Vlaanderen feest 2021 met optredens van o.a Camille en Pommelien Thijs

Vlaanderen Feest met optredens van o.a Camille en Pommelien Thijs is morgen (zaterdag 10 juli) om 20.05 uur te kijken op Eén. De show wordt gepresenteerd door Siska Schoeters. Wat je kunt verwachten? Een geweldig muzikaal programma aan de Schelde met de skyline van Antwerpen als stille getuige.

Vlaanderen feest 2021

De Vlaamse feestdag wordt op op Eén traditiegetrouw gevierd met het muziekprogramma Vlaanderen feest. De populairste Vlaamse artiesten zorgen voor een gezellige show. Gastvrouw Siska Schoeters brengt met hen de dag door. ’s Avonds genieten de artiesten volop van elkaars optredens.

Artiesten die optreden tijdens Vlaanderen feest 2021

Nieuwsgierig naar welke artiesten er optreden tijdens Vlaanderen feest 2021? De club is heel divers en vertolkt Nederlandstalige hits van vroeger en nu. Zo heb ik in het fotoportaal van de VRT ontdekt dat we in ieder geval optredens kunnen verwachten van Milow, Stef Bos, Belle Perez, Cleymans en Van Geel, Willy Sommers, Peter van Mama’s Jasje, Metejoor, Regi, Niels Destadsbader, Christophe, Bart Peeters, Johan Verminnen, Camille Dhont, Pommelien Thijs en Jaap Reesema.

Weetjes over de artiesten…

  • Belle Perez zal te zien zijn in het nieuwe seizoen van het Nederlandse Beste Zangers. Ze behoort tot de artiesten van Beste Zangers seizoen 2021.
  • Pommelien Thijs was recent te zien in telenovelle Lisa als Babette. Tevens is ze eind dit jaar te zien in de tweede film van De Familie Claus (Netflix). We kijken natuurlijk ook uit naar het derde seizoen van #LikeMe, waarmee ze bekend is geworden. Dit nieuwe seizoen van #LikeMe wordt begin 2022 uitgezonden op Ketnet.
  • Camille Dhont – die je net als Pommelien Thijs ook van #LikeMe kent – heeft inmiddels net haar eerste album Vuurwerk uitgebracht. En weet je wat zo gaaf is? Die is meteen in verschillende kleuren (en soms zelfs exclusief gesigneerd) verschenen, zodat je de cd kunt kiezen in jouw lievelingskleur (of die het beste bij je interieur past). In totaal staan er zestien nummers op! Daarnaast heeft #LikeMe ook een derde cd uitgebracht met veertien nooit uitgebrachte nummers, waarbij je Pommelien Thijs en Camille Dhont beide hoort.
  • Milow en Stef Bos waren beide te horen in Beste Zangers het afgelopen jaar (dat is de Nederlandse Liefde voor Muziek).
  • Cleymans en Van Geel waren samen met Willy Sommers dan weer te horen in het Liefde voor Muziek seizoen 2021.
  • Terwijl je van Regi inclusief Jaap Reesema en Peter van Mama’s Jasje kon genieten in het voorgaande zeer succesvolle seizoen van Liefde voor Muziek (2020).
  • Niels Destadsbader ken je dan weer als succesvolle presentator van The Masked Singer én als acteur in onder andere FC De Kampioenen.
  • Van Bart Peeters konden we de afgelopen tijd al veelvuldig genieten. Zo vertelde hij openhartig over zijn schooltijd in Later Als Ik Groot Ben.

Kijken naar optredens Vlaanderen Feest

Vlaanderen feest is een programma van Eén en LIVE Entertainment in samenwerking met stad Antwerpen en Vlaanderen Feest vzw. Je kunt de show op zaterdag 10 juli om 20.05 uur op Eén kijken. Daarnaast wordt op zondag 11 juli om 18.10 uur ook nog een samenvatting van de show uitgezonden.

Foto’s Vlaanderen Feest 2021

Bekijk hier alvast een aantal foto’s van Vlaanderen Feest 2021. Via onze Instagram ontdek je er nog meer (volg je ons daar al voor de laatste nieuwtjes?). Volg ons daarnaast op Pinterest, waar de aankomende tijd nog meer foto’s van Vlaanderen Feest 2021 verschijnen van de optredens van diverse artiesten.

Foto’s Eén / VRT

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

9 juli 2021 /