Welke vrouw verovert Fabrizio Tzinaridis? Deelneemsters De Bachelor

Welke vrouw verovert het hart van De Bachelor Fabrizio Tzinaridis? In dit artikel ontdek je alles over de deelneemsters aan De Bachelor in Vlaanderen. Daarnaast zetten we op een rijtje hoe je De Bachelor met Fabrizio Tzinaridis (en diverse deelnemers uit Nederland) ook vanuit Nederland kunt kijken. Het programma start vanavond, woensdag 9 februari, om 20.35 uur op Play4.

Fabrizio Tzinaridis

Na een aantal veelbesproken liefdesrelaties is Fabrizio Tzinaridis helemaal klaar voor een nieuwe relatie. Fabrizio weet wat hij zoekt in een vrouw, hij is ambitieus, romantisch, knap en sportief. Deze Griekse adonis is helemaal klaar om zich te settelen, en dat het liefst met iemand aan zijn zijde. Zijn zoektocht doet hij niet alleen, met raad en daad zal Goedele Liekens hem bijstaan als presentatrice in De Bachelor. Fabrizio Tzinaridis stelt zijn hart terug open voor een nieuwe liefde en hiervoor keert hij terug naar zijn roots, het idyllische Griekenland.

Bachelor op Griekse eiland Peloponnesos

Fabrizio Tzinaridis is klaar voor een nieuwe liefde: “ik heb heel specifiek uitgemaakt wat voor mij geluk is. Iemand die me kan helpen groeien, dat zou ik fantastisch vinden.” De opnames van De Bachelor met Fabrizio vonden plaats op het Griekse eiland Peloponnesos. Dit is het grootste schiereiland van Griekenland en ligt ten zuiden van Griekenland met historische plaatsen als Argolis, Arkadia en Lakonia. Maar ook plaatsen als Olympia, Sparta, Epidaurus, Mystras en Mycene. In de eerst aflevering maken we kennis met de 15 mooie dames, die een poging wagen op liefde. In dit artikel stellen we ze uitgebreid aan je voor, inclusief de nodige ‘juice’. Er zijn namelijk best wat roddels over de deelneemsters aan De Bachelor te voorschijn gekomen.

Goedele Liekens

Goedele Liekens vertelt: “Ik heb Fabrizio zien evolueren van een verleider in Temptation Island tot de persoon die hij nu is. Zijn relaties in het verleden werden altijd breed besproken in de media. Fabrizio wil graag de kans krijgen om iemand te ontmoeten die de tijd neemt om hem écht te leren kennen, en bovenal is hij op zoek naar een echte connectie. Samen in een intieme ‘bulp’ in het buitenland,  zonder afleiding van buitenaf, vormt Griekenland daarvoor het uitgelezen kader. Ik gun Fabrizio een nieuwe kans op liefde en ik help hem zeer graag in die zoektocht. Ik gun het hem om iemand oprecht te vinden waar hij bij kan thuiskomen en waar hij hopelijk zijn verdere leven mee kan delen.” Goedele Liekens is de afgelopen tijd vooral in het nieuws geweest, omdat er in 2020 agressieve huidkanker bij haar werd geconstateerd.

Deelnemers De Bachelor

In Griekenland wagen vijftien single vrouwen hun kans om het hart van de sportieve en ambitieuze bachelor Fabrizio te veroveren. Maak in dit artikel kennis met de deelnemers aan De Bachelor; Tatjana, Margaux, Anna, Karina, Sanne, Vanessa, Madieke, Dagmar, Esmée, Phaedra, Yoni, Jelena, Zoraïma, Samira en Sharina – zij willen allemaal het hart van Tzinaridis veroveren. Opvallend hierbij is dat er zowel deelneemsters uit België als Nederland zijn. De jongste dames zijn 21; de oudste 33. Fabrizio Tzinaridis is zelf 29 jaar en woont in Belgisch Limburg… Amsterdam, maar ook Brugge zijn dan toch een stukje uit de hoek… Tijd om de deelneemsters aan De Bachelor beter te leren kennen.

Wil je weten welke dames nog steeds in het spel zijn? Dat lees je hier: bij aanvang van aflevering zes heeft De Bachelor Fabrizio nog keuze uit vijf Vlaamse en drie Nederlandse dames.

De Bachelor met Fabrizio Tzinaridis in Nederland kijken

Maar eerst natuurlijk één van de belangrijkste vragen voor de Nederlandse volgers van VlaamsKijken: kun je De Bachelor met Fabrizio Tzinaridis vanuit Nederland kijken? Als je ziet dat er drie Nederlandse deelneemsters zijn – en weet hoeveel Nederlandse volgers de voormalig deelnemer aan Temptation Island heeft – dan kan dat toch niet anders. En inderdaad De Bachelor met Fabrizio Tzinaridis is nu op Videoland te kijken.

De Bachelor Fabrizio op Videoland kijken

Op woensdag kun je op Videoland kijken naar De Bachelor met Thomas van der Vlugt van StukTV. En op donderdag op Videoland De Bachelor België met Fabrizio. Wil je ‘m echt woensdagavond meteen kijken (of heb je geen Videoland), dan kun je kijken via GoPlay en een VPN verbinding; zelf heb ik VPN Nederland (zie de link hiervoor), maar je kunt ook denken aan NordVPN of Atlas VPN. En zo zijn er nog diverse aanbieders.

Dit zijn de vrouwen van Fabrizio:

Genoeg uitgelegd: het is tijd om kennis te maken met de deelneemsters aan De Bachelor. Ontdek meer over Tatjana, Margaux, Anna, Karina, Sanne, Vanessa, Madieke, Dagmar, Esmée, Phaedra, Yoni, Jelena, Zoraïma, Samira en Sharina. Wie is jouw favoriet van deze vrouwen uit De Bachelor? Laat het weten in het bericht op onze Facebook-groep of onder de post op Instagram.

Hoe Fabrizio Tzinaridis zelf naar dit avontuur kijkt? Dat lees je hier. Over het verloop van de show lees je hieronder meer (even scrollen dus). Maar eerst stellen we de deelneemsters voor.

Tatjana Van Dessel

De 26-jarige Tatjana Van Dessel uit Mortsel is schoonheidsspecialiste in haar eigen salon: Prettylou by Tatjana. Daarnaast heeft ze ook een webwinkel gehad: Prettylou Fashion. En ze is actief op TikTok. Op haar instagram ontdekken we dat ze ook kan tatoeëren. Tatjana Van Dessel is een hardwerkende mama, geeft zich in alles voor de volle 200%. Zo combineert ze een drukke job met het moederschap. Deze deelneemster aan De Bachelor is heel trots op haar eigen schoonheidssalon, die ze volledig zelf uit de grond gestampt heeft. Naast hard werken komt familie op de eerste plaats voor Tatjana. Ze is een ambitieuze, hardwerkende vrouw en ziet Fabrizio zeker passen in het plaatje, het feit dat hij zelf een zoontje heeft ziet ze alleen maar als een pluspunt. Zelf is Tatjana Van Dessel ook moeder van een zoontje, namelijk van Nio. Haar motto: “Als ik iets wil, dan ga ik ervoor.”

Wat ik ook ontdekte: Tatjana Van Dessel had iets met Buurtpolitie-acteur Henny Seroeyen… Kleine kanttekening: die was nog getrouwd. En Tatjana Van Dessel bleek uiteindelijk niet de enige minnares van Henny Seroeyen.

Margaux Verbestel

De inmiddels 22-jarige communicatie studente Margaux Verbestel uit Evere stort zich vol enthousiasme op dit avontuur. Ze heeft bakken ambitie en is zeer gedreven. Margaux Verbestel weet waarom ze hard werkt en waar ze naar streeft, haar droomjob is om woordvoerder bij de Belgische voetbalbond te worden. Ze zoekt een partner die haar beste vriend is in het leven. De speelse studente wil iemand die zorgzaam en respectvol is, benieuwd of ze deze aspecten kan vinden in Fabrizio Tzinaridis. Haar motto: “Ik vecht voor mijn doelen.” Zou ze dat letterlijk doen? Want dan kunnen we ons opmaken voor een catfight in De Bachelor.

Anna Kappos

De 26-jarige Anna Kappos is de eerste Nederlandse deelnemer aan De Bachelor. En meteen een bekend gezicht voor de kijkers van First Dates; ze was te zien in de aflevering van 17 september 2020. Dat Anna Kappos zich ook heeft aangemeld voor De Bachelor is niet gek; ze is namelijk net zoals Fabrizio Tzinaridis half Grieks. Haar ouders leerden elkaar kennen op vakantie in Griekenland. Met haar Griekse achtergrond heeft Anna Kappos één grote droom, een gezin met kindjes. Ze werkt als pedagogisch medewerkster in de kinderopvang. Familie staat bij haar op de eerste plaats, zelf komt ze uit een ontzettend warm nest. Anna is al een tijdje single, Nederlandse mannen zijn afstandelijker dan Griekse volgens Anna Kappos. De ideale kans dus om uit te zoeken of deze Griekse roots gemaakt zijn voor elkaar. Haar motto is: “I’m a daydreamer and a nightthinker.”

Karina Shaker

De 29-jarige Karina Shaker uit Sint-Truiden is onderneemster. Ze is eigenaresse van de winkel KJ Secret aan het Minderbroedersplein 7 in Sint-Truiden. Deze dame heeft OekraÏnse roots kwam op haar vijfde samen met haar mama naar België. Ze hebben een zeer nauwe band en werken dan ook dagelijks samen in hun eigen zaak. Karina Shaker is een geboren entertainer en houdt van dansen en zingen. In de liefde kent Karine voorlopig weinig succes. Karina is helemaal klaar om zich te settelen en zoekt een man die zorgzaam, geduldig en ambitieus is. Ook gevoel voor humor staat hoog op haar lijstje, benieuwd hoe deze twee het met elkaar kunnen vinden. Zij zegt voor aanvang: “Je hebt 4 seizoenen nodig om een man te leren kennen.”

Karina Shaker zocht eerder naar de liefde op tv. Ze deed in 2015 mee aan Vind je lief op Eén. Maar je zag haar ook in K3 zoekt K3 (waar Gert haar te sexy vond), So You Think You Can Dance, Belgium’s Got Talent en Idool. En recent speelde ze mee in De Buurtpolitie VIPS in de aflevering met Davy Brocatus. In die serie zag je haar de afgelopen seizoenen al regelmatig in een gastrolletje. Daarnaast zag je Karina Shaker ook vluchtig als voetbalvrouw in Spitsbroers. In 2017 was ze te zien in een campagne van De Lijn. En in 2011 deed ze al mee aan Miss Talent Belgium. Kortom: dat is al een flink cv in de media…

Sanne Ghislaine Sont

De Amsterdamse Sanne Ghislaine Sont (33 jaar) is geen katje om zonder handschoenen aan te pakken. Ze staat stevig in haar schoenen en zegt waar het op staat. Ze werkt dagelijks als zelfstandige online marketeer. Sanne Ghislaine werd al jong mama van twee mooie dochters. Ze noemt haar kinderen ‘echte cadeautjes’. Dat Fabrizio zelf een zoontje heeft  kan alleen maar zorgen voor een groter en nog mooier gezin. Fabrizio is volledig het type waar Sanne Ghislaine Sont op valt. “Ik heb maling aan wat anderen van mij denken, maar als je in mijn inner circle zit, doe ik echt alles voor je”, vertelt deze deelneemster aan De Bachelor.

Maar ook over Sanne is al wat ‘juice’ naar buiten gekomen. Wist je dat ze in 2009 25.000 euro heeft gewonnen in Beauty & de Nerd. Ze deed mee aan het derde seizoen. Dit was een Belgisch-Nederlandse editie; gepresenteerd door Bridget Maasland en Matthias Coppens.

Vanessa Persoons

Als Vanessa Persoons in beeld verschijnt, zijn er waarschijnlijk een aantal kijkers die denken ‘die ken ik ergens van’. Eerder deed deze 33-jarige dame uit Brugge mee aan het datingprogramma Uit de kleren van VTM2. Verder was ze te zien in Chef in je Oor en Smakelijk Daten.

Vanessa Persoons is een spraakwaterval, die barst van energie. Met Vanessa Persoons in de buurt valt een gesprek nooit stil. Of het nu gaat over mediteren, chakra’s, mindfullness of Yoga. Ze is impulsief en ziet het leven als een geschenk. Fabrizio Tzinaridis is helemaal haar type, zowel uiterlijk als innerlijk. Ze ziet een toekomst met hem nu al voor ogen: als een ijzersterk team, dat gezin en carrière feilloos combineert. Zelf zegt de deelneemster aan De Bachelor hierover: “Ik zie me goed passen bij Fabrizio, we zijn beide in balans en hebben dezelfde levensvisie.” In het dagelijkse leven is Vanessa Persoons make-up artist, maar op haar Instagram ontdekken we ook dat ze online coaching verzorgt als mindcoach. Wat dat betreft zou ze inderdaad een goede match kunnen zijn, want ook Fabrizio Tzinaridis profileert zich steeds meer als ondernemer en coach.

Madieke van de Bijl

Madieke van de Bijl is 28 jaar en komt uit het Nederlandse zetten. Ze staat optimistisch in het leven. Ze is heel enthousiast en kan met iedereen overweg. Madieke van de Bijl sport zeer intensief en gaat vaak op zoek naar adrenaline. Zo doet ze aan hardlopen, fitness en kickboksen. Voor haar werk is ze ook te vinden in de sportschool als coach. Madieke van de Bijl is heel zelfstandig en heeft vier jaar in het buitenland gewerkt. Ze keerde terug omdat ze de warmte van haar familie niet kon missen. Nu is ze zelf klaar om een gezin te starten. De fanatieke TikTok-gebruikers kunnen Madieke ook kennen. Ze is hier actief als @maddyax. Daarnaast heeft ze een YouTube kanaal waarop ze al vier jaar vlogt over haar leven. Motto van Madieke van de Bijl: “Ik zorg goed voor mezelf en voor mijn lichaam.”

Op een juice kanaal las ik de roddel dat Madieke van de Bijl eens een feestje in Utopia te hebben bezocht. Ze deed toen alsof ze Cilla heette en een vriendin van Naomi was. Ze heeft een bezoekverbod gekregen. Deze deelneemster aan De Bachelor zou ook interesse in vrouwen hebben.

Dagmar Costermans

De 23-jarige Dagmar Costermans woont in Essen en is werkzaam als zorgkundige in de thuisverpleging. Deze jonge deelneemster aan De Bachelor is helemaal klaar om zich open te stellen voor een serieuze relatie. Door de onregelmatige werkuren is het niet makkelijk voor Dagmar Costermans om nieuwe mensen te ontmoeten en daarom is De Bachelor voor haar een uniek concept om iemand in alle rust beter te leren kennen. Doorgaans valt ze op badboys met een peperkoeken hart. Kleine attenties, gebaren en cadeautjes maken voor haar echt het verschil. Over zichzelf zegt Dagmar Cosemans: “Ik ben een open boek zonder filters.”

Esmée Van Walle

De 24-jarige Esmée Van Walle uit De Klinge heeft Marketing en Communicatie Support gestudeerd. Ze is sociaal en goedlachs en klaar voor een Grieks avontuur. Nu haar studies afgerond zijn wil Esmée Van Walle zich openstellen voor een vaste partner. Ze zoekt een family man die van kinderen houdt. Haar passie is cheer Dance en acrogym. Ze vindt Fabrizio niet alleen superknap, ze wil hem vooral graag leren kennen zonder vooroordelen. Ze is competitief ingesteld: meedoen is winnen, ook als deelnemer aan De Bachelor. Zij gaat er vol voor. Of zoals Esmée Van Walle zelf zegt: “Ik ben een ride or die type.”

Wist je dat Esmée Van Walle al een bekende ex heeft? Ze zou iets hebben gehad met Stef Poelmans. En haar ex zou een verdienstelijk drummer zijn, aldus de roddels over de deelneemsters.

Phaedra Declercq

De 21-jarige Phaedra Declercq uit Pervijze is verkozen tot Miss Freedom of the World 2021 in Kosovo. Eerder won ze in 2017 Miss Globe Luxembur en in 2018 Miss Eurometropole. Dit is voor haar eerder een uit de hand gelopen. Phaedra Declercq is zeer ambitieus. Ze werkt als verzekeringsadviseur en noemt zichzelf een multitasker. Deze deelneemster aan De Bachelor praat graag en durft de show te stelen. Ze zoekt een partner in het leven, maar valt doorgaans op arrogante types. Nu gaat ze vol voor Fabrizio, maar ook hij moet moeite doen om haar te veroveren. Zo omschrijft Phaedra Declercq zichzelf: “Ik sta graag op de voorgrond, ik ben een beetje een showbeest.”

Yoni De Schepper

De 21-jarige Yoni De Schepper uit Lokeren is enorm gedreven en werkt als productiemanager binnen een entertaintmentbedrijf The Cast. De mooie Yoni stapt met een volledig open blik in het Bachelor-avontuur en ziet Fabrizio als een soulmate bij wie ze thuis kan komen. Veel ervaring in de liefde heeft Yoni De Schepper nog niet, maar ze hoopt daar met deze deelname verandering in te brengen. Onbekend met media en camera’s is Yoni De Schepper niet; ze heeft een seizoen de presentatie gedaan van Sporting tv, het online videokanaal van de voetbalclub KSC Lokeren-Temse. Daarnaast was ze kandidate voor Miss Oost-Vlaanderen 2021. Ze kreeg een crown card, zodat ze mee mocht doen aan de nationale preselectie voor Miss België. De finale van Miss België haalde Yoni De Schepper niet. Haar motto: “Je hebt maar 1 leven, dus maak er het beste van.”

Jelena Topalovic

De 28-jarige Jelena Topalovic is leerkracht Nederlands Frans. Ze komt uit Tremelo. Ze is een sterke jonge vrouw. Als alleenstaande mama heeft Jelena Topalovic snel geleerd van op eigen benen te staan. Haar zoontje van 1.5 jaar is het belangrijkste in haar leven, maar toch mist ze de warmte van een man. Jelena is een zorgzaam type en op zoek naar iemand die rust brengt in haar leven. Ze wil haar hart openstellen voor Fabrizio, het feit dat hij ook een zoontje heeft ziet ze als iets positief. Jelena Topalovic is trots op haar Servisch – Kroatisch temperament en heeft een nauwe band met haar familie. Hoe deze deelneemster aan De Bachelor zichzelf ziet? Ze zegt: “Ik ben eerder een kameleon dan een leider.”

Zoraïma Kerckhove

De 30-jarige Zoraïma Kerckhove uit Brugge, dacht een mysterie te kunnen blijven. Maar met de hoeveelheid roddelpagina’s en juicekanalen is dat voor deelneemsters aan programma’s als De Bachelor onmogelijk. We lezen dat Zoraïma Kerckhove eerder een relatie had met Marvin uit Temptation Island 2016.

Zoraïma Kerckhove heeft haar Indiaanse naam te danken aan het boek Papillon. Zoraïma is spontaan en vrolijk, heeft een uitgesproken mening en gaat niet snel een discussie uit de weg. Ze is ondertussen al een tijdje single en klaar voor een nieuwe man in haar leven. Voor haar is Fabrizio een sterke man met een groot hart, een ruwe bolster met zachte pit. Ze zoekt iemand die sterk in het leven staat, net zoals zichzelf. Zelf zegt ze: “Ik probeer elke dag de beste versie van mezelf te zijn.”

Samira Kherouach

De 23-jarige Samira Kherouach komt uit Bree. Ze is medewerkster klantendienst. Samira Kherouach is half Marokkaans, half Siciliaans. De Italiaanse taal spreekt ze vloeiend. Deze deelneemster aan De Bachelor heeft graag de touwtjes in handen en noemt zichzelf een controlefreak. Samira Kherouach kent Fabrizio Tzinaridis van het uitgaansleven, maar durfde nooit echt op hem af te stappen. Ze ziet deelnemen aan De Bachelor als ultieme kans om hem beter te leren kennen. Met haar Limburgse afkomst hoopt ze alvast een streepje voor te hebben op de rest. Hoe deze dame haar kansen inschat? Samira Kherouach vertelt: “Als hij bereid is mijn innerlijk te leren kennen, maak ik zeker een kans.”

Sharina Van Hoeymissen

De inmiddels 25-jarige Sharina Van Hoeymissen uit Wolvertem is werkzaam als sterilisatie assistente. In bijberoep is ze ook al vijf jaar schoonheidsspecialiste en dit is haar grote passie. Haar droom is dan ook om een succesvol schoonheidssalon te openen. Met Pure & Joy doet ze nu al allerlei behandelingen. Sharina Van Hoeymissen ziet zichzelf in staat om plusmama te zijn van Fabrizio’s zoontje, zelf wil ze ook graag kinderen. Over haar toekomst zegt ze: “Ik wil alles op alles zetten en hard werken om mijn droom, een eigen zaak, te realiseren'”

Spannende vrouwen en de eerste romantische date

In de tweede aflevering van De Bachelor zijn er nog veertien vrouwen die op het Griekse eiland Peloponnesos strijden voor het hart van Fabrizio. Dat is hun enige doel. Ze richten al hun pijlen op hem. We zien dat hij met de dames op stap gaat en de kunstzinnige kaart trekt. Zoraïma Kerckhove: “Als er één iets is dat ik niet ben is het creatief of artistiek, dus ik dacht direct ohnee.”

Op de cocktail party staan de vrouwen te popelen om Fabrizio even opzij te kunnen nemen en het beste van zichzelf te laten zien. Ook Phaedra Declercq waagt haar kans. “Ik ben blij dat ik even kan babbelen met hem.”, vertelt Miss Freedom of the World 2021. Fabrizio: “Phaedra is een mooie vrouw, maar ze is een beetje danger zone in mijn hoofd. Ik kan haar heel moeilijk plaatsen.”

Ook gaat Fabrizio op zijn eerste romantisch date, maar deze date verloopt niet meteen zoals gepland…

Bachelor Fabrizio: de eerste kus én meer…

Vorige week moest Samira het Griekse eiland verlaten, nog dertien vrouwen strijden verder om het hart van Fabrizio. In de derde aflevering nodigt hij hen uit voor een date waarvan de uitkomst lang zou kunnen nazinderen. De vrouwen gaan letterlijk door het slijk voor Fabrizio, ze mogen zich van hun meest sportieve kant laten zien in een estafetteloop. “Sport is belangrijk voor mij als uitlaatklep en dan verwacht ik ergens dat mijn toekomstige vriendin dat ook wel heeft”, aldus Bachelor Fabrizio.

Fabrizio kust Phaedra in De Bachelor

Phaedra scoort een date met Fabrizio. Gezellige setting, lekker eten, kaarsjes. Romantischer kan het niet. Of toch wel…? Jawel de eerste kus van Bachelor Fabrizio is een feit. Fabrizio: “Je bent de enige waar ik tot nu toe een fysieke aantrekkingskracht voel.” Later zegt hij: “Ik heb gewoon gedaan wat goed voelde en heb er geen spijt van…” Wie de voorstukjes voor de aflevering heeft gezien, weet dat dit nog lang niet alles is…

Drama bij De Bachelor BE

Het gedrag van bachelor Fabrizio Tzinaridis valt niet bij alle vrouwen in goede aarde. Wat begint als een ontspannen boottochtje mondt uit in een ware Griekse tragedie. Vorige keer zoende Fabrizio met Phaedra, maar ook met Sanne en dat zorgde voor de nodige drama. De bachelor ligt onder vuur en bij de vrouwen slaat de twijfel toe. Anna: ik heb mijn best gedaan om contact te zoeken, als het niet van twee kanten komt…” Hoe de Vlaamse Bachelor daar zelf naar kijkt? Hij geeft toe dat het avontuur zwaarder is dan hij had verwacht. “Ik voelde me echt terug een jongetje van veertien jaar, dat uit moest leggen aan zijn moeder waarom hij gekust heeft.”

Phaedra Declercq roos van Fabrizio?

Nog meer drama bij De Bachelor in België… Weigert Phaedra Declercq – de dame waarmee Fabrizio als eerste zoende in de reeks – haar roos? Of is ze hier echt de Phaedra-show van aan het maken… Eerst gaan we in ieder geval zien hoe sportief de dames zijn tijdens een Spartaanse ochtend. Maar later wordt de sfeer gespannen en loopt de cocktailparty uit de hand. Fabrizio worstelt met tegenstrijdige gevoelens. Het gesprek met Fabrizio komt bij Phaedra hard aan. Fabrizio: “opeens heb je zo’n grote mond, wie is Phaedra nu eigenlijk?” De vijfde roosceremonie verloopt dan ook niet helemaal volgens plan… Phaedra: “Ik ben echt geschrokken, de woorden die je gezegd hebt tegen mij hebben me diep geraakt.” Phaedra Declercq weigert haar roos tijdens de vijfde ceremonie!

Ouders Fabrizio Tzinaridis

De ouders van Fabrizio Tzinaridis komen op bezoek in de zesde aflevering van De Bachelor België. Voor de vrouwen die nog in de villa wonen, wordt het een cruciale dag. Ze krijgen namelijk onverwachts bezoek en zullen aan de tand gevoeld worden door de vader en moeder van Fabrizio. Hun oordeel kan doorslaggevend zijn. Tatjana heeft er in ieder geval een goed gevoel aan over gehouden. “Mijn eerste indruk was meteen: wat een lieve mensen.” Fabrizio Tzinaridis heeft een hele goede band met zijn ouders: “Ik heb een hele leuke, vriendschappelijke band met mijn ouders en ik zou dat voor niks willen ruilen.” Maar ze zijn ook kritisch op hem. Zo zegt zijn moeder. “Je bent hier niet alleen om te kussen he.”

Madieke steelt date van Margaux met witte roos

Nog 7 vrouwen zetten alles op alles om het hart van onze bachelor te veroveren. Sommigen hebben nog niet de kans gekregen om een moment alleen met Fabrizio door te brengen. Vorige keer kwamen de ouders van Fabrizio op bezoek en zij kozen Anna voor een date met hun zoon. De overgebleven vrouwen willen nu allemaal kans maken op een moment alleen met Fabrizio. Madieke heeft echter een streepje voor – of is het een roosje? Ze is namelijk nog altijd in het bezit van haar witte roos, waarmee ze een date kan stelen als het haar uitkomt. Margaux weet een wel heel romantische tweede date te scoren met Fabrizio, maar dat is buiten Madieke gerekend… Madieke: “Ik had super veel stress, want hij verwacht iemand anders en ineens ben ik daar, zou die wel blij zijn om me te zien?”

Tante van Fabrizio

Wie het hart van Fabrizio wil stelen, zal er zijn familie moeten bijnemen. In de aflevering van 30 maart reist hij met Sanne Ghislaine en Margaux naar zijn roots in het noorden van Griekenland. Daar zal zijn favoriete tante hen met open armen ontvangen. Ze wikt en weegt de twee meisjes en zal goede raad geven aan haar neefje Fabrizio: “Mijn tante is iemand die mensen goed kan aanvoelen.” Zijn tante is duidelijk. “Beide mooie meisjes, maar Margaux  is speciaal en zo lief.” De spanning in het huis begint hoog op te lopen. Wanneer Sanne opnieuw een date kan scoren maakt ze van de gelegenheid gebruik om Fabrizio te waarschuwen voor de andere dames. “Ik kom er steeds meer achter dat er veel dingen gezegd worden door de meisjes, totaal uit de context.”

Laatste vier vrouwen

Vorige keer legde Fabrizio de dames het vuur aan de schenen en was er een emotioneel afscheid van Vanessa. Ondertussen dingen nog vier vrouwen naar het hart van Fabrizio. Vandaag krijgen ze de kans om hem mee te nemen naar hun eigen leefwereld. Je thuisomgeving zegt veel over wie je bent en hoe je in het leven staat. Bij wie voelt Fabrizio zich meteen thuis? “Nu pas ga ik er achter komen wie er echt bij me past en wie past bij mijn leven.”

Roddels

Geroddel onder de dames zorgt voor frustraties bij Fabrizio. Hij hoort verhalen van verschillende vrouwen in het huis en wil graag weten wat er van klopt. Fabrizio: “Ik hoor veel dingen van in het huis, maar ik krijg maar moeilijk bevestiging. (…) Er zou gezegd zijn dat degene die het eerst haar benen open doet op de romantic date de finale gaat halen.” Ook Margaux is niet blij. “Ik voel me verraden door mijn vriendinnen van de villa.”

24-uurs date met Fabrizio

Sanne, Madieke & Margaux maken zich op voor hun ultieme privé-dates met Fabrizio. Vierentwintig uur lang zal hij met elke dame doorbrengen op een romantische locatie. “Ik ben nerveus, samen slapen, dat is best wel spannend”, aldus Sanne. Madieke en Fabrizio hebben ‘een héél gezellige nacht gehad’. “De connectie die wij hebben, die heb ik al lang niet meer gehad. Dat is fijn om te voelen.” Krijgt Fabrizio een antwoord op zijn laatste vragen en wordt het duidelijk met wie hij verder wil?

Wie krijgt de laatste roos?

Fabrizio deelt zijn laatste roos uit in de finale van De Bachelor. Wie wint het hart van Fabrizio: Madieke of Margaux? Voor hij deze beslissing neemt vraagt hij het advies van zijn ouders. Fabrizio: “Ik vind ze allebei fantastisch, het is nu kijken bij wie ik mij het beste voel. Meteen na deze finale aflevering kun je exclusief in de Telenet TV-Theek kijken naar: De Bachelor, na de roos. Een aflevering waar volgens mij velen nieuwsgierig naar zijn. Is Fabrizio nog samen met Maudieke (of Margaux?) Ik denk zelf namelijk dat Fabrizio zijn laatste roos aan de Nederlandse Madieke geeft.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

31 januari 2022 /