De Cooke & Verhulst Show (laatste keer) kijken met James & Gert

James Cooke en Gert Verhulst zijn vanaf vanavond – Tweede Paasdag, maandag 18 april – weer dagelijks rond 21.45 uur op Play4 te zien met De Cooke & Verhulst Show. De gastheren zenden hun show live uit vanaf De Zuiderkroon. De Cooke & Verhulst Show seizoen 3 is het laatste seizoen van James en Gert, zo konden we ontdekken in de trailer. Als oude heren gaven ze aan dat je moet stoppen op een hoogtepunt. Maar voor het de laatste keer is, kunnen we zes weken genieten van James Cooke en Gert Verhulst in De Cooke & Verhulst Show seizoen 3 op Play4. Hier ontdek je er meer over.

De Cooke & Verhulst Show seizoen 3

James Cooke en Gert Verhulst openen opnieuw de deuren van de grootste en meest verrassende televisie talkshow van Vlaanderen. Dat onze gastheren zichzelf én elkaar graag al eens uitdagen was al bekend – we schreven eerder tenslotte al over seizoen 1 en seizoen 2 – maar nog niet dat ze met hun talkshow helemaal live gaan. Zes weken lang nemen James Cooke en Gert Verhulst met De Cooke & Verhulst Show seizoen 3 intrek in het prachtige decor van De Zuiderkroon. Hier verwelkomen ze de meest bekende, opvallende of bijzondere Vlamingen om samen met hen en alle Vlamingen thuis de weekavonden zomers warm af te sluiten.

De Cooke & Verhulst Show kijken (in Nederland)

Wil je De Cooke & Verhulst Show (seizoen 3) kijken, dan doe je dat dus dagelijks rond 21.45 uur op Play4. De show is daarnaast ook terug te kijken op GoPlay. Wil je De Cooke & Verhulst Show vanuit Nederland kijken, dan is dit ook mogelijk. De programma’s van GoPlay kun je kijken als je gebruik maakt van een VPN Verbinding, die je op België zet. Je moet je alleen dan nog eventjes aanmelden. Goed nieuws: hier vind je ook het nieuwste seizoen van De Verhulstjes. Net als het indrukwekkende programma van James Cooke: James De Musical.

James Cooke

James Cooke en Gert Verhulst zijn niet alleen druk met het laatste seizoen van De Cooke & Verhulst Show; ze hebben nog meer plannen. Zo is James Cooke op dit moment te zien in het nieuwe dansprogramma Come Dance With Me. Daarnaast kunnen we in 2022 nog veel meer van hem verwachten, zo is James Cooke één van de deelnemers aan Over De Oceaan seizoen 2. Hij presenteert Extreme Makeover Vlaanderen en er volgt een tweede seizoen van Jams De Musical. Dit programma is in Cannes recent nog in de prijzen gevallen als Best Factual Entertainment Show. Een prijs die alleen maar weggelegd is voor toonaangevende shows binnen de internationale tv- en streamingwereld.

Gert Verhulst

En als we het over Gert Verhulst hebben, dan hebben we het tegenwoordig natuurlijk over De Verhulstjes. Deze realityshow is ook in Nederland een groot succes. We zagen ze aan de Vlaamse kust, in Saint-Tropez en Antwerpen. Komt De Verhulstjes seizoen 4 er ook aan? Medio maart waren Gert Verhulst en zijn dochter Marie te gast bij Qmusic en daar zeiden ze. “De kans is groot dat er nog een seizoen komt. Het is nog niet officieel, maar we hebben het wel al zo goed als zeker beslist.” Gert Verhulst heeft daar zelf dan weer alle tijd voor nu hij voorgoed afscheid heeft genomen van Samson (en het stokje heeft doorgegeven aan Marie).

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

18 april 2022 /