Big Brother Huis 2024: locatie, foto’s etc. over verblijf kandidaten

Ben je benieuwd naar waar de kandidaten van Big Brother 2024 vertoeven? Ontdek hier dan de foto’s van het Big Brother huis 2024 dat weer in Amsterdam staat. De Nederlandse interieurstyliste Sunna Bijl heeft de inrichting verzorgd, waarbij ze is geïnspireerd door de 90’s.

Big Brother 2024

Big Brother 2024 gaat op maandag 15 januari van start op RTL5 en Play4. Tot het laatste moment is er over dit seizoen veel mysterieus gebleven. We wisten lange tijd alleen dat het om weer een Nederlands-Vlaamse editie gaat met presentatrices Geraldine Kemper en Tatyana Beloy. Lees: Big Brother 2024: deelnemers vanaf maandag 15 januari op tv! Maar inmiddels – zo’n paar dagen voor de aftrap van het nieuwe seizoen – krijgen we steeds meer te zien. Zo zijn nu de eerste foto’s van het Big Brother Huis 2024 in Amsterdam gedeeld.

Nieuwe regels Big Brother

Presentatrice Tatyana Beloy: “Een nieuw seizoen verdient uiteraard een nieuw interieur. Het huis mag dan luxueus lijken én een hot tub hebben, vraag is nog maar of de bewoners überhaupt van al die luxe zullen kunnen genieten. Want Big Brother heeft heel wat bijzondere regels en geheimen in petto voor zijn bewoners…” Geraldine Kemper zegt bij RTL Boulevard: “Elk jaar denk ik weer van: het wordt niet mooier, maar ik vind het nu nog mooier.”

Dit zijn de Big Brother deelnemers! En nieuwtje: die starten het avontuur in duo’s.

Big Brother Huis 2024

Het vernieuwde Big Brother huis telt zo’n 128 camera’s die de bewoners 24/7 zullen volgen. Wat niet ontbreekt is ‘de wall’ – de muur waar verschillende producten in liggen. Vorig jaar was dit een groot succes. Die mocht dus niet ontbreken. De Nederlandse interieurstiliste Sunna Bijl mocht de styling van het huis onder handen nemen en ging aan de slag met jaren 70.

Styliste Sunna Bijl

Styliste Sunna Bijl vertelt over de inrichting van het Big Brother Huis 2024: “Dit jaar is het Big Brother huis ingericht met de 70’s als inspiratiebron voor de kleuren, materialen en patronen. Zo ontstond al snel het idee van de oranje fluwelen zitkuil, met een sausje van hotel chique om het naar het nu te brengen.”

Kijk in de tussentijd de documentaire over Kelly, die we leerden kennen in Big Brother. Lees: Kelly van der Veer documentaire op Prime Video NL te kijken

Locatie

Officieel wordt de locatie van het Big Brother Huis nooit vrijgegeven. Maar we gaan er vanuit dat-ie weer te vinden is in Amsterdam in de nabijheid van de Johan Cruijff Arena. Dat is namelijk vlakbij producent EndemolShine.

Big Brother Huis foto’s

Play4 heeft al tal van foto’s van het Big Brother Huis 2024 gedeeld met de pers. Natuurlijk delen we die ook met jou. Laat je even weten hoe je het vindt, via onze Instagram of Facebook. Als je op de link klikt, kom je meteen bij het goede bericht uit.

Dagboekkamer

Foto’s van de dagboekkamer en de gang daar naar toe:

Dagboekkamer Big Brother Huis 2024 (foto's, locatie Amsterdam)
Dagboekkamer Big Brother Huis 2024

Woonkamer

Foto’s van het woongedeelte:

Woonkamer Big Brother Huis 2024 (foto's, locatie Amsterdam)
Woonkamer Big Brother Huis 2024

Badkamer

Foto’s van de badkamer:

Badkamer Big Brother Huis 2024 (foto's, locatie Amsterdam)
Badkamer Big Brother Huis 2024

Tuin

Foto’s van de tuin:

Tuin Big Brother Huis 2024 (foto's, locatie Amsterdam)
Tuin Big Brother Huis 2024 (foto’s, locatie Amsterdam)

Big Brother kijken

Benieuwd vanaf wanneer je Big Brother 2024 op tv kunt kijken? RTL had natuurlijk al gecommuniceerd dat dat in januari mogelijk zou zijn, maar het Vlaamse Play4 is nu ook echt met een datum gekomen. Maandag 15 januari is het zover. Hier kun je de Big Brother 2024 deelnemers volgen.

  • Dagelijkse afleveringen: 20.30 uur RTL5 en GoPlay. Om 22.15 uur op Play4.
  • Big Brother Live: 20.00 uur bij RTL5 en Play4
  • Livestream Big Brother 2024: 24/7 via Play247, GoPlay (België) en in Nederland via Videoland.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

11 januari 2024 /