Britt Das als Céline van Noten in cast Lisa

Britt Das speelt Céline van Noten in telenovelle Lisa en is daarmee één van de nieuwkomers in de cast. De dochter van actrice Marleen Merckx is vanaf donderdag 3 maart te zien in deze gastrol. Ze verschijnt op het scherm als ze solliciteert voor een job in ’t Excuus. Ontdek in dit artikel meer over personage Céline van Noten en over het nieuwe gezicht in de cast van Lisa: actrice Britt Das.

Britt Das speelt Céline van Noten

Britt Das geeft dus gestalte aan het personage Céline van Noten. Zij is een energie en sympathieke jongedame. Ze verschijnt voor het eerst in telenovelle Lisa wanneer ze solliciteert voor een job in ‘t Excuus. Later zal de kijker meer van Céline van Noten te zien krijgen, wanneer ze het hoofd van Remco (Arno Moens) op hol brengt en ‘t Excuus stevig op zijn kop zet.

Dit is niet het eerste nieuwe personage in het derde seizoen van Lisa; eerder maakte we al kennis met Mia (Jasmijn van Hoof) en Olivia (Anushka Melkonian).

Céline van Noten (Lisa)

Britt Das vertelt meer over haar personage Céline van Noten. “Mijn personage Celine is een barvrouw die van aanpakken weet en die ’t Excuus een nieuw leven inblaast. In het echte leven sta ik als jobstudent ook achter de bar, dus de inspiratie moest ik niet zo ver gaan zoeken. Celine is niet op haar mondje gevallen, wat leuk was om te spelen. Ze is assertief en draagt het hart op de tong.”

Britt Das

“Op dat vlak kan ik nog veel van haar leren. Ik heb genoten van de draaidagen en amuseerde me rot op de set. Ook wanneer ik om 6u ‘s ochtends op de set werd verwacht, sprong ik goedgezind uit bed. De set van Lisa is een aangename omgeving met een toffe cast, crew en productie. Ik voelde me er heel snel thuis. Ik ben heel dankbaar dat ik zo’n leuke ervaring mocht opdoen in het begin van mijn prille carrière!”, aldus Britt Das, die momenteel drama studeert. De dochter van Marleen Merckx was eerder te zien in de webserie 22/3: Wij Waren Daar van VTM GO. En wist je dat ze als baby ook te zien was als de kleine Franky in thuis; de baby van Simonne (de rol die haar moeder al jaren speelt). Daarnaast is ze regelmatig in het theater te zien.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

2 maart 2022 /