Vandaag Inside Oudejaarsspecial 2023 met deze gasten

De Vandaag Inside Oudejaarsspecial 2023 is te kijken vanavond – zondag 31 december 2023 – om 22.00 uur bij SBS6. Vandaag Inside Live komt deze keer niet gewoon uit de studio, maar vanuit de Ziggo Dome in Amsterdam.

Vandaag Inside Oudejaarsspecial 2023

Op oudejaarsavond staat de talkshowtafel van Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp in de Ziggo Dome. Omringd door duizenden mensen in het publiek blikken de mannen in deze registratie terug op de hoogte- en dieptepunten van 2023. Met scherpe analyses, leuke anekdotes én veel humor.

Gasten

Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp staan er ook op oudejaarsavond niet alleen voor. In de Vandaag Inside Oudejaarsspecial ontvangen ze gasten als André van Duin en Hélène Hendriks. Danny Vera en Marco Schuitmaker (die een ontzettend grote hit heeft met De Engelbewaarder) zorgen voor spetterende muzikale optredens.

Vandaag Inside Oudejaarsspecial 2023 kijken

Wil je de Vandaag Inside Oudejaarsspecial 2023 kijken, dan kan dit om 23.00 uur bij SBS6. Je kunt ‘m ook (terug) kijken via Kijk.nl. Als je gebruik maakt van een VPN Verbinding, die je op Nederland zet, kun je ook vanuit België of een ander land naar Kijk.nl kijken. Wist je dat we vorig jaar ook schreven over de oudejaarsspecial van dit programma?

Foto SBS6

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

31 december 2023 /