Samson en Marie Verhulst vanaf 28 september op Ketnet

Samson en Marie Verhulst zijn vanaf aanstaande maandag 28 september dagelijks te zien op Ketnet! De eerste beelden van de gloednieuwe reeks zijn inmiddels ook al gepresenteerd door de Vlaamse tv-zender voor kinderen.

Marie Verhulst

Met Samson & Marie leren de Ketnetters een nieuw maar vertrouwd duo kennen. Echter spelen de avonturen zich niet meer af in de Dorpstraat 101 (zoals bij Samson & Gert), maar in een busje met nummerplaat bus 101. Elke aflevering trekken Samson en zijn nieuwe baasje Marie Verhulst (de dochter van Gert) er op uit met hun kampeerbusje en beleven ze veel kleine avonturen. Ze lachen, spelen en zingen er op los en maken soms ook eens ruzie, net zoals alle dikke vrienden. Af en toe duiken er ook een aantal vertrouwde gezichten op, zoals de burgemeester, Alberto en Van Leemhuyzen.

Voor Marie Verhulst is dit niet haar debuut op tv. De dochter van Gert Verhulst was eerder te zien in de Vlaamse fictiereeks Ghost Rockers. Ze speelde in deze serie drie jaar lang Charlotte ‘Charlie’ Timmermans. Verder deed ze mee aan Boxing Stars en zag je haar in de film Nachtwacht – Het Duistere Hart als Arachnia.

Samon & Marie in Nederland op tv

Niet enkel de Ketnetters gaan kunnen genieten van de nieuwe avonturen. Ook in Nederland kunnen de kijkers binnenkort genieten van de avonturen van Samson & Marie. Nederlandse kijkers moeten iets langer geduld hebben. Hier is de serie vanaf 5 oktober te zien op het themakanaal van NPO Zapp en online.

Weetje voor de Nederlandse kijkers: Marie Verhulst is de zus van Viktor Verhulst, die in Nederland te zien is als presentator van Love Island.

https://youtu.be/-e3CkjgBjLI

Samson & Marie op Ketnet

Voor Ketnet voelt Samson & Marie als thuiskomen, want ook Samson & Gert was jarenlang te bekijken op Ketnet. De eerste aflevering werd uitgezonden op 2 september 1990, ondertussen bijna 30 jaar geleden. Gert kondigde vorig jaar aan dat hij afscheid zou nemen. Met dochter Marie Verhulst was de opvolging verzekerd en kreeg Samson er een extra baasje bij.

En nu, 30 jaar na de eerste aflevering van Samson & Gert, zetten Samson & Marie dat verhaal in een nieuw jasje verder op Ketnet. Gelukkig hoeven de Ketnetters niet meer te wachten tot zondagochtend om te genieten van deze gloednieuwe reeks. Ze zijn namelijk vanaf 28 september iedere dag op Ketnet te zien, zowel om 07.30 als om 16.50 uur. Daarnaast kun je ze altijd digitaal vinden via de website, app en YouTube kanalen van Ketnet en Ketnet Junior.

Foto: VRT.

https://youtu.be/-PytiDi-jjQ

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

24 september 2020 /