Seizoen 2 Camping Coppens – Onze Zweedse Zomer | Camp Grinsby

VTM heeft seizoen 2 van Camping Coppens aangekondigd. Dit najaar – kun je vanaf donderdag 9 september 20.35 uur – kijken naar Camping Coppens: Onze Zweedse Zomer. Een jaar geleden kondigden Staf Coppens en zijn gezin aan dat ze naar Zweden gingen emigreren. Inmiddels zijn ze daar druk in de weer met Camp Grinsby.

UPDATE September 2023: Je kunt nu kijken naar Camping Coppens seizoen 3. Klik op de link (de gekleurde tekst) en lees er alles over (ook hoe je in het buitenland kunt kijken).

Tweede seizoen Camping Coppens

Het eerste seizoen van Camping Coppens was een ware hit. Wekelijk keken er zo’n 600.000 – 750.000 kijkers naar de afleveringen bij VTM. En ook in Nederland kijken er deze omer bij SBS6 zo’n 300.000 tot 400.000 kijkers naar de afleveringen. Een tweede seizoen van Camping Coppens kan dan ook niet achterblijven. Wanneer VTM dit gaat uitzenden, is nog niet precies bekendgemaakt. We weten in ieder geval dat het dit najaar is. Er zijn tevens nieuwe afleveringen van de Code van Coppens aangekondigd. Ook daar is het nog even op wachten, maar tot die tijd speel je het spel gewoon thuis.

Wist je dat je op dit moment kunt kijken naar Code van Coppens seizoen 3 in Nederland?

Onze Zweedse Zomer

Exact één jaar geleden kondigden Staf Coppens en zijn gezin groot nieuws aan. Ze zouden hun hele hebben en houden naar Zweden verhuizen, om daar een eigen camping midden in de natuur te openen. Dat is via een soms hobbelig traject gelukt. Hoe hebben Staf en Monique hun eerste razend drukke zomer op Camp Grinsby beleefd? Welke obstakels hebben ze samen moeten overwinnen? Hoe brachten Beau en Nora de grote vakantie door? Dat toont het gezin in seizoen 2 van Camping Coppens: Onze Zweedse Zomer.

Kijken vanuit Nederland

Wil je naar dit programma kijken vanuit Nederland? SBS6 heeft de uitzendrechten. Maar helaas is er via Kijk.nl niets meer terug te vinden van deze over het tweede seizoen. Je kunt alle afleveringen van Code van Coppens wel kijken via VTM GO. Er staat ‘Niet beschikbaar buiten België of via VPN’, maar ik heb zelf alle afleveringen vanuit Nederland gekeken via de VTM Go site in combinatie met mijn VPN Nederland-verbinding.

Leestip: ontdek hoe je Vlaamse programma’s, series en films in Nederland kunt kijken.

Seizoen 3 van Camping Coppens?

Het tweede seizoen van Camping Coppens telt helaas maar vier afleveringen. Nu is de vraag of er een seizoen 3 van Camping Coppens volgt. Ik denk dat er heel wat kijkers zijn, die het avontuur van deze familie graag blijven volgen. En kijk bijvoorbeeld naar de Meilandjes, die zijn inmiddels al aan seizoen 6 toe van Chateau Meiland.

Inhoud afleveringen Camping Coppens seizoen 2

  1. We zien onder andere hoe de familie Coppens met campinggasten het Zweedse traditionele Midsömmar-feest viert. Ondertussen is de drukke zomer echt aangebroken.
  2. In de tweede aflevering van seizoen 2 zien we dat de familie Coppens in stukjes en beetjes op Camp Grinsby arriveert. Zowel broers Mathias en Maarten als mama Agnes komen naar de camping deze zomer. Monique heeft een schaatskamp georganiseerd en propere toiletten blijven het stokpaardje van Staf.
  3. Niet alleen de broers brengen een bezoek aan de camping; ook neven Dieter (die je kent van Down the road) en Tom komen langs. “Met de neven is ’t altijd plezier”, klinkt over de camping. Verder komt er een 70-koppig Vlaams orkest naar Camp Grinsby.
  4. De vierde aflevering is helaas alweer de laatste van het tweede seizoen Camping Coppens. We zien hoe het hoogseizoen stilaan ten einde loopt. De familie Coppens gaat weer in hun eigen huis wonen, omdat de kinderen naar school moeten. Beau gaat nu naar het middelbaar.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

24 augustus 2021 /