Kamal Kharmach: Mag ik even 2023 – eindejaarsconference op tv

De eindejaarsconference van Kamal Kharmach: Mag ik even 2023 is te kijken op maandag 1 januari 2024 om 21.50 uur bij VRT1 en VRT MAX. Een opmerkelijke programmering, want de voorgaande jaren waren de conferences van Kamal altijd op oudejaarsavond op tv te zien.

Kamal Kharmach eindejaarsconference 2023

Met zijn eindejaarsconference Mag ik even 2023 neemt Kamal Kharmach *, ondertussen voor de vijfde keer, het voorbije jaar onder de loep. Kamal laat zijn komisch licht schijnen op de actuele gebeurtenissen. 2023 bleek een tumultueus jaar te zijn, met de nodige perikelen op het politieke toneel. Kamal tovert nieuwjaarsavond om tot een hilarische avond vol actuele grappen en scherpe opmerkingen om terug te blikken op 2023.

Eindejaarsconference Kamal Kharmach op tv

De eindejaarsconference van Kamal Kharmach Mag ik even? 2023 is op maandag 1 januari 2024 om 21.50 uur (na Vrede op Aarde) op tv bij VRT 1 en VRT MAX. Wil je deze show vanuit Nederland of een ander land dan België terugkijken, dan kan dit ook via VRT MAX. Maar zorg dan wel voor een VPN Verbinding, die je op België zet, voordat je naar VRT MAX gaat.

Oudejaarsconferences kijken op tv

Wie op oudejaarsavond dus naar een conference wilde kijken, had geen geluk bij VRT1. Je kon wel naar het Nederlandse NPO1 zappen, waar Micha Wertheim de show verzorgde. Klik op de volgende tekst om er meer over te lezen: Oudejaarsconference 2023: Micha Wertheim voor twaalven op tv. De eindejaarsconference van Xander De Rycke komt zelfs nog later op tv… Die is te zien op vrijdag 5 januari 2024 om 21.10 uur op VRT Canvas en VRT MAX. Blijf ons volgen via onderstaande social media en je leest er aankomende week alles over.

Kamal Kharmach op tv

In 2023 zagen we Kamal Kharmach sowieso meer op tv. Samen met Kristel Verbeke maakte hij Geld Gezocht. En hij was de nieuwe presentator van 1 jaar gratis. In 2024 gaan we Kamal Kharmach niet alleen met zijn eindejaarsconference op tv zien, maar ook met een nieuw seizoen van Andermans Zaken. Daarnaast is hij één van de Een Echte Job deelnemers.

Blij met de artikelen van VlaamsKijken, bedank ons via Ko-Fi. * Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

1 januari 2024 /