Uit De Kleren: daten in ondergoed met onbekende

Uit De Kleren is de nieuwe datingshow in Vlaanderen – deze is vanaf 21.45 uur te zien bij VTM 2. Het idee je kleedt elkaar eerst uit en gaat dan tussen de lakens daten… Dus in je ondergoed met een onbekende…

Uit De Kleren

2 vreemden. 1 bed. 30 minuten. Zonder kleren. Maar wat doet zo’n intiem half uur met twee singles op een eerste date? Dat zie je dus in Uit De Kleren. Maar liefst 50 Vlaamse singles, die vreemden voor elkaar zijn, geven zich – letterlijk – bloot op de eerste date en kruipen meteen samen tussen de lakens. Aan de hand van persoonlijke vragen en fysieke opdrachten leren ze elkaar op een korte tijd en intense manier kennen.

Met elkaar in bed tijdens de eerste date…

In Uit De Kleren beginnen de 25 dates dus waar ze normaal gezien eindigen: in bed. Het opzet van de nieuwe datingshow is puur en eenvoudig. De Vlaamse singles die elkaar voor het eerst ontmoeten, daten zonder filter. Eén op één kleden ze elkaar stapsgewijs uit tot hun ondergoed en kruipen samen tussen de lakens. Want wie naakt date, kan niets verstoppen. En dat zorgt voor uiteenlopende, ontwapenende reacties: soms verlegen, soms expliciet.

Intiem half uur

De singles leren elkaar gedurende dertig minuten intens kennen. Van een gezamenlijke voorliefde voor bordspellen en een heuse Disney-collectie tot tips en tricks om als man je orgasme te kunnen uitstellen: alle gesprekken komen aan bod in het bed. Via een groot televisiescherm krijgen de singles fysieke opdrachten en persoonlijke vragen voorgeschoteld, wat voor de nodige spanning zorgt. Na het intieme half uur beslissen ze of ze bij elkaar in bed blijven liggen, of elk hun eigen weg opgaan mét kleren.

Deelnemers datingshow Uit De Kleren

Voor het eerst duiken twee veertigers samen in hun ondergoed tussen de lakens in de vijfde aflevering van Uit De Kleren. Wendy (45 uit Petegem-aan-de-Leie) is naar eigen zeggen op zoek naar iemand die even prettig gestoord is als zij. Vindt ze haar soulmate in Philip (40 uit Bocholt), die een ruiger kantje blijkt te hebben? 

Wendy & Philip

“Ik heb denk ik al 15 à 20 standjes van de Kamasutra gedaan”, verklapt hij. Is het intiem half uur voldoende om samen het bed te verlaten én misschien zelfs voor de eerste kus? “Ik durf wel te kussen op de eerste date. Schoenen moet je ook eerst passen voor je ze koopt hé”, aldus Wendy.

Jonas & Arno

Zo kleden Jonas (20 uit Ninove) & Arno (21 uit Langemark-Poelkapelle) elkaar uit tot op het ondergoed. “Dit is een van de spannendste dingen die ik al heb gedaan. Een sprong in het diepe en je weet niet waar je zal belanden. Of ja, in een bed natuurlijk”, lacht Jonas.

Angelique & Wouter

Angelique (23 uit Edegem) & Wouter (20 uit Antwerpen) ontdekken onder andere elkaars beste dansmoves en de gekste plek waar ze al seks hadden. “Ik experimenteer wel graag”, klinkt het bij Wouter.

Uit De Kleren aflevering 4

Ooit al van de kat en de koe-pose gehoord? Vanessa (32) uit Brugge leert deze yoga pose aan aan Dimitri (36) uit Ieper. Ze krijgen de opdracht via het grote scherm, nadat ze elkaar tot hun ondergoed hebben uitgekleed om hun eerste date tijdens een intiem half uur door te brengen in bed. “Ze heeft een goede pose uitgekozen, het was leuk om haar bezig te zien”, klinkt het.

Vanessa & Dimitri

Van yoga poses naar fake orgasmes en favoriete seksstandjes. “Op de Eroticabeurs moest ik eens in een microfoon een orgasme nadoen. En ik heb dat gewonnen, hé”, lacht Vanessa. Maar hoe klinkt dat dan? En wat is nu precies de lotushouding?

Arno & Jens

De andere singles die met elkaar tussen de lakens kruipen op hun eerste date zijn crossfitter Arno (26) uit Varsenare en Jens (21) uit Olen, een ‘groentje’ op het vlak van relaties.

Volkert & Amy

Ook Volkert (25) uit Geel, die op zoek is naar een serieuze relatie, en de goedlachse Amy (22) uit Brugge geven zichzelf bloot.

Uit De Kleren aflevering 3

In de derde aflevering van Uit De Kleren maken we kennis met Stephanie & Michael, Ilona & Stephanie en Evelien & Ward. Op een half uur blijft niets onbespreekbaar: van de keuze tussen vanilla seks of kinky experimenten tot een passie voor Disneyland.

Stephanie & Michael

“Ik kan redelijk snel opgewonden raken als het een mooie vrouw is”, verklapt Michael (31) uit Kuurne wanneer hij de opdracht krijgt om paardenliefhebster Stephanie (34) uit Antwerpen uit te kleden. “Op het eerste zicht is ze heel aantrekkelijk, zeker in lingerie. Er moet niet meer uitgaan of…”, lacht Michael. Maar is het spannende gevoel wederzijds? Of doen Michaels passie voor Disneyland en zijn collectie Disney-DVD’s hem de das om?

Ilona & Stephanie

Studente Ilona (25) uit Herk-de-Stad kruipt tussen de lakens met Center Parcs-entertainer Stephanie (31) uit Aalter. De dames ontdekken een uniek talent van elkaar: “Het klinkt stom dat ik het zeg als lesbienne, maar ik kan echt rare dingen met mijn tong”, aldus Ilona. Stephanie heeft dan weer magische handen. Een match made in heaven?

Evelien & Ward

Ook Ward (19) uit Leest waagt zich aan het experiment van ‘Uit De Kleren’ en heeft maar één doel: “Ik heb nog nooit een relatie gehad. Tijd dus om van lust liefde te maken.” Zijn bedpartner is schoonheidsspecialiste Evelien (23) uit Sint-Niklaas. Tijdens het intieme half uur komt Evelien te weten of Ward een alfa is in bed en ontdekt Ward op zijn beurt het aparte talent van Evelien.

Uit De Kleren Aflevering 2

In de tweede aflevering van Uit De Kleren gaan weer zes deelnemers uit de kleren. Het is deze keer de beurt aan Sofie & Bram, Maarten & Jan en Emmy & Lucas.

Sofie & Bram

Daten zonder filter is bijzonder, passioneel en onvoorspelbaar. Zo ook bij Sofie (23) uit Ham en kickbokser Bram (23) uit Diest. Nadat ze elkaar een minuut lang in de ogen hebben moeten kijken, komt Sofie te weten wat de gekste plek is waar Bram al seks had: op het dak van de universiteit van Hasselt. “Op een plaats waar je niet mag zijn is altijd een beetje spannender en geiler”, vertelt Bram.

Maarten & Jan

“Er zijn zoveel hoeken van mij af, dat het ondertussen een ronde tafel is geworden”, lacht de creatieve Maarten (36) uit Niel, die de kleren van influencer Jan (29) uit Antwerpen mag uittrekken. “Mezelf letterlijk blootgeven voor heel Vlaanderen is een uitdaging, volledig uit mijn comfortzone”, aldus Jan. Van orgasmes tot een kinderwens: tijdens hun date tussen de lakens gaan ze geen onderwerp uit de weg.

Lucas & Emmy

Lucas (20), amateurfotograaf uit Liedekerke, en onderneemster Emmy (22) uit Turnhout daten ook zonder kleren. “Ofwel gaat het goed klikken, ofwel gaat het ongemakkelijk zijn”, aldus Lucas. Wat vind je mooi aan elkaar? Moet je partner ambitieus zijn? En hoe belangrijk is seks in een relatie? Het zijn maar enkele van de persoonlijke vragen waardoor Emmy en Lucas elkaar op een korte, maar intense manier leren kennen.

Uit De Kleren aflevering 1

Tori & Niels, Athita & Dean en Femke & Angelo zijn de deelnemers die in de eerste aflevering gaan daten zonder kleren. Ze kunnen vragen/opdrachten verwachten als: hoe avontuurlijk ben je tussen de lakens? Heb je ooit al een orgasme gefaket? En durf je elkaar te zoenen?

Tori & Niels

De ingetogen Tori (25) uit Sint-Niklaas en avonturier Niels (25) uit Zandhoven zijn de eersten die zich – letterlijk – blootgeven en daten zonder filter. “Ik wil graag zien welk vlees ik in de kuip heb” klinkt het bij Tori. Slaat de vonk over wanneer ze de opdracht krijgen om elkaar een minuut lang te knuffelen?

Dean & Athita

Ook levensgenieter Dean (23) uit Ninove en de goedlachse Athita (22) uit Antwerpen kleden elkaar uit op hun eerste date. “Vrouwen uitkleden is één van mijn hobby’s. Ik ga iedereen tonen hoe het moet”, lacht Dean. De twee ontdekken in bed onder andere van elkaar hoe belangrijk ze seks vinden in een relatie.

Femke & Angelo

Geeky Femke (21) uit Betekom en de speelse Angelo (28) uit Nazareth vormen het derde koppel dat na een intiem half uur in ondergoed beslist of ze bij elkaar in bed blijven liggen, of elk hun eigen weg opgaan mét kleren. Eén iets springt bij Femke meteen in het oog: “Zijn boxershort was wel gewaagd.”

De afleveringen van Uit De Kleren zijn ook terug te kijken op VTM GO. Dit is één van de nieuwe programma’s van VTM en VTM2. Hier ontdek je meer nieuwe tv-programma’s.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

26 januari 2021 /