Ella Leyers radiopresentatrice op Studio Brussel

Ella Leyers speelt niet alleen een radiopresentatrice in de serie Storm Lara; in het échte leven is ze er ook één sinds afgelopen dinsdag 31 augustus. Ze is vanaf nu namelijk iedere dinsdag te horen van 19.00 tot 21.00 uur op StuBru.

Ella Leyers op Studio Brussel

“Ik heb net de briefing gelezen, daarin stond dat ik over elk nummer iets te zeggen moet hebben. Dat is niet het geval. Ik laat de muziek voor zich spreken!”, aldus Ella Leyers, die voortaan dus haar favorieten platen op dinsdagavond deelt op StuBru. Ook de West-Vlaamse rapper Brihang krijgt die kans; hij presenteert zijn show op zondag van 19.00 tot 21.00 uur.

Storm Lara

Met haar show op Studio Brussel is Ella Leyers dus ook écht radiopresentatrice. Een rol waarin ze net hoge ogen gooit op Streamz in Storm Lara. “Radiostem Lara is een charismatische maar complexe vrouw, die nooit een blad voor de mond neemt. Een mysterieuze beller doet de gemoederen hoog oplaaien in de studio en Lara’s karakter zal op de proef gesteld worden”, aldus Streamz. Op VlaamsKijken lees je natuurlijk meer over he verhaal, de makers en cast van Storm Lara.

Muziekliefhebber

Dat Ella Leyers – dochter van Jan Leyers – een muziekliefhebber is, weten we natuurlijk al een tijdje. Samen met Willie Wartaal presenteert ze namelijk de podcast Popspraak. Samen bespreken ze in deze podcast de geschiedenis van de popmuziek. Dat doen ze met de nodige humor en een flinke dosis zelfspot. Ingrediënten die we zeker terug gaan horen in de show van Ella Leyers bij StuBru.

Foto: Studio Brussel

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

2 september 2021 /