Sybrand Niessen presenteert MAX PubQuiz

Sybrand Niessen is terug op Omroep Max met de MAX PubQuiz! De eerste uitzending is te zien op vrijdag 1 januari om 22.10 uur. Een bekende barman of barvrouw staat ‘m bij. Evi Hanssen is dit seizoen één van hen! Jan Rietman zorgt voor de livemuziek bij de MAX PubQuiz!

Max PubQuiz!

In een gezellige kroegsfeer dagen elke week zes teams elkaar uit. Wie hebben samen de meeste kennis paraat? De winnaars van elke aflevering zullen op 12 februari strijden om de felbegeerde MAX Pubquiz Trofee.

Bekende barman of barvrouw

Presentator Sybrand Niessen wordt bijgestaan door een bekende barman of -vrouw. Dat zijn dit seizoen Wolter Kroes, Evi Hanssen, Stef Bos, Shirma Rouse, Roué Verveer, Marlijn Weerdenburg en André van Duin. En er is livemuziek onder leiding van Jan Rietman.

  • Evi Hanssen is op dit moment in Vlaanderen te zien in Over De Oceaan. Ze heeft daarnaast net een nieuw boek geschreven.
  • Heb jij de laatste shows van Roué Verveer gezien? Hier meer over Heppie de Peppie en Op Het Laatste Moment.
  • André van Duin is vanaf zondag 27 december terug op tv met heel Holland Bakt én Doorbakken.
  • Stef Bos was te zien in het afgelopen seizoen van Beste Zangers en hij had zijn eigen tv-show.
  • Marlijn Weerdenburg gaf een optreden in Missie Max.

Pubquiz

De pubquiz blijft in Nederland razend populair. Ook in coronatijd quizt jong en oud online door. Vragen in deze quiz van Omroep Max gaan over de meest uiteenlopende onderwerpen: Wie is de meest succesvolle Olympiër aller tijden, hoeveel beschuit zit er in een bakkersdozijn, hoeveel gulden was een daalder ook alweer waard en in welk land bevindt zich de grootste vulkaan ter wereld?

Zes teams

Zes teams bestaande uit twee personen (uit hetzelfde huishouden) nemen het in MAX PubQuiz tegen elkaar op. In rondes van vier vragen wordt de kennis getest op het gebied van muziek, geschiedenis, sport en eten & drinken. En ook een puzzelronde ontbreekt niet. Hoe goed zijn de teams op elkaar ingespeeld? 

Aflevering 1 om 22.10 uur – aflevering 2 t/m 6 om 21.30 uur – aflevering 7 om 21.10 uur. Te zien op NPO 1. Ontdek hier nog meer nieuwe programma’s.

Foto:  Elvin Boer / MAX

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

20 december 2020 /