Flikken Gent: alle seizoenen op YouTube

Flikken Gent heeft een tijdje compleet op YouTube gestaan. Inmiddels is de serie er vanaf gehaald. Als je Videoland hebt, is dat geen enkel probleem. Flikken Gent behoort namelijk ook tot het aanbod Vlaamse series op Videoland.

Heb je geen Videoland en heb je ook geen zin om te wachten tot Flikken Gent nog eens op YouTube komt? Dan kun je er natuurlijk ook voor kiezen om alle seizoenen van Flikken Gent op dvd aan te schaffen.

Praat mee over de onderwerpen op VlaamsKijken via onze Facebook-groep. Wist je dat we ook een speciale Streamz Facebook-groep hebben?

VlaamsKijken steunen?
Ik ontvang een kleine commissie via linkjes naar Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels).

16 december 2015 /