Liefde voor Muziek 2022 deelnemers; aftrap voor Suzan & Freek

Liefde voor Muziek is terug in 2022 met geweldige deelnemers! In de eerste aflevering – die vanavond (maandag 4 april) om 20.35 uur te kijken is – staan Suzan & Freek centraal. Zij worden in het zonnetje gezet door de andere Liefde voor Muziek-deelnemers: Davina Michelle, Pat Krimson & Loredana van 2 Fabiola, Margriet Hermans, Koen Buyse van Zornik, Camille en Ozark Henry. Ontdek in dit artikel alles over Liefde voor Muziek 2022 én de aflevering met Suzan & Freek.

Liefde voor muziek 2022

In het land van wijn en kaas zorgen Davina Michelle, Pat Krimson & Loredana van 2 Fabiola, Suzan & Freek, Margriet Hermans, Koen Buyse van Zornik, Camille en Ozark Henry voor een ongezien muzikaal spektakel in Liefde voor Muziek 2022. Dit keer reizen de artiesten naar Zuid-Frankrijk. De artiesten treden uit hun comfortzone. Zo wagen Pat Krimson & Loredana van 2 Fabiola zich aan een broze en intieme song van Suzan & Freek, geeft Zornik zijn eigen interpretatie aan een nummer van Margriet Hermans en neemt Ozark Henry een Camille-hit onder handen. Kippenvel, verrassende covers, ontroerende momenten, ambiance en bijzondere vriendschappen verzekerd. 

Laten weten wat je van dit nieuwe seizoen van Liefde voor Muziek vindt? Dat kan bijvoorbeeld onder dit bericht op Instagram en in onze Facebook-groep.

Liefde voor muziek in Zuid-Frankrijk (Cap D’Agde)

Op de Zuid-Franse topbestemming Cap D’Agde, omringd door prachtige zandstranden aan de Middellandse zee, leren de artiesten elkaar beter kennen. Ze overnachten in een chateau op Domaine Les Castans te midden van uitgestrekte wijngaarden en ver weg van alles en iedereen. Hun unieke, nieuwe songs delen ze met elkaar en de wereld vanuit Maison Nolly Prat Marseillan, aan de oevers van de Thau-lagune in de schilderachtige haven.

Deelnemers Liefde voor muziek 2022

De artiesten die meedoen aan Liefde voor Muziek seizoen 8 zijn: Margriet Hermans, Koen Buyse van Zornik, Camille, Ozark Henry, Davina Michelle, Pat Krimson & Loredana (2 Fabiola) en Suzan & Freek. Daarbij vallen meteen verschillende dingen op. Zo namen Loredana en Camille het recent tegen elkaar op in The Masked Singer 2022 als Miss Poes en Ridder. En met Davina Michelle en Suzan & Freek zijn er in dit nieuwe seizoen Liefde voor Muziek op VTM ook twee Nederlandse acts vertegenwoordigd.

Meer weten over de artiesten:

Of lees ons uitgebreide artikel: Liefde voor Muziek: artiesten nieuw seizoen met o.a. Camille.

Suzan & Freek

In de eerste aflevering op maandag 4 april om 20u40 krijgen lovebirds Suzan & Freek de eer om als eerste centraal te staan en te genieten van de covers die de anderen brengen. Aan Nederlandse oorwurmen geen gebrek, want het duo heeft een uitgebreid repertoire om uit te kiezen. Ozark Henry zingt voor het eerst ooit in het Nederlands, Margriet Hermans raakt een gevoelige snaar, Loredana en Pat zorgen voor dancevibes, Zornik voor het gitaarwerk, Davina Michelle overdonderd iedereen met haar unieke sound en Camille brengt de Spaanse vibes naar Frankrijk. 

Covers Suzan & Freek

Ben je nieuwsgierig naar welke nummers van Suzan & Freek de deelnemers aan Liefde voor Muziek 2022 gaan coveren? We zetten het alvast voor je op een rijtje.

  • Camille zingt Blauwe Dag in het West-Vlaams. Ze krijgt iedereen aan het dansen en brengt extra zomerse vibes naar Frankrijk. “We komen niet vaak in West-Vlaanderen maar nu heb ik het gevoel dat het daar altijd 35 graden is!”, lacht Freek.
  • Ozark Henry zingt voor het eerst in het Nederlands. “Het liedje Deze Is Voor Mij springt er voor mij echt uit. Jullie brengen pure emoties en zijn hele goede singer songwriters”. “Volgens mij hebben we nog nooit zo cool geklonken”, oordelen Suzan & Freek na het optreden. 
  • Koen Buyse (Zornik) kiest voor De Overkant en maakt er On The Other Side van met een stevige portie gitaarwerk. “Ik heb mij enorm geamuseerd met dit nummer”, vertelt Koen.
  • Davina Michelle herbewerkt Goud tot Gold Plated Love. “Dit is het moeilijkste liedje dat ik het hele seizoen ga doen. Ik heb er een mengelmoesje van gemaakt tussen jullie en mij.”
  • 2 Fabiola kiest voor Als Het Avond is. Dit is het favoriete nummer van Loredana, Pat en zijn dochter. “Dit is haar favoriete nummer op weg naar school. Ze gaat er helemaal in op”, vertelt Pat Krimson. Overgoten met de nodige portie dancebeats overdonderen ze de andere artiesten met When The Lights Go Down.
  • Margriet Hermans raakt dan weer een gevoelige snaar met haar versie van Spiegelbeeld. “Ik stel voor dat als wij ooit gaan trouwen, je dit nummer komt zingen op ons huwelijksfeest”, oordelen Suzan & Freek. 

Zelf zingen Suzan & Feek Genoten van Guus Meeuwis. Ze kiezen hiervoor met een speciale reden. “Het is gebaseerd op deze hele mooie week en de nieuwe vriendschappen. Het is een cadeautje van ons aan jullie.”

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

4 april 2022 /