Ghost Host met BN’ers nu ook op tv te kijken

De spelshow Ghost Host was in het najaar van 2022 al op de website en het YouTube-kanaal van NPO Zapp te zien. Vanaf zaterdag 14 januari wordt de spelshow met bekende Nederlanders nu ook op NPO3 uitgezonden om 20.00 uur bij AVROTROS. Ontdek er hier mer over.

Bekende Nederlanders als deelnemers

Ergens in Nederland, vanaf een geheime locatie kiest een mysterieuze ghost host zijn twee spelers. Deze twee BN’ers weten van niks en worden onverwacht onderdeel van het AVROTROS reality spelprogramma. Onder anderen Kaj van der Voort & Sor, Moïse Trustfull & Jessie Maya en Juvat Westendorp & Sterre Koning gaan de uitdaging aan. Lukt het ze om de ghost host te ontmaskeren?

Hier ken je de deelnemers aan deze show van:

Daarnaast zien we op de NPO Zapp site ook afleveringen met Steven (die te zien is in Steven en Jamie Kazàn – Road to Vegas en Ilse, Rutger en Thomas, Sem van Dijk en Stephanie van Eer, Fenna Ramos en Boer Ayoub en tot slot Leendert de Ridder en Nienke van Dijk (die nu in De Faker te zien zijn).

Ghost Host

De twee spelers voeren drie opdrachten los van elkaar, maar als één team, uit om hints over de locatie en de mysterieuze persoon te krijgen. Zo helpen zij bijvoorbeeld tien 65-plussers met oversteken, moeten ze iemands auto wassen en een polonaise met 40 personen weten te realiseren. Elke opdracht brengt hen een stap dichter bij de ghost host. Hoe sneller de twee spelers de raadselachtige persoon vinden en ontmaskeren, hoe hoger ze eindigen in het eindklassement. 

Ghost Host kijken

Ghost Host is iedere zaterdagavond – vanaf zaterdag 14 januari – bij AVROTROS op NPO3 te kijken rond 20.00 uur. De afleveringen zijn ook op de NPO Zapp site te kijken. Wil je dit vanuit België doen, dan heb je mogelijk een VPN Verbinding nodig (hij geeft dan aan dat je vanuit jouw locatie niet mag kijken).

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

13 januari 2023 /