Alloo bij de Verkeerspolitie seizoen 3 in Gent en Sint-Niklaas

Luk Alloo zien we vanaf maandag 25 september om 21.50 uur bij VTM in Alloo bij de Verkeerspolitie seizoen 3. De opnames vonden plaats in Gent en Sint-Niklaas. Wat je kunt verwachten: van snelheidsduivels tot zware overtredingen en zelfs een foute verkleedpartij. Lees er hier alles over.

Alloo bij de Verkeerspolitie seizoen 3

Luk Alloo* gaat de baan op voor Alloo bij de Verkeerspolitie seizoen 3. Hij neemt de VTM-kijkers mee in een wereld waar de actie nooit stopt en de spanning soms hoog oploopt. Van illegaal rijden tot fout parkeren, Alloo neemt plaats op de achterbank van de lokale verkeerspolitie en ontdekt een nieuw arsenaal aan overtredingen.

Voor de liefhebbers van programma’s als Niveau 4 Brussel Zuid en Helden van Hier: De MUG.

Alloo bij politie Gent en Sint-Niklaas

Ook dit seizoen worden de politiekorpsen van Gent en Sint-Niklaas in beeld gebracht. Twaalf lokale verkeersagenten van Gent en Sint-Niklaas tonen hoe ze ingrijpen, bemiddelen en verzoenen, maar ook beboeten, achtervolgen en oppakken. Benieuwd welke gezichten we uit seizoen 1 en seizoen 2 terugzien. Toen was Luk Alloo tenslotte ook op stap met de agenten in Gent en Sint-Niklaas.

Alloo loopt niet alleen mee met de politie; we zagen hem ook bij sekswerkers…

Deze overtredingen zien we…

De overtredingen zijn niet de minste. Ook dit seizoen krijgt Luk Alloo te maken met hevige snelheidsduivels. Zo rijdt een man bijna 150 km/u waar hij slechts 90 km/u mag rijden. Wanneer de agenten de overtreder kordaat aan de kant zetten, komen ze plots in het vrolijke feestgedruis van de Foute Party van Qmusic terecht. Terwijl de snelheidsduivel een flinke boete voor zijn neus geschoteld krijgt, staan de joelende en van top tot teen verklede feestvierders rondom hem te popelen voor een avond vol fout plezier. 

Duizenden euro’s…

Wat we in aflevering 2 van Alloo bij de Verkeerspolitie zien? Abdel houdt een bouwvakker tegen die telefoneert achter het stuur. De man moet zijn boete meteen betalen, maar heeft geen cash. Hij roept de hulp in van zijn baas. En bij een geplande actie haalt de verkeerspolitie bestuurders uit het verkeer die soms nog duizenden euro’s aan achterstallige belasting hebben openstaan. Abdel en Duncan spreken een chauffeur aan die verkeerd geparkeerd staat, maar die blijkt veel meer op zijn kerfstok te hebben. Hij krijgt een boete van meer dan 8.000 euro. En motard Bart moet een bestuurder gaan controleren die al 19 keer is tegengehouden ondanks een levenslang rijverbod; dat zien we allemaal in aflevering 6.

Achtervolging

Duncan en Abdel worden de pas afgesneden door twee jongemannen in een snelle Mercedes. Ze zetten meteen de achtervolging in. En motard Bart stelt zich verdekt op om gsm-gebruikers te betrappen. Dat zien we allemaal in de derde aflevering van Alloo bij de Verkeerspolitie seizoen 3. En in aflevering 4 zien we dat een hardrijder in Gent wel met een heel bizarre reden een overdreven snelheid rijdt.

Hinderlaag

Motard Bart legt zich in aflevering 5 in een hinderlaag om bestuurders te betrappen die het rode licht negeren aan wegenwerken. En Abdel houdt een bestuurder staande die meer dan 95 kilometer per uur reed in de bebouwde kom. En in aflevering 6 spreken Abdel en Duncan een chauffeur aan die verkeerd geparkeerd staat, maar die blijkt veel meer op zijn kerfstok te hebben. Hij krijgt een boete van meer dan 8.000 euro. Motard Bart moet een bestuurder gaan controleren die al 19 keer is tegengehouden ondanks een levenslang rijverbod.

Kind staat in auto

Motard Bart is nog een bekeuring aan het afhandelen, wanneer hij een overladen tractor met aardappelen ziet passeren. Hij springt meteen op zijn motor en gaat erachteraan. Dit en meer in aflevering 7. In aflevering 8 gaan de haren van Abdel overeind staan wanneer hij een kind ziet rechtstaan in de auto. Duncan en hij zetten de achtervolging in en dwingen de bestuurder om onmiddellijk aan de kant te gaan. Motard Bart controleert een vrachtwagen en merkt enkele overtredingen op. De chauffeur in kwestie is er niet mee gediend en laat dat ook duidelijk merken. En ook in aflevering 9 en 10 weer verschillende zaken met verkeersovertredingen. Seizoen 3 van Alloo bij de verkeerspolitie telt in totaal tien afleveringen.

Alloo bij de Verkeerspolitie kijken

Wil je Alloo bij de Verkeerspolitie kijken dan kan dat iedere maandag – vanaf 25 september 2023 – om 21.50 uur bij VTM. De reeks is te zien na Blind Getrouwd. De afleveringen van zowel seizoen 1, als 2 en 3 zijn ook te zien bij VTM GO. Wil je vanuit Nederland kijken, lees dan hier hoe je dat doet: Vlaamse tv: VRT MAX, GoPlay, VTM Go, Streamz kijken Nederland. Alloo bij de verkeerspolitie seizoen 3 telt tien afleveringen.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

4 december 2023 /