één van de uitspraken van de wielrenner.

Wout Van Aert

Wout Van Aert mag dan pas 25 jaar oud zijn hij heeft al een indrukwekkend palmares. In het veldrijden is hij al drie keer wereldkampioen geweest. En ook op de weg pakte hij al twee keer zilver op het wereldkampioenschap. Maar nog indrukwekkender zijn zijn zeges.

Tour de France

Zo heeft hij er al drie op zijn naam staan in de Tour de France. En als je de ploegentijdrit meetelt, dan zelfs al vier. 2 zeges in de Ronde van Frankrijk voor Wout van Aert in 2019; waar hij dramatisch ten val kwam uiteindelijk tijdens de tijdrit. En 2 zegens in de Tour de France van 2020 voor Wout Van Aert.

Mathieu van der Poel

De Ronde van Vlaanderen ging in 2020 net aan zijn neus voorbij; Mathieu van der Poel ging met de winst naar huis. In de Container Cup won Mathieu van der Poel ook dé strijd tussen beide talenten, die in het veld ook al menig keer nek aan nek met elkaar reden om de eindwinst in belangrijke ritten.

Eerder kon je op VTM ook al kijken naar de documentaire Ik ben Remco! Over het talent Remco Evenepoel, die ook een heel bijzonder seizoen doormaakte…

Wout Van Aert en Mathieu van der Poel na de Ronde van Vlaanderen

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

10 december 2020 /