MAX PubQuiz 2023: Sybrand Niessen en deze BN’ers aan bar

Sybrand Niessen duikt vanaf vanavond – vrijdag 31 maart – wekelijks om 21.25 uur bij MAX op NPO1 de kroeg in voor een MAX PubQuiz 2023. Natuurlijk krijgt hij weer hulp van een bekende barman of barvrouw. Ontdek hier alles over de deelnemers.

MAX PubQuiz 2023

In een gezellige kroegsfeer dagen elke week zes teams elkaar uit in MAX PubQuiz. In vijf rondes van vier vragen wordt hun kennis getest op het gebied van onder andere muziek, geschiedenis, sport en eten & drinken. De winnaars van elke aflevering zullen op vrijdag 19 mei in de finale strijden om de felbegeerde MAX Pubquiz Trofee. 

Barman of barvrouw MAX PubQuiz

Presentator Sybrand Niessen wordt wekelijks bijgestaan door een bekende barman of -vrouw, dit seizoen zijn dat: Kim-Lian van der Meij*, Jörgen Raymann, Babette van Veen*, Dave von Raven, Fenna Ramos, Karin Bloemen en Carrie ten Napel. Pianist Jan Rietman zit achter de piano in de speciale MAX PubQuizband.

Bekende barman of -vrouw

Ontdek hieronder meer over de bekende barman of -vrouw uit MAX PubQuiz 2023:

MAX PubQuiz seizoen 3 kijken

MAX PubQuiz seizoen 3 telt zeven afleveringen, die te kijken zijn vanaf vrijdag 31 maart om 21.25 uur (na Flikken Maastricht) bij MAX op NPO1. Let op: op vrijdag 5 mei is er geen uitzending. De afleveringen zijn ook terug te kijken via NPO Plus en NPO Start. Daar vind je ook de afleveringen van MAX PubQuiz seizoen 2019, 2021 en 2022. Als je gebruik maakt van een VPN Verbinding*, die je op Nederland zet, dan kun je ook vanuit België (of een ander land dan Nederland) kijken naar NPO Start.

Foto: Sybrand Niessen | © Elvin Boer / MAX

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

31 maart 2023 /