#Eindejaars Joost Vandecasteele: Een beetje extreem

De #Eindejaars van Joost Vandecasteele – getiteld Een beetje extreem – is op Streamz te kijken. Daarmee start het Vlaamse streamingplatform 2024 niet alleen met humor; ze hebben ook nog eens goed nieuws voor de liefhebbers van cabaret. Vanaf 2024 zal Streamz iedere maand een nieuwe zaalshow met de kijkers delen.

#Eindejaars Joost Vandecasteele

Het eindejaar. Net wanneer je dacht “gezelliger wordt het niet…”, komt Joost Vandecasteele in zijn zaalshow Een beetje extreem met een boodschap van hoop (5%) en haat (95%). Want in een wereld verwikkeld in gestoorde complottheorieën, online ontregeling en arrogante deelsteppers heb je een kwaaie zot nodig om alles te verklaren.

Een beetje extreem

In de conference met de titel Een beetje extreem is Joost Vandecasteele een correspondent van de enige oorlog waar iedereen, ook tante Trudy, aan meedoet namelijk de cultuuroorlog. Bereid u voor op scherpe grappen, botte beledigingen en onnodige ontboezemingen. Alles komt aan bod: Trump, Covid, nazisme, aanslagen en de Kotmadam. Met de verkiezingen die er in mei 2024 aankomen, is de reden van deze voorstelling dan ook kristalhelder.

Joost Vandecasteele

Joost Vandecasteele is niet alleen cabaretier. Hij is tevens schrijver van diverse boeken *. En je kunt hem kennen als scenarist van verschillende Vlaamse series. Denk aan Chaussée d’Amour, Generatie B, We moeten eens praten en Exen. Joost Vandecasteele zien we in zijn eigen producties ook als acteur voorbij komen.

Eindejaarsconference

Joost Vandecasteele is niet de enige met een eindejaarsconference. Zo kun je op vrijdag 5 januari kijken naar Xander De Rycke houdt het voor bekeken 2023. En eerder waren de shows van Kamal Kharmach (Mag ik even 2023) en van Micha Wertheim (Voor twaalven) op tv. Opvallend is wel dat de VRT de eindejaarsconferences allemaal na de jaarwisseling deelt, terwijl we in Nederland gewend zijn dat de oudejaarsconference ook echt met oudjaar te kijken is.

Humor op Streamz

Maandelijks deelt Streamz een nieuwe Vlaamse stand-up comedy show. Dat is in februari Dit Terzijde van Xander De Rycke (die je eerder op VRT Canvas zag). En in maart 2024 Retro van Han Solo. Vorig jaar verzorgde Jade Mintjens de #Eindejaars van Streamz. Natuurlijk houden we jullie op de hoogte van nieuwe shows, die gedurende het jaar op Streamz worden gedeeld. Blijf ons volgen via onderstaande social media.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

5 januari 2024 /