Tijd voor MAX oudejaarsshow 2023 met deze gasten

Martine van Os en Sybrand Niessen sluiten het jaar 2023 feestelijk af met de Tijd voor MAX Oudejaarsshow. Deze aflevering zie je op zondag 31 december om 17.10 uur bij MAX op NPO1. Ontdek hier wie de gasten zijn.

Tijd voor MAX Oudejaarsshow

Traditiegetrouw sluiten Martine van Os en Sybrand Niessen het jaar feestelijk af met de Tijd voor MAX Oudejaarsshow. In de laatste uitzending van dit jaar ontvangen ze onder andere André van Duin, Renée Soutendijk en Debbie & Paul van B&B Vol Liefde in een feestelijk versierde studio.

Gasten

Ontdek alvast meer over de gasten uit de Tijd voor MAX Oudejaarsshow 2023. Debbie en Paul hebben een bewogen tijd achter de rug door hun deelname aan het populaire B&B Vol Liefde. Hoe kijken zij terug op het afgelopen jaar? Ze vonden namelijk niet alleen de liefde, maar zijn inmiddels ook veelvuldig op tv. Zoals in Scrooge Live, maar vanavond ook in de oudejaarsspecial van Ik Hou van Holland. Jamai (die we gisteren nog zagen in Holland’s Got Talent All Stars) brengt een muzikale ode aan Elton John. 

Neem Me Mee (met Gene Bervoets)

André van Duin schuift aan en hij treedt op met de titelsong Neem Me Mee van de gelijknamige film, waarvoor hij de Nederlandse tekst schreef. Wist je dat hij vanavond ook te zien is in de oudejaarsspecial van Vandaag Inside? Ook Renée Soutendijk is te gast, zij vertelt over haar rol in deze film. Wat wij natuurlijk extra leuk vinden is dat de Vlaming Gene Bervoets ook tot de cast van Neem me mee hoort. Nog even terug naar Renée Soutendijk. Zij won een Gouden Kalf voor haar rol in de film Sweet Dreams *. 

Tijd voor MAX Oudejaarsshow 

Je kunt Tijd voor MAX Oudejaarsshow kijken op zondag 31 december om 17.10 uur bij MAX op NPO1. Terugkijken kan via NPO Start en NPO Plus. Wist je dat je NPO Start ook vanuit het buitenland kunt kijken als je gebruik maakt van een VPN Verbinding, die je op Nederland zet. 

Foto: MAX

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

31 december 2023 /