KPN Pluspakket aanbod Vlaamse series

KPN Pluspakket aanbod Vlaamse series? Na het bekijken van het aanbod van de films, mogen natuurlijk ook de series niet ontbreken. Ik schreef dit bericht oorspronkelijk op 3 januari 2019, en iets meer dan een half jaar later op 7 augustus 2019 zijn er een paar verschuivingen. 

Salamander

Helaas blijft het aanbod Vlaamse series bij het KPN Pluspakket beperkt. Waar je in januari nog kon genieten van Salamander, daar is deze serie helaas nu niet meer te zien via KPN. Heb je ‘m gemist? Dan heb je geluk bij Videoland. Die bieden ‘m namelijk ook aan. Wil je niet alleen voor Salamander een lidmaatschap, maar ‘m wel heel graag zien (en het is echt een dikke vette aanrader – voor mij hoort Salamander echt tot de beste series ooit gemaakt) dan zijn beide seizoenen ook verkrijgbaar op dvd.

Vlaamse acteurs en actrices

Maar ook de Nederlandse series Brussel en Fenix hebben beide een Vlaamse inbreng. In Brussel speelt Herbert Flack, die je kent uit Aspe, één van de hoofdrollen als Jean Marie Debeukelaert, voorzitter van de Europese Commissie. Fenix kent veel meer Vlaamse namen: Chris Nietvelt, Julia Ghysels, Jan Bijvoet, Tibo Vandenborre, Wim Opbrouck, Stefan Perceval, Clara Van den Broek, Flor Decleir, Stany Crets en Noureddine Farihi.

Andere diensten

Ook Ziggo heeft een heel pakket, met daarbij series, films en uitgebreide kinderprogrammering. Maar je kunt ook kiezen voor Videoland, Netflix of Amazon Prime.

Dit overzicht heb ik bewerkt op 07/08/2019; als ik nieuwe info heb, werk ik ‘m bij. Stuur me gerust ook een berichtje via de Facebook-pagina als je zelf een aanvulling hebt gespot. Je kunt je tips ook altijd delen via de Facebook-groep.

Foto Salamander (c) VRT

Blij met de artikelen van VlaamsKijken, bedank ons via Ko-Fi. * Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

3 januari 2019 /