Seizoen 2 van Jumbo Visma docu op Prime Video kijken

Heb jij ook zo genoten van de documentaire over Jumbo Visma? Goed nieuws: seizoen 2 is recent verschenen. In All-In The Trilogy ontdek je alles over het jaar waarin ze het onmogelijke waar proberen te maken, namelijk het winnen van alle grote wielerrondes in één seizoen. Als wielerliefhebber heb ik heel veel van de wedstrijden op tv gevolgd, maar dit kijkje achter de schermen blijft me boeien (zelfs al weet ik de uitslag). Ontdek hier alles over de Jumbo Visma docu op Prime Video.

All-In The Trilogy, de docu over team Jumbo Visma kijken op Prime Video? Start nu 30 dagen gratis kijken op Prime Video.

All-In: The Trilogy

In een jaar vol strijd, drama en onverwachte wendingen probeert Team Jumbo-Visma het onmogelijke waar te maken: alle grote wielerrondes in één seizoen winnen. En ondanks dat we natuurlijk de uitslag natuurlijk al weten, is dit zo’n boeiende documentaire reeks. En echt niet alleen voor wielerliefhebbers. Ook voor iedereen die geïnteresseerd is in teambuilding en doelen stellen. Het gaat ook om kunnen schakelen bij tegenslagen en omdenken. Kortom: ook voor de ondernemende kijkers een must see.

Heb je seizoen 1 nog niet gezien, dan is dat ook absoluut een aanrader (ze kunnen ook los van elkaar gekeken worden). Lees: Documentaire All-In: Team Jumbo-Visma must see op Prime Video.

Wielerdocumentaires op Prime Video

Start nu 30 dagen gratis kijken op Prime Video; bingewatch de complete over team Jumbo-Visma. En kijk ook naar documentaires over het vrouwenteam van SD Worx en Wolfpack over Quick-Step Alpha Vinyl. Voor de Vlaamse kijkers: op Streamz kun je ook kijken naar Rainbow Remco over Remco Evenepoel.

Ben je een echte wielerliefhebber en wil je nog meer docu’s zien, dan denk ik ook aan de documentaire over Patrick Lefevere. Die is tot dinsdag 11 juni 2024 nog te zien op VRT MAX. Lees: Godfather van de koers.

Hieronder ontdek je alvast meer over de afleveringen van de Jumbo Visma docu:

Megalomaan idee

Het seizoen begint voor Team Jumbo-Visma met de vraag wat de ploeg dit jaar wil bereiken. Het antwoord klinkt absurd en lijkt onhaalbaar. In de eerste grote ronde van het jaar, de Giro d’Italia, wordt de ploeg direct op de proef gesteld.

Kan niet zonder drama

Een loodzware Giro d’Italia bereikt zijn kookpunt in het slotweekend. Kopman Primož Roglič moet de overwinning voor de poorten van de hel zien weg te slepen. Maar het noodlot zet op het allerlaatste moment de hele wedstrijd op zijn kop.

Nieuw masterplan

Jonas Vingegaard wil voor het tweede jaar op rij de Tour de France winnen en heeft daarvoor met zijn ploeg een nieuw masterplan bedacht. Na onverwachts vroeg succes krijgt de kopman te maken met zijn aartsrivaal, die Team Jumbo-Visma aan het wankelen brengt.

Verwurging van de python

In de Tour de France voelt Jonas Vingegaard de hete adem van Tadej Pogacar in zijn nek hijgen. De intense tweestrijd wordt beslist in het hooggebergte. De onhaalbaar geachte trilogie begint binnen handbereik te komen als Team Jumbo-Visma ook nog op volle oorlogssterkte naar de Vuelta a España trekt.

Sportgeschiedenis – Veni, vidi, vici

Meesterknecht Sepp Kuss rijdt als enige wielrenner ook de derde grote van het jaar en krijgt de hoofdrol in een onverwachtse thriller. Aan de vooravond van een historische gebeurtenis wordt Team Jumbo-Visma nog een laatste keer extreem op de proef gesteld.

Documentaires op Prime Video

Voor mij is Prime Video (van Amazon) sowieso een aanrader voor liefhebbers van documentaires, maar ook van Vlaamse producties. Eerder tipte ik al docu’s over De IRT Affaire en Noa Lang: Lastpak. Maar recent keek ik bijvoorbeeld ook naar de docu over Lil’ Kleine en vergeet ook zeker Aandachtsjunk niet.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

20 maart 2024 /