Abba Sing-a-long: Romy Monteiro, Kees Tol en deze deelnemers

De Abba sing-a-long die vorig jaar op oudejaarsavond werd uitgezonden, is op dinsdag 27 december 2022 om 21.04 uur op NPO3 te kijken. Lees hier alles over de Abba Sing-along met Romy Monteiro en Kees Tol. Bekende duo’s strijden in deze muziekshows om wie het meeste weet de legendarische band ABBA. Ontdek hier meer over de deelnemers.

Abba Sing-a-long

Wie kent ze niet? ‘Waterloo’, ‘Dancing Queen’ en ‘Take a chance on me’. In de ABBA Sing-a-long komen aan de hand van een quiz de bekendste ABBA-nummers, een groot aantal fragmenten en de beste videoclips voorbij. De ABBA tributeband speelt echte ABBA-krakers.

Deelnemers Abba Sing-a-long

Drie bekende duo’s maken uit wie het meest weet van ABBA. Zijn het schrijfster Heleen van Royen en zangeres Samantha Steenwijk die zich als ware kenners presenteren? Of blijken cabaretiers Rayen Panday en Nabil Aoulad de echte fans te zijn? Ook Kim-Lian van der Meij en Jasmine Sendar zingen de nummers uit volle borst mee.

Ontdek nog meer programma’s die uitgezonden werden tijdens de feestdagen 2021, dit bericht verscheen tenslotte voor het eerst op VlaamsKijken op 31 december 2021 toen de Abba Sing-a-long voor het eerst werd uitgezonden.

Feestdagen 2021

Eerder kon je bij AVROTROS al kijken naar de Feestdagen Sing-a-long. Qua muziek is het tijdens de jaarwisseling dus ontzettend divers op tv. Zo draait het op NPO1 bijvoorbeeld om het Franse lied. Je kunt ook kijken naar een concert van Snollebollekes, van DJ Regi of naar Sterker van Niels Destadsbader. Volop keuze voor iedereen. Of ga je toch voor een van de oudejaarsconferences, bijvoorbeeld van Najib Amhali of Kamal Kharmach.

Foto: AVROTROS

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

27 december 2022 /