De Bachelor België met Fabrizio in Nederland op Videoland kijken

De Bachelor België met Fabrizio Tzinaridis is in Nederland nu op Videoland kijken. De eerste twee afleveringen zijn vandaag – vrijdag 18 februari – als verrassing online gekomen. Iedere donderdag kun je een nieuwe aflevering van De Bachelor België kijken. Hiermee gaat een grote wens van veel Nederlandse volgers van Fabrizio Tzinaridis in vervulling. Ze hoeven maar een dagje langer te wachten dan de Vlaamse kijkers. In België wordt De Bachelor op woensdagavond op Play4 uitgezonden. Ontdek in dit artikel meer over de deelnemers aan deze show.

Meteen weer over de deelnemers weten: deze dames zijn de deelnemers aan De Bachelor België met Fabrizio. Daarbij zijn drie Nederlandse meiden.

Wie is Fabrizio Tzinaridis?

Voor wie zich afvraagt ‘wie is Fabrizio Tzinaridis’ stellen we hem kort voor. Hij is een Vlaamse tatoeëerder, coach en ondernemer uit het Belgische Beringen (Belgisch Limburg). Fabrizio Tzinaridis is bij het grote publiek in Nederland en Vlaanderen bekend geworden door zijn deelname aan Temptation Island. In 2018 deed hij als verleider mee en bracht toen het hoofd van deelneemster Daniëlle op hol. Later dat jaar kreeg hij een relatie met een verleidster uit Temptation Island 2018, namelijk Pommeline Tillière.

Temptation Island

Ze verschenen samen in tal van programma’s, zoals Sex Tape. In 2019 deden ze zelfs mee als koppel aan Temptation Island VIPS (het seizoen waarin we Shirley ook leerden kennen).  Fabrizio Tzinaridis doet aan het eind van de VIPS-versie zelfs een aanzoek aan Pommeline, maar uiteindelijk redt hun relatie het niet. Vreemdgaan met verleidster Julia was de druppel. Nu zoek Fabrizio Tzinaridis dus naar de liefde in De Bachelor België, net zoals Thomas van der Vlugt in De Bachelor Nederland doet.

Bachelor Fabrizio op Videoland kijken

Tja, en als je zo populair bent geworden door Temptation Island, dat ook op Videoland verschijnt. Dan kan De Bachelor België met Fabrizio Tzinaridis natuurlijk niet op Videoland ontbreken. Als je de reacties op zijn Instagram een beetje hebt gevolgd de afgelopen weken, dan weet je dat veel vrouwen in Nederland ook graag naar De Bachelor België wilden kijken. Een aantal heeft hiervoor zelfs een VPN verbinding genomen, zodat de show op woensdagavond meteen via GoPlay gekeken kan worden. Videoland abonnees hoeven dat dus niet meer te doen. Zij kunnen De Bachelor België met Fabrizio Tzinaridis iedere donderdag kijken op Videoland. De eerste twee afleveringen staan nu online. Dat betekent dat de show gelijk oploopt met de Vlaamse uitzendingen.

De Bachelor België met Fabrizio Tzinaridis

Na een aantal veelbesproken liefdesrelaties is Fabrizio Tzinaridis klaar voor een nieuw hoofdstuk in zijn liefdesleven. Daarvoor schakelt hij de hulp in van Goedele Liekens. Zij zal hem als presentatrice met raad en daad bijstaan in De Bachelor België. Samen reizen ze naar Griekenland af waar op het Griekse eiland Peloponnesos vijftien vrouwen strijden voor de liefde van Fabrizio Tzinaridis. Daarbij zijn ook drie Nederlandse meiden.

Deelnemers De Bachelor Fabrizio

Benieuwd welke deelnemers het hart van Fabrizio proberen te veroveren? De deelnemers aan De Bachelor België zijn Tatjana Van Dessel, Margaux Verbestel, Anna Kappos, Karina Shaker, Sanne Ghislaine Sont, Vanessa Persoons, Madieke van de Bijl, Dagmar Costermans, Esmée Van Walle, Phaedra Declercq, Yoni De Schepper, Jelena Topalovic, Zoraïma Kerckhove, Samira Kherouach en Sharina Van Hoeymissen.

Hieronder lees je een korte samenvatting. Wil je uitgebreid kennismaken met de deelnemers aan De Bachelor met Fabrizio, klik dan hier. Er zitten een paar veelbesproken dames met veel juice bij…

Nederlandse vrouwen in De Bachelor België

Allereerst stellen we de Nederlandse vrouwen uit De Bachelor België aan je voor. Dat zijn Anna Kappos, Sanne Ghislaine Sont en Madieke van de Bijl. Helaas heeft Anna Kappos De Bachelor inmiddels moeten verlaten, maar Sanne Ghislaine Sont en Madieke van de Bijl laten beide het hart van Fabrizio Tzinaridis sneller kloppen. De twee Nederlandse deelnemers aan De Bachelor België staan daarmee in de finale.

 • Sanne Ghislaine Sont (33, Amsterdam) is online marketeer. Ze werd al jong moeder van twee dochters. Ze staat stevig in haar schoenen en zegt waar het op staat.
 • Madieke van de Bijl (28, Zetten) werkt in een sportschool. Ze is heel enthousiast en kan met iedereen overweg. Ze sport zeer intensief en gaat vaak op zoek naar adrenaline. Zo doet ze aan hardlopen, fitness en kickboksen. Ze heeft langere tijd in het buitenland gewerkt.

Vlaamse vrouwen De Bachelor Fabrizio

Deze Vlaamse vrouw is nog altijd in het spel om het hart van Fabrizio te veroveren. Margauz Verbestel is de enige Belgische deelnemer die de finale van De Bachelor België heeft gehaald.

 • Margaux Verbestel (21, Evere) is communicatiestudente. Ze heeft bakken ambitie en is zeer gedreven. Margaux weet waarom ze hard werkt en waar ze naar streeft, haar droomjob is om woordvoerder bij de Belgische voetbalbond te worden.

Afvallers De Bachelor België

 • Jelena Topalovic (28, Tremelo) is in het dagelijkse leven leerkracht. Ze is een sterke vrouw, die als alleenstaande mama heeft geleerd om op haar eigen benen te staan. Jelena Topalovic heeft een zoontje van anderhalf jaar en is zelf ontzettend zorgzaam. Ze heeft Servisch-Kroatische roots. Zij moest De Bachelor na aflevering 1 verlaten.
 • Samira Kherouach (23, Bree) is medewerkster klantendienst. Samira is half Marokkaans, half Siciliaans. De italiaanse taal spreekt ze vloeiend. Samira heeft graag de touwtjes in handen en noemt zichzelf een controlefreak. Ze kent Fabrizio van het uitgaansleven, maar durfde nooit echt op hem af te stappen. De tweede aflevering betekende voor Samira Kherouach het einde aan haar avontuur in De Bachelor.
 • Sharina Van Hoeymissen (24, Wolvertem) is sterilisatie assistente. In bijberoep is ze ook al vijf jaar schoonheidsspecialiste en dit is haar grote passie. Haar droom is dan ook om een succesvol schoonheidssalon te openen. Fabrizio nam in aflevering drie afscheid van haar.
 • Karina Shaker (29, Sint-Truiden) heeft haar eigen bedrijf. Ze heeft OekraÏnse roots en kwam op haar vijfde samen met haar mama naar België. Karina Shaker is een geboren entertainer die al regelmatig op tv te zien was en houdt van dansen en zingen. In aflevering vier moest zij De Bachelor verlaten.
 • Dagmar Costermans (23, Essen) is thuisverpleegster. Door de onregelmatige werkuren is het niet makkelijk voor Dagmar om nieuwe mensen te ontmoeten en daarom is De Bachelor voor haar een uniek concept om iemand in alle rust beter te leren kennen. Net als Karina Shaker moet Dagmar Costermans het avontuur met Fabrizio in aflevering vier verlaten.

Phaedra weigerde roos Fabrizio

 • Phaedra Declercq (21, Pervijze) is verzekeringsadviseur en Miss Freedom of the World 2021. Ze is erg ambitieus, praat graag en durft de show te stellen. Ze noemt zichzelf een multitasker. In de vijfde aflevering besluiten ze zelf om geen roos aan te nemen, daarmee eindigt het avontuur van Phaedra Declercq in De Bachelor België.
 • Zoraïma Kerckhove (30, Brugge) is storemanager. Deze dame heeft haar Indiaanse naam te danken aan het boek Papillon. Zoraïma is spontaan en vrolijk, heeft een uitgesproken mening en gaat niet snel een discussie uit de weg. Ondanks dat Phaedra Declercq haar roos niet aan neemt, moet ook Zoraïma Kerckhove De Bachelor in aflevering 5 verlaten.
 • Yoni De Schepper (21, Lokeren) is productiemanager binnen de entertainmentbranche. Ze is enorm gedreven. Veel ervaring in de liefde heeft Yoni nog niet, maar ze hoopt daar met deze deelname verandering in te brengen.
 • Tatjana Van Dessel (26, Mortsel) is schoonheidsspecialiste. Deze hardwerkende mama, geeft zich in alles voor de volle 200%. Zo combineert ze een drukke job met het moederschap.
 • De Nederlandse Anna Kappos (26, Eindhoven) is pedagogisch medewerkster en net als Fabrizio half Grieks. Met haar Griekse achtergrond heeft Anna 1 grote droom, een gezin met kindjes. Familie staat bij haar op de eerste plaats, zelf komt ze uit een ontzettend warm nest.
 • Vanessa Persoons (33, Brugge) is make-up artist en lifestyle coach. Met Vanessa in de buurt valt een gesprek nooit stil. Of het nu gaat over mediteren, chakra’s, mindfullness of Yoga. Ze is impulsief en ziet het leven als een geschenk.
 • Esmée van Walle (24, De Klinge) is werkzaam in de communicatiesupport. Ze is sociaal en goedlachs. Ze zoekt een family man die van kinderen houdt. Haar passie is cheer Dance en acrogym.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

18 februari 2022 /