Big Brother 2024: deelnemers vanaf maandag 15 januari op tv!

Big Brother 2024 zien vanaf 15 januari weer elke werkdag op tv! RTL5 had in Nederland al gecommuniceerd dat de show elke werkdag om 20.30 uur én zaterdag live om 20.00 uur te kijken is. Op dat moment kun je ook via GoPlay in België naar Big Brother kijken. Vanaf 15 januari 22.15 uur kun je elke werkdag op tv kijken bij Play4, zo communiceerde de Vlaamse omroep. Zowel in Nederland als België kan er via een livestream 24/7 meekijken in het Big Brother Huis 2024. Tatyana Beloy en Geraldine Kemper nemen de presentatie weer voor hun rekening.

Auteur Patricia de Ryck plaatste dit artikel over Big Brother 2024 op 1 augustus 2023 op VlaamsKijken. Op vrijdag 8 december 2023 is het bijgewerkt, net als op woensdag 20 december. Ook op maandag 15 januari 2024 heeft het nog een update kregen.

Big Brother 2024: deelnemers vanaf maandag 15 januari op tv!
Big Brother 2024: deelnemers vanaf maandag 15 januari op tv!

Big Brother 2024

De presentatie van Big Brother 2024 ligt opnieuw in handen van de Vlaamse Tatyana Beloy en de Nederlandse presentatrice Geraldine Kemper. Het nieuwe seizoen is vanaf 15 januari 2024 te kijken, zo meldt Play4. Big Brother blijft onvoorspelbaar en dat is ook dit seizoen weer. De basis blijft hetzelfde: volg een groep mensen 24/7 door camera’s tijdens hun altijd onzekere verblijf in het Big Brother-huis. De bewoners zullen op de proef worden gesteld met spellen en uitdagingen, waarop ook de kijker thuis invloed heeft. Naast de reguliere uitzendingen op werkdagen en de live uitzendingen op zaterdag zijn de bewoners ook deze keer weer 24/7 te volgen via de livestream. Net zoals vorig seizoen bestaat de groep deelnemers uit zowel Nederlanders als Vlamingen.

Duo’s Big Brother

Big Brother start op maandag 15 januari met een verrassing voor de bewoners; ze starten het spel namelijk in duo’s. Met wie je speelt bepaald natuurlijk Big Brother. Als de kandidaten dat horen, zie je meteen de schrik op hun gezicht. Sommige deelnemers zijn echt flabbergasted. Anderen zijn vooral nieuwsgierig.

Kijk in de tussentijd de documentaire over Kelly, die we leerden kennen in Big Brother. Lees: Kelly van der Veer documentaire op Prime Video NL te kijken

Big Brother op tv kijken

Benieuwd vanaf wanneer je Big Brother 2024 op tv kunt kijken? RTL had natuurlijk al gecommuniceerd dat dat in januari mogelijk zou zijn, maar het Vlaamse Play4 is nu ook echt met een datum gekomen. Maandag 15 januari is het zover. Hier kun je de deelnemers volgen.

  • Dagelijkse afleveringen: 20.30 uur RTL5 en GoPlay. Om 22.15 uur op Play4.
  • Big Brother Live: 20.00 uur bij RTL5 en Play4
  • Livestream Big Brother 2024: 24/7 via Play247 en GoPlay in België en twee livestreams op Videoland.

Geraldine Kemper

Voor Geraldine Kemper is het het vierde seizoen dat ze gaat presenteren. De eerste twee reeksen maakte ze samen met Peter Van de Veire aan haar zijde. Sinds vorig jaar vormt ze het presentatieduo met de Vlaamse Tatyana Beloy. Je kent Geraldine Kemper bijvoorbeeld van Expeditie Robinson; samen met Bartel van Riet presenteerde ze Expeditie Robinson 2020. Ze maakte tien jaar programma’s voor BNNVARA – waar ze in 2009 het programma Sterretje Gezocht won. Ze heeft ook een Reisjournal* gemaakt. Inmiddels is ze een vaste waarde voor RTL. Zo heeft ze het indrukwekkende programma Geraldine en de Vrouwen gemaakt en zagen we haar recent in Five Days Inside.

Tatyana Beloy

Waar je Tatyana Beloy van kent? Ze is een echte creatieve duizendpoot. Op dit moment is ze CEO van SupaStar, waarmee ze muzikale (zomer)kampen organiseert. Ze heeft de NLTclub opgezet en schreef boeken als Nooit meer stiefmoeder en What the #?! Als presentatrice en actrice heeft ze de afgelopen jaren ook veel ervaring opgedaan. Ze werd in 2006 bekend als Karima in de serie Spring, daarna zag je haar als Lisa in Spoed en haar laatste grote rol was die van Farah in Gent-West. Wist je dat ze haar geluk ook in Hollywood heeft beproeft? Je zag haar in de serie Vlaamse Hollywoodvrouwen op VTM. Daarna presenteerde ze onder andere Vlaanderen Vakantieland, Volt, Ketnet Musical en De Pottenlikkers.

Foto’s RTL – headerfoto van Wesley de Wit

Big Brother 2024: deelnemers kunnen zich nu inschrijven
Big Brother 2024: deelnemers kunnen zich nu inschrijven

Dit deelden we eerder over het nieuwe seizoen van Big Brother:

Big Brother 2024 deelnemers

Wie wordt de opvolger van Vlaming Bart Vandenbroek die in april 2023 het Big Brother-huis verliet met 73.388 euro? Wie wil maximaal 100 dagen lang opgesloten zitten met andere bewoners? Vind je het geen probleem om 24/7 gevolgd te worden door camera’s? Dan zijn ze op zoek naar jou! Wie weet hoor je aankomend jaar wel bij de Big Brother 2024 deelnemers.

Inschrijven

Wil je je inschrijven en misschien één van de deelnemers worden van Big Brother 2024, dan is dat sinds 1 augustus 2023 mogelijk. Op de GoPlay website vind je het inschrijfformulier. Play4 heeft dit nieuws op 1 augustus 2023 om 08.00 uur bekendgemaakt. Vanaf maandag 15 januari 2024 gaan we zien welke kandidaten er door de selectie zijn gekomen.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

15 januari 2024 /