Familie seizoen 33 cliffhangers: overleeft Benny midseizoensfinale?

Wie overleeft de midseizoensfinale van Familie seizoen 33? Vandaag – maandag 8 januari – ontdek je om 20.00 uur kijken naar de nieuwste aflevering Familie. Hierin ontdek je hoe het verder gaat met de cliffhangers. Overleeft Benny het schot? En vormen Brahim en Louise straks een koppel?

Midseizoensfinale Familie seizoen 33

Goed nieuws voor de liefhebbers van Familie, want begin januari stond er weer een midseizoensfinale op de planning. Deze extra lange aflevering van Familie seizoen 33 was te kijken op vrijdag 5 januari, zowel op tv (om 20.00 uur) en daarvoor/daarna al op VTM GO. De midseizoensfinale van Familie seizoen 33 beloofde weer razend spannend te worden. Het komt namelijk tot een confrontatie op leven en dood… In dit artikel lees je eerst meer over wat er stond te gebeuren en delen we later de cliffhangers.

Ken je de Familie Boeken reeks al? In de HLN Shop vind je het Kookboek van de Bomma nog steeds.

Verhaallijnen midseizoensfinale

Spilfiguur is Daniel (Pepijn Huysmans), die Jamila (Jools Jatta Janssens) als geldezel gebruikt en zo misdaadgeld doorsluist. Wanpraktijken die Jelle (Maarten Cop) ontdekte, waardoor hij zelf in de tang van Daniel kwam te zitten. Terwijl Daniel nog steeds op vrije voeten is, werd Jelle in de boeien geslagen door de politie. Maar hij ontsnapte en dook onder.

Onheil in de lucht…

Ondertussen voelen ook Samira (Belinda Voorspoels) en Benny (Roel Vanderstukken) dat er onheil in de lucht hangt… Wat heeft Jelle te verbergen? Is er nog een weg terug of gaat het mis? Wie lost een schot en wie vangt de kogel op? In de midseizoensfinale laaien de emoties bijzonder hoog op. Het kan dus niet anders dan dat we het weekend in gaan met een aantal cliffhangers…

Familie seizoen 33 - wie overleeft de midseizoensfinale?
Familie seizoen 33 – wie overleeft de midseizoensfinale?

Cliffhangers Familie midseizoensfinale

We zagen in de seizoensfinale hoe Jelle met inspecteur Kennis (Maureen Vanherberghen) Daniel probeerde in de val te lokken. En dat Samira en Benny dus middenin de politie-operatie belandden. Daniel hield Jamila onder schot, maar Benny ving de kogel op. Met alle gevolgen van dien. Overleeft Benny het schot of kent de midseizoensfinale een nóg dramatischere afloop?

Nieuw liefdeskoppel?

Na de midseizoensfinale 20224 lijkt Familie ook een liefdeskoppel rijker te zijn. Aan het einde van een passionele tango kwam het dan toch tot een langverwachte kus tussen Louise (Charlotte Sieben) en Brahim (Amine Boujouh). De kijkers zagen hen de voorbije weken steeds dichter naar elkaar toe groeien en nu lijken ze eindelijk aan hun gevoelens toe te geven. Vormen Louise en Brahim straks een nieuw stel of was het een eenmalig vuur dat opflakkerde?

Familie na midseizoenfinale 2024

Hoe het verder gaat na de midseizoensfinale en hoe de cliffhangers aflopen zien we in Familie aflevering 96 (van seizoen 33), die wordt uitgezonden op maandag 8 januari om 20.05 uur. De omschrijving in de tv-gids van VTM gaat zo: “Samira, Jelle en Jamila wachten in spanning op nieuws. Véronique wordt opnieuw geteisterd door nachtmerries en beseft dat het tijd is om in te grijpen. Jan probeert bij Yoko te vissen naar een verzoening met Cédric. Cédric zelf denkt er het zijne van. Hij gebruikt Louise om Yoko uit haar tent te lokken. Lars voelt zich enorm schuldig na wat er is gebeurd.”

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

8 januari 2024 /