Bureau Arnhem: Ewout Genemans volgt agenten politie Arnhem

Liefhebbers van programma’s als Helden van Hier, Politie 24/7 en De Noodcentrale moeten zeker ook de Bureau-serie van Ewout Genemans kijken. Na Amsterdam, Eindhoven en Den Haag liep de tv-maker mee met de politie in Arnhem. Daarna kwam het seizoen in Rotterdam, dat de afgelopen weken op tv te zien was: Bureau Rotterdam.

Dit bericht verscheen op 11 oktober 2022 voor het eerst op VlaamsKijken; auteur Patricia de Ryck heeft het bijgewerkt op 12 december 2023, omdat Bureau Arnhem in de herhaling op tv te kijken is.

Bureau Arnhem

Tachtig dagen lang volgt Ewout Genemans twaalf agenten op de voet. Geen dag is hetzelfde. Van zenuwslopende achtervolgingen tot heftige situaties aan huis; we zien het allemaal in Bureau Arnhem. Ewout Genemans beleeft ook grappige, emotionele en angstaanjagende momenten. Alleen zo leert hij de mens achter het uniform kennen.

Bureau Arnhem kijken

Bureau Arnhem zag je voor het eerst op 11 oktober op RTL4; vanaf dinsdag 12 december 2023 kun je de herhaling weer op tv kijken. De reeks staat ook op Videoland, net als Bureau Rotterdam. Je kunt hier ook terugkijken naar Bureau Burgwallen, Bureau 040 en Bureau Hofstad. Daarnaast vind je op Videoland ook andere interessante programma’s van Ewout Genemans, zoals Ewout en De Jeugdkliniek: Als Niets Meer Werkt.

Reality tv bij de politie

Kijk je graag mee met de hulpdiensten, dan hebben we nog verschillende kijktips voor je. Zo kun je op dinsdagavond in Nederland ook kijken naar Redders op zee. Of wat dacht je van het eerder uitgezonden Geluk bij een ongeluk. In België wordt er momenteel een nieuw seizoen uitgezonden van Helden van Hier: de MUG. Maar denk ook aan Politie 24/7, De noodcentrale, Alloo bij de Verkeerspolitie en Pech onderweg. Als je de berichten leest, dan zie je meteen hoe je ze ook vanuit Nederland kunt kijken (of in het geval van Redders op Zee en Geluk bij een ongeluk vanuit België).

Foto: RTL

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

12 december 2023 /