I Can See Your Voice op RTL 4: wie kan er echt zingen?

Wie kan er echt zingen? Dat is de vraag in het nieuwe RTL 4-programma I Can See Your Voice. Jeroen van Koningsbrugge, Marieke Elsinga, Ronnie Flex, Fred van Leer en Samantha Steenwijk zitten in het panel van de show die door Carlo Boszhard wordt gepresenteerd. Het belooft weer een spektakel te worden, want dit is een show van de makers van The Masked Singer.

Gastartiesten

O’G3NE, Edsilia Rombley en Danny de Munk zijn drie van de acht gastartiesten van de nieuwe muzikale spelshow I Can See Your Voice. De gastartiest zal samen met een van zijn of haar grote fans het spel spelen. Ze moeten raden of iemand een gouden keeltje heeft of zo vals als een kraai zingt, zonder dat er ook maar één noot wordt gezongen.

Vijfkoppig panel met Bekende Nederlanders

Het vijfkoppige panel bestaande uit Jeroen van Koningsbrugge, Marieke Elsinga, Ronnie Flex, Fred van Leer en Samantha Steenwijk adviseert de artiest en fan. Een heel divers panel dus, wat voor het nodige vermaak moet gaan zorgen. De presentatie van I Can See Your Voice ligt in handen van Carlo Boszhard, die bij The Masked Singer zelf nog in de jury zit.

Wist je dat Jeroen van Koningsbrugge vanaf aanstaande zaterdag ook op tv te zien is met Kamp van Koningsbrugge?

Wie kan echt zingen?

“Wie van de kandidaten kan er echt zingen en wie houdt ons panel compleet voor de gek?” Deze vraag krijgen een succesvolle gastartiest en een fan. Zij spelen samen het spel, waarbij de fan een mooie geldprijs kan winnen. Het vijfkoppige panel helpt hen hierbij.

Alles uit de kast…

In de show halen zes kandidaten alles uit de kast om het panel te laten geloven dat ze een goede zanger zijn, maar niet alles is wat het lijkt want er zitten tussen de kandidaten ook een aantal valse stemmen. In verschillende rondes vallen de kandidaten één voor één af.

Duet met gastartiest

De laatst overgebleven kandidaat mag aan het eind van de show een duet zingen met de bekende Nederlandse gastartiest. Zal de artiest steil achteroverslaan van de waanzinnige zangkunsten van de kandidaat? Of leidt het duet tot een flinke slappe lach, omdat de kandidaat nog nooit zuiver heeft gezongen?

I Can See Your Voice is een productie vanWarner Bros. De show is vanaf vanavond – donderdag 29 oktober – om 20.30 uur te zien bij RTL 4. In totaal zijn er acht afleveringen.

Foto: RTL 4 / William Rutten.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

29 oktober 2020 /