KPN Pluspakket aanbod Vlaamse series

KPN Pluspakket aanbod Vlaamse series? Na het bekijken van het aanbod van de films, mogen natuurlijk ook de series niet ontbreken. Ik schreef dit bericht oorspronkelijk op 3 januari 2019, en iets meer dan een half jaar later op 7 augustus 2019 zijn er een paar verschuivingen. 

Salamander

Helaas blijft het aanbod Vlaamse series bij het KPN Pluspakket beperkt. Waar je in januari nog kon genieten van Salamander, daar is deze serie helaas nu niet meer te zien via KPN. Heb je ‘m gemist? Dan heb je geluk bij Videoland. Die bieden ‘m namelijk ook aan. Wil je niet alleen voor Salamander een lidmaatschap, maar ‘m wel heel graag zien (en het is echt een dikke vette aanrader – voor mij hoort Salamander echt tot de beste series ooit gemaakt) dan zijn beide seizoenen ook verkrijgbaar op dvd.

Vlaamse acteurs en actrices

Maar ook de Nederlandse series Brussel en Fenix hebben beide een Vlaamse inbreng. In Brussel speelt Herbert Flack, die je kent uit Aspe, één van de hoofdrollen als Jean Marie Debeukelaert, voorzitter van de Europese Commissie. Fenix kent veel meer Vlaamse namen: Chris Nietvelt, Julia Ghysels, Jan Bijvoet, Tibo Vandenborre, Wim Opbrouck, Stefan Perceval, Clara Van den Broek, Flor Decleir, Stany Crets en Noureddine Farihi.

Andere diensten

Ook Ziggo heeft een heel pakket, met daarbij series, films en uitgebreide kinderprogrammering. Maar je kunt ook kiezen voor Videoland, Netflix of Amazon Prime.

Dit overzicht heb ik bewerkt op 07/08/2019; als ik nieuwe info heb, werk ik ‘m bij. Stuur me gerust ook een berichtje via de Facebook-pagina als je zelf een aanvulling hebt gespot. Je kunt je tips ook altijd delen via de Facebook-groep.

Foto Salamander (c) VRT

Praat mee over de onderwerpen op VlaamsKijken via onze Facebook-groep. Wist je dat we ook een speciale Streamz Facebook-groep hebben?

Wil jij VlaamsKijken steunen?
Ik ontvang een klein percentage van bestellingen bij de volgende webshops: Bol.com en Coolblue. Kost jouw niets extra's, maar het zorgt ervoor dat ik deze website verder kan ontwikkelen.

3 januari 2019 /