Wat Mannen Willen op tv kijken; remake met deze cast

Wat Mannen Willen kun je vanavond (zaterdag 12 november 2022) om 22.45 uur kijken op VTM. Het is inmiddels alweer een oudje, want de film komt uit 2015. Wist je dat het hier om een remake gaat? In dit artikel lees je er meer over, net zoals over de Wat Mannen Willen cast.

Dit bericht verscheen oorspronkelijk op VlaamsKijken op 3 september 2016; op zaterdag 12 november heeft het een uitgebreide update gekregen.

Remake Mannenharten

Denk je: ‘dat verhaal van Wat Mannen Willen ken ik ergens van’. Dat klopt. Het is namelijk een remake van de film Mannenharten, waarvan in Nederland inmiddels ook al Mannenharten 2 is verschenen. Maar wist je dat het in Nederland ook om een remake gaat? De films zijn namelijk allemaal gebaseerd op de Duitse film Männerherzen.

Nieuwsgierig naar Wat Mannen Willen (en ‘m vanuit Nederland op tv kijken); check dan VTM GO.

Filip Peeters als regisseur

Heb je Mannenharten al gezien, dan denk je misschien ‘waarom zou ik datzelfde verhaal nog een keertje gaan kijken’. Begrijp ik, maar ik moet zeggen dat ik Vlaamse remakes toch altijd heel verrassend vind. Kijk bijvoorbeeld naar de Wat Mannen Willen cast. Dat is echt niet de minste. Voor we die namen allemaal gaan opsommen, beginnen we met de regisseur. Ook dat is geen onbekende. Wat Mannen Willen is namelijk het regiedebuut van Filip Peeters, die je bijvoorbeeld kent uit Salamander, Loft, Dossier K. en vele andere producties.

Wat Mannen Willen cast

De Wat Mannen Willen cast liegt er ook niet om met acteurs als Jonas Van Geel, Adriaan Van Den Hoof, Louis Talpe, Gène Bervoets, Tom Audenaert, Ben Segers, Nathalie Meskens, Evelien Bosmans, Ruth Becquart en Ella June Henrard. Kortom het kijken waard. Stuk voor stuk gezichten die we anno 2022 nog veelvuldig op tv zien (en waar we op VlaamsKijken volop over hebben geschreven). Een kort overzichtje.

Wat Mannen Willen: het verhaal

In Wat Mannen Willen volgen we de levens van zes mannen op zoek naar de grote liefde of gewoon een beetje geluk in een tijd waarin mannen soms geen idee hebben hoe ze man moeten zijn en wat vrouwen nu eigenlijk van hen verwachten. Wouter (Jonas Van Geel) is een romantische ziel, die zich nog niet meteen wil binden aan zijn kersverse vriendin Nicky (Evelien Bosmans)… tot blijkt dat ze zwanger is. Zijn broer Tim (Adriaan Van den Hoof) daarentegen heeft alles helemaal gepland, een topjob in de reclame en hij staat op trouwen met zijn jeugdliefde… alleen worstelt hij plots met cold feet. Misschien moet hij de bloemetjes toch nog maar eens buitenzetten?

Vincents (Louis Talpe) leven als muziekproducer is bijzonder spannend met elke dag wel een andere feestje en een nieuw poeplief. Alleen hangt hij, door een deal met de platenmaatschappij, vast aan Bruce (Gene Bervoets), de populaire charmezanger die de wereld met zijn songteksten wil verbeteren. Ook tramchauffeur Roland zou graag zijn wereld veranderen door zijn ex-vrouw Suzanne (Nathalie Meskens) terug voor zich te winnen. En Bruno (Tom Audenaert) hoopt eindelijk de ware te vinden… via een datingsite, maar een bezoekje aan de dierenspeciaalzaak is net iets interessanter.

Trailer

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

12 november 2022 /