Sybrand Niessen presenteert MAX PubQuiz

Sybrand Niessen is terug op Omroep Max met de MAX PubQuiz! De eerste uitzending is te zien op vrijdag 1 januari om 22.10 uur. Een bekende barman of barvrouw staat ‘m bij. Evi Hanssen is dit seizoen één van hen! Jan Rietman zorgt voor de livemuziek bij de MAX PubQuiz!

Max PubQuiz!

In een gezellige kroegsfeer dagen elke week zes teams elkaar uit. Wie hebben samen de meeste kennis paraat? De winnaars van elke aflevering zullen op 12 februari strijden om de felbegeerde MAX Pubquiz Trofee.

Bekende barman of barvrouw

Presentator Sybrand Niessen wordt bijgestaan door een bekende barman of -vrouw. Dat zijn dit seizoen Wolter Kroes, Evi Hanssen, Stef Bos, Shirma Rouse, Roué Verveer, Marlijn Weerdenburg en André van Duin. En er is livemuziek onder leiding van Jan Rietman.

Pubquiz

De pubquiz blijft in Nederland razend populair. Ook in coronatijd quizt jong en oud online door. Vragen in deze quiz van Omroep Max gaan over de meest uiteenlopende onderwerpen: Wie is de meest succesvolle Olympiër aller tijden, hoeveel beschuit zit er in een bakkersdozijn, hoeveel gulden was een daalder ook alweer waard en in welk land bevindt zich de grootste vulkaan ter wereld?

Zes teams

Zes teams bestaande uit twee personen (uit hetzelfde huishouden) nemen het in MAX PubQuiz tegen elkaar op. In rondes van vier vragen wordt de kennis getest op het gebied van muziek, geschiedenis, sport en eten & drinken. En ook een puzzelronde ontbreekt niet. Hoe goed zijn de teams op elkaar ingespeeld? 

Aflevering 1 om 22.10 uur – aflevering 2 t/m 6 om 21.30 uur – aflevering 7 om 21.10 uur. Te zien op NPO 1. Ontdek hier nog meer nieuwe programma’s.

Foto:  Elvin Boer / MAX

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

20 december 2020 /