Onze Jongens in Miami met Malik Mohammed kijken op tv

Het verhaal van Onze Jongens gaat door; ze gaan naar Miami! Waar we de Vlaamse acteur en danser Malik Mohammed al vluchtig in het eerste deel voorbij zagen komen, speelt hij nu een hoofdrol in de Nederlandse film Onze Jongens in Miami. Je kunt deze film kijken via Videoland en op woensdag 14 december om 20.25 uur op NPO3.

Update: dit bericht is op 13 december 2022 van een update voorzien. Het verscheen voor het eerst op VlaamsKijken op 31 juli 2021.

Verhaal Onze jongens in Miami

In Onze jongens in Miami is Jorrit (Jim Bakkum) weer single en gaat hij samen met Bas (Martijn Fischer) een stripclub openen in Miami. Uiteraard vliegt ook Thijs (Juvat Westendorp) naar Miami samen met nieuwe stripper en collega-bouwvakker Boris (Malik Mohammed). Ze moeten flink aan de bak want de club blijkt een enorme bouwval en de mannen komen er al snel achter dat ze te maken hebben met stevige concurrentie.

Cast Onze jongens in Miami

De cast van Onze jongens in Miami wordt gevormd door Jim Bakkum, Martijn Fischer, Juvat Westendorp, Eva van de Wijdeven, Maaike Martens (die je zag in Scrooge Live 2022), Sanne Vogel (die nu op Videoland in Foodies is te zien), Matheu Hinzen, Jason Cerda, Marit van Bohemen en de Vlaamse acteur Malik Mohammed. Je kent deze acteur van onder andere Spitsbroers (Akintola) en niet te vergeten van de Vlaamse remake van De Luizenmoeder. In De Luizenmoeder kruipt Malik Mohammed in de huid van Kenneth. Verder zag je hem in Déjà Vu en De Shaq.

Malik Mohammed: strippen voor goede doel

En wist je dat je Malik Mohammed niet alleen zag strippen in Onze jongens in Miami. Malik Mohammed behoorde daarnaast ook tot de bekende Vlamingen recent gingen strippen voor het goede doel. Lees er hier meer over: BV’s naakt als deelnemers Kom op tegen Kanker, alles in de strijd. Wil je nu meer van deze acteur zien, blijf ons dan volgen via onderstaande social media. Malik Mohammed behoort namelijk ook tot de nieuwe Dertigers cast.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

13 december 2022 /