Flikken Gent: alle seizoenen op YouTube

Flikken Gent heeft een tijdje compleet op YouTube gestaan. Inmiddels is de serie er vanaf gehaald. Als je Videoland hebt, is dat geen enkel probleem. Flikken Gent behoort namelijk ook tot het aanbod Vlaamse series op Videoland.

Heb je geen Videoland en heb je ook geen zin om te wachten tot Flikken Gent nog eens op YouTube komt? Dan kun je er natuurlijk ook voor kiezen om alle seizoenen van Flikken Gent op dvd aan te schaffen.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

16 december 2015 /