Tytgat Chocolat op Netflix en Videoland

Tytgat Chocolat op Netflix en Videoland! De Vlaamse films en series staan voor Nederlandse gebruikers op Netflix wat weggestopt, maar ik ben er (tijdens een zoektocht naar wat anders) achtergekomen dat Tytgat Chocolat niet alleen op Videoland staat (daar moest ik nog een bericht over maken), maar dus ook op Netflix.

Deze serie moet je gewoon zien! Of het nu via Netflix, Videoland of dvd is – dat maakt mij niet uit. Maar ik was echt zwaar onder de indruk van deze serie die ik destijds rechtstreeks via Eén heb gevolgd. Ik heb er toen ook het één en ander over geschreven op deze pagina, dus misschien heb je destijds ook meteen ‘live’ meegekeken.

Ken je Tytgat Chocolat nog niet, dan eventjes in het kort. Je kunt een heel bijzondere romcom en roadmovie-in-een verwachten. Met de beste Vlaamse acteurs en actrices: Wim Opbrouck, Frank Focketyn, Marc Van Eeghem, Els Dottermans, Mira Bryssinck, Mieke De Groote, Jan Decleir en Flor Decleir. Maar om die grote namen draait het deze keer niet. Het zijn Jelle Palmaerts, Jan Goris, Jason Van Laere, Gert Wellens en Peter Janssens van Theater STAP – een theatergezelschap dat werkt met een vast ensemble van professionele acteurs met een mentale handicap – die de show stelen.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

9 december 2018 /