Noa Lang docu op Prime Video: documentaire Lastpak

Voetballer Noa Lang heeft zijn eigen docu op Prime Video. De documentaire Noa Lang: Lastpak is zowel in Nederland als België te kijken. En dat is goed nieuws voor alle Club Brugge fans, die ook van de PSV-voetballer hebben genoten. Ontdek hier alvast meer over de Noa Lang doc, die vier afleveringen van om en na bij de veertig minuten telt.

Noa Lang: Lastpak kijken op Prime Video? Start nu 30 dagen gratis kijken op Prime Video.

Noa Lang docu: Lastpak

Profvoetballer Noa Lang: controversieel en een eeuwige lastpak. Rechtvaardigt de gouden dribbel zijn grote bek? Lastpak is een ongefilterd verhaal vol bloed, zweet en tegendraadse uitspraken. Ervaar de rauwe realiteit van iemand die weigert zich anders voor te doen. Ongeacht wie hij tegenover zich heeft: Erik Ten Hag, Alfred Schreuder of zijn geharde vader Jeffrey. Je ziet het in de Noa Lang documentaire Lastpak op Prime Video.

Voetballer Noa Lang

Voor wie deze voetballer nog niet zo goed kent, even een korte samenvatting van zijn spelersloopbaan. In 1999 werd Noa Noëll Lang op 17 juni geboren in Capelle aan den IJssel. Bij de jeugd van de Rotterdamse club RSV HION werd hij gescout door Feyenoord. Daar speelde hij tot 2013, waarna hij verder ging in de jeugd van Ajax. Maar wist je dat hij in de tussentijd ook nog bij FC Nantes en Beşiktaş speelde in de jeugd. Zijn stiefvader Nourdin Boukhari speelde namelijk daar als prof. In 2017 begon hij bij Jong Ajax en een jaartje later debuteerde hij al in het eerste. Al heeft hij bij het eerste vooral veel op de bank gezeten. Daarna verhuurde Ajax hem aan FC Twente (2020-2021) en het jaar daarna aan Club Brugge (2020-2021), die hem vervolgens kochten. In juli 2023 heeft Noa Lang een contract tot medio 2028 getekend bij PSV.

Noa Lang documentaire kijken

De documentaire Noa Lang: Lastpak is te kijken op Prime Video (en beschikbaar zowel in Nederland als België als het goed is). Wist je dat nieuwe abonnees nog steeds 30 dagen gratis kunnen kijken. De documentaire Lastpak is gemaakt door Signal.Stream, die ook de documentaire over Giel de Winter van StukTV maakten. Giel de Winter is zelfs ook founder van dit productiebedrijf. Voor mij is Prime Video (van Amazon) sowieso een aanrader voor liefhebbers van documentaires, maar ook van Vlaamse producties. Gisteren tipte ik toevallig nog De IRT Affaire. Maar recent keek ik bijvoorbeeld ook naar de docu over Lil’ Kleine en vergeet ook zeker Aandachtsjunk niet.

Ontdek hier meer over de inhoud van de vier afleveringen van Lastpak, de Noa Lang docu:

Leven van Noa Lang

Het leven van Noa Lang is een strijd, in de breedste zin van het woord. Op het veld, in de media en zelfs bij het parkeren van de auto op de oprit. Noa neemt ons mee in zijn leven. Waar komt de aantrekkingskracht voor conflicten vandaan? En belangrijker, kan Noa zijn eigenwijze en spraakmakende zelf blijven nu hij voor het eerst is geselecteerd voor het Nederlands elftal?

Club Brugge frustraties

Tijdens het WK in Qatar zit heel Nederland op het puntje van zijn stoel, terwijl Noa Lang het moet doen met de reservebank. Kan Noa zijn grote bek waarmaken tijdens zijn debuut? Tegelijkertijd bouwen de frustraties bij Club Brugge * zich op. Hoe gaat Noa om met nieuwe teleurstellingen, zoals het uitblijven van een transfer naar een Europese topclub?

Voetbal vs vaderschap

Club Brugge zakt dieper op de ranglijst. Noa vindt het steeds moeilijker om zijn motivatie te behouden en de kar te blijven trekken. Hij wil zo snel mogelijk weg uit de Belgische competitie. Dit alles speelt zich af in de periode dat zijn vriendin hoogzwanger is. Hoe combineert hij de zoektocht naar een nieuwe club met het aanstaande vaderschap?

Grote bek vs gouden dribbel

Noa’s snoert haters de mond, want zijn gedroomde transfer naar PSV * is aanstaande en hij is (weer) belangrijk voor Oranje. Maakt zijn vaderschap – hij heeft een zoontje gekregen – hem volwassen en rustiger? Of wint zijn grote bek het weer van zijn gouden dribbel? Noa Lang blijft immers altijd Noa Lang. Kortom, kunnen Noa’s grote voetbaldromen verenigd worden met een rijk en druk familieleven?

Foto’s: Amazon MGM Studios

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

23 februari 2024 /