Kopen Zonder Kijken te kijken als Blind Gekocht NL (seizoen 4) op Play5

Kopen Zonder Kijken seizoen 4 wordt vanaf vanavond – dinsdag 8 februari – om 20.35 uur uitgezonden op Play5 als Blind Gekocht NL. Het vierde seizoen van het Nederlandse programma werd in het najaar van 2021 uitgezonden bij RTL4, daarnaast zijn alle afleveringen terug te kijken via Videoland. Deze editie

Kopen Zonder Kijken vs Blind Gekocht

De Vlaamse kijkers kennen Kopen Zonder Kijken als Blind Gekocht; één groot verschil: in het Nederlandse programma wordt per aflevering één stel gevolgd. In Vlaanderen pakt de productiemaatschappij dat anders aan. Hier lees je meer over het afgelopen seizoen van Blind Gekocht Vlaanderen. We stellen hieronder de deelnemers uit het vierde seizoen Blind Gekocht NL hieronder aan je voor.

Blind Gekocht NL

Kopen Zonder Kijken / Blind Gekocht NL wordt gepresenteerd door Martijn Krabbé. Hij zet makelaar Alex van Keulen en bouwdeskundige Bob Sikkes aan het werk. Vervolgens zorgt Roos Reedijk voor de finishing touch met alle accessoires en dergelijke. Een programma dat zeker in deze tijd, waarin de woonmarkt volledig overspannen is, een uitkomst is.

Vierde seizoen Blind Gekocht NL

In totaal zijn er acht nieuwe afleveringen van Kopen Zonder Kijken / Blind Gekocht NL. Acht stellen geven de zoektocht en aankoop van hun nieuwe woning uit handen. Presentator Martijn Krabbé en zijn team zoeken niet alleen een huis voor de stellen, ook kopen en verbouwen ze het huis. En de stellen? Die zien het huis pas als koopovereenkomst getekend is.

Deelnemers Kopen Zonder Kijken

Ben je nieuwsgierig naar de deelnemers van Blind Gekocht NL / Kopen Zonder Kijken seizoen vier? We zetten ze allemaal voor je op een rijtje. In de eerste aflevering maken we kennis met Yort en Merel, die met hun twee zoontjes in Assendelft wonen.

Assendelft

Hun huis wordt nu echt te klein, dus willen zij graag verhuizen. Zij komen er samen absoluut niet uit en hebben dringend hulp nodig. De huizenmarkt zit muur- en muurvast, dus wat nou als het niet lukt? Martijn Krabbé en zijn team gaan de uitdaging graag aan.

Sloopwoning in Utrecht

Daan en Caglayan wonen met hun zoontje in een sloopwoning in Utrecht. Ze zijn al heel lang op zoek, maar hoe langer het duurt, hoe moeilijker het wordt. Ze moeten écht weg, maar dat lukt ze maar niet. De tijd begint nu wel echt te dringen, want hun woonsituatie is zorgwekkend. Gelukkig worden ze in de tweede aflevering van Blind Gekocht NL geholpen.

Urk

Lumanda en Marloes wonen samen met hun hondje Maddie op Urk; we zien ze in der derde aflevering van deze aflevering van Kopen Zonder KIjken. Marloes komt oorspronkelijk uit Heemskerk en helaas kan zij maar moeilijk aarden op Urk. Hun huisje is schattig en karakteristiek te noemen, maar echt heel klein. Het lukt dit gelukkig getrouwde stel maar niet om een nieuw huis te vinden. Lukt dat Martijn en zijn team wel?

Amsterdam

Robin, Francis en baby Millie wonen in een kleine benedenwoning in het centrum van Amsterdam. Het is tijd voor de volgende stap, maar hoe zet je die? Samen het besluit nemen lukt hen niet, maar nu Millie er is, weten zij dat het zo niet langer kan. Zij slaapt nu nog in de keuken maar heeft dringend een eigen kamer nodig. Lukt het het team van Kopen Zonder Kijken in aflevering vier?

Tilburg

Voor de vijfde aflevering van Blind Gekocht NL gaan we naar Tilburg. Daar wonen Iris en Thom in een huurappartement waar ze binnenkort uit moeten. De zoektocht naar een nieuw huis gaat moeizaam. Ook Iris, als twijfelende partner, zorgt voor onnodig oponthoud. En daar bovenop komen deze starters nog een financieel obstakel tegen.

Rotterdam

In aflevering zes maken we kennis met Jurgen en Elise. Zij wonen samen in een bovenwoning in een drukke wijk van Rotterdam. Met het oog op de toekomst begint de buurt een beetje te knellen. In hun zoektocht naar een nieuwe woning is Jurgen vaak de remmende factor. Bovendien zijn hun mogelijkheden ook heel beperkt door twee paar linkerhanden.

Papendrecht

Eva en Pascal uit Papendrecht hebben elkaar via Facebook leren kennen. Niet snel daarna bleek Eva zwanger, waarna Pascal bij haar is ingetrokken. Met de komst van hun dochter Louiza blijkt hun flatje al snel te klein. Eva en Pascal hebben tegenstrijdige karakters en dat is vooral de reden waarom het vinden van een grotere woning maar niet lukt. Je ziet dit stel in aflevering zeven.

Apeldoorn

Lynn en Martijn zijn de deelnemers uit de achtste aflevering van Blind Gekocht NL. Ze wonen in het prachtige Apeldoorn in een gehorig jaren 50-appartement van ongeveer 60 m2. Ze zijn bijna tien jaar samen en zijn toe aan de volgende stap. Hun huidige koopappartement heeft Lynn er vier jaar geleden doorheen geduwd, wat ze Martijn niet nogmaals wil aandoen. Maar echt verder komen ze nu ook niet.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

30 augustus 2021 /