Ik hou van Holland oudejaarsspecial  2023 met deze deelnemers

Linda de Mol zien we vanavond – 31 december 2023 – om 20.00 uur op SBS6 met de Oud & Nieuw special van Ik hou van Holland. Jeroen van Koningsbrugge en Richard Groenendijk zijn de teamcaptains in deze bijzondere aflevering, waarin we ook Paul en Debbie, Paul de Leeuw, Jurre Geluk, Noa Vahle en Gaia Aikman zien.

Auteur Patricia de Ryck heeft dit bericht van 2 september 2023 op zondag 31 december 2023 van een update voorzien, omdat de oudejaarsspecial van Ik hou van Holland om 20.00 uur bij SBS6 te kijken is.

Oud & Nieuw special Ik hou van Holland

Linda de Mol en teamcaptains Jeroen van Koningsbrugge en Richard Groenendijk worden tijdens deze gezellige oudejaarsavond vergezeld door zes BN’ers. Samen wagen ze zich aan vele klassieke Ik hou van Holland-spellen die speciaal in een feestelijk jasje zijn gestoken en uiteraard mag er weer luidkeels gezongen, geschreeuwd en geraden worden. Welk team weet vlák voor het nieuwe jaar de mooiste prijzen voor zijn vak binnen te slepen?

Linda de Mol & dochter Noa Vahle

Wie de zes deelnemers zijn, die we in de oudejaarsspecial van Ik hou van Holland zien? Nou, dat is toch wel heel bijzonder want we zien Linda de Mol samen met haar dochter Noa Vahle. De 24-jarige (sport)presentatrice en verslaggeefster won dit jaar de Talent Televizier Ring. Maar verder zien we ook Paul en Debbie, die elkaar leerden kennen in B&B Vol Liefde (en die we zagen in Scrooge Live en Paul zat ook in De Slimste Mens). Ander deelnemers zijn Paul de Leeuw, die het indrukwekkende Niet Klein te Krijgen maakte, De Mol Jurre Geluk en actrice Gaia Aikman, die we gaan zien in de Nederlandse 40-45.

Ik hou van Holland oudejaarsspecial 

Ik hou van Holland oudejaarsspecial is te kijken op zondag 31 december 2023 om 20.00 uur bij SBS6. Je kunt ‘m vanaf 22.00 uur op Kijk.nl terugkijken. Met een VPN Verbinding, die je op Nederland zet, kan dit ook vanuit het buitenland.

Onderstaande schreven we over het seizoen van Ik hou van Holland dat in het najaar van 2023 op tv te zien was:

Linda de Mol is terug

Dat Linda de Mol weer terug is als presentatrice van Ik hou van Holland zal misschien ook weer even wennen zijn. Rob Kemps had het stokje natuurlijk van haar overgenomen. Lees meer daarover in Ik hou van Holland met Rob Kemps van Snollebollekes. Linda de Mol geeft aan dat ze Rob ‘heel dankbaar is’. Voor de opnames van dit seizoen zei ze: “Ik kijk er ontzettend naar uit om met Jeroen en Richard in de studio te staan en samen met de wisselende BN’ers en het altijd enthousiaste publiek de vertrouwde spellen te spelen. Wat heb ik het gemist!”

Wist je dat je Ik hou van Holland ook thuis kunt spelen?

Richard Groenendijk

Jeroen van Koningsbrugge (die we recent in Kamp Van Koningsbrugge en Beste Kijkers zagen) kennen we natuurlijk als vaste teamcaptain van Ik hou van Holland. Maar met Richard Groenendijk is er nu ook een nieuwkomer. Waar je Richard Groenendijk* van kent? Hij deed bijvoorbeeld mee aan BN’ers in het ziekenhuis, maar hij is ook acteur.

Ik hou van Holland (najaar 2023)

Vanaf 2 september 2023 staat de zaterdagavond dus weer in het teken van leuke spelletjes op het gebied van entertainment, vaderlandse geschiedenis, muziek, sport en taal. Net als in vorige seizoenen krijgen de teamcaptains steun van bloedfanatieke bekende Nederlanders en worden onder andere Geen ja, geen nee, geen euh het Verjaardagsspel en Raad het lied gespeeld. De teams worden aangemoedigd door hun eigen publieksvak, dat aan het einde van de avond met een mooie prijs naar huis hoopt te gaan.

Ik hou van Holland kijken

Ik hou van Holland is vanaf dit zaterdag 2 september 2023 negen weken lang om 21.26 uur te zien op SBS6. Een uurtje later kun je de aflevering terugkijken via Kijk.nl. Met een VPN Verbinding, die je op Nederland zet, kan dit ook vanuit het buitenland.

Foto: Roy Beusker

Blij met de artikelen van VlaamsKijken, bedank ons via Ko-Fi. * Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

31 december 2023 /