Thomas Cammaert presentator Zin in morgen

De Vlaamse acteur Thomas Cammaert is één van de presentatoren van Zin in Morgen. Dit programma is iedere zaterdag om 19.15 uur te kijken op NPO2. Thomas Cammaert zien we samen met Kim-Lian van der Meij, Annemiek Schrijver en Stef Bos in Zin in Morgen.

Zin in morgen

KRO-NCRV omschrijft Zin in morgen als ‘een programma boordevol inspiratie en bezieling, op zoek naar de zin van het leven. Een programma waarvan je zin krijgt om op pad te gaan!’ In Zin in morgen gaan Kim-Lian van der Meij, Annemiek Schrijver en Thomas Cammaert in gesprek met bijzondere mensen die ons een inkijkje geven in hun leven en ons meenemen naar mooie plekken. Zanger Stef Bos reflecteert in elke aflevering op deze ontmoetingen.

Kim-Lian van der Meij

Zangeres/presentatrice Kim-Lian van der Meij maakte dit voorjaar grote indruk bij het publiek met haar rol als (allereerste) Maria Magdalena in KRO-NCRV’s The Passion (Hemelvaart). “De laatste jaren ben ik bewuster naar de wereld en de mensen erin gaan kijken. Met open blik en met het vertrouwen dat er een mooie boodschap in elke ontmoeting en ervaring ligt. Dat ik gevraagd werd een bijdrage te leveren in Zin in morgen voelt als perfecte timing, omdat ik zeer nieuwsgierig geworden ben naar de diepere betekenis in het leven.”

Thomas Cammaert

Thomas Cammaert is een Vlaamse acteur, die vooral in Nederland actief is. Hij speelde dit jaar Petrus in KRO-NCRV’s The Passion. “Op mijn Instagram vliegen de spirituele coaches me om de oren. Soms hilarisch, maar soms ook écht inspirerend”, licht Thomas Cammaert zijn deelname aan Zin in morgen toe. “Ik ben altijd al geïntrigeerd geweest door spiritualiteit en zingeving. Vooral tijdens de pandemie heb ik gevoeld dat het me enorm hielp om op een andere manier naar het even te kijken. Als mens moeten we het allemaal maar een beetje zelf uitvogelen, hoe mooi is het dat ik nu op pad mag gaan om mensen te vinden die mij en de kijker gaan inspireren?”

Annemiek Schrijver

Annemiek Schrijver, bekend van het KRO-NCRV tv-programma De verwondering, interviewt in Zin in morgen vrijdenkers en doeners. “Ik ben erg onder de indruk van de veerkracht van de mens. Het is werkelijk ongelooflijk wat we allemaal meemaken. En hoe uniek onze levensloop misschien ook lijkt, het proces van struikelen, verliezen, verzachten en herrijzen kennen we allemaal. In Zin in morgen gaan we zien tot welke daden mensen na opgedane levenservaring komen. Hoe gaan ze om met de aarde, waar vinden ze rust en inspiratie, welk werk laat hun ziel zingen?”

Stef Bos

In Zin in morgen laten bekende en onbekende mensen hun ‘heilige plek’ zien. Plekken met een bijzondere betekenis, waar hemel en aarde elkaar raken. Ook laten geïnspireerde onderzoekers, filmers en kunstenaars de presentatoren én de kijkers kijken met nieuwe ogen. In de drukte van het leven gaan we ongemerkt aan zoveel moois voorbij: we kijken wel, maar zien we wel goed? Stef Bos besluit elke aflevering met een gesproken slotakkoord.

Foto: Wessel de Grot

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

3 juni 2022 /