De noodcentrale seizoen 5: nieuw seizoen van start

De noodcentrale seizoen 5 is vanavond – dinsdag 30 augustus – om 20.40 uur van start gegaan op Eén. Al vanaf 06.00 uur ’s ochtends stond de nieuwe aflevering zelfs op VRT MAX. Daar kun je de aflevering ook terugkijken. En dat is zeker de moeite waard.

De noodcentrale seizoen 5

Er zijn weer nieuwe afleveringen te kijken van De noodcentrale op Eén. We kruipen opnieuw mee in de hoofdtelefoon van de calltakers van 101 en 112 en volgen de noodsituaties waarmee zij worden geconfronteerd vanop de eerste rij. Hun reacties en beslissingen maken vaak het verschil tussen leven en dood. We duiken onder in de 112-centrales van Vlaams-Brabant en West-Vlaanderen, maar ook de charmante operatoren Rachel en Armand uit de provincie Luik maken hun opwachting. Bij de 101 komt naast de centrales van Brussel en Antwerpen, nu ook de meldkamer van Limburg aan bod.

Nieuwe operatoren in De noodcentrale

Tussen de operatoren die elke shift opnieuw het beste van zichzelf geven, herken je vertrouwde gezichten: Ilse, Tom en Sophie in Antwerpen, Pieter-Jan, Samuel en Hannes in West-Vlaanderen, Stéphanie in Brussel en Els in Limburg. Daarnaast ook enkele gloednieuwe gezichten, zoals Irfan en Rocio in Limburg en Laura in Brussel. Het zijn stuk voor stuk mensen van vlees en bloed, maar bovenal zijn ze gedreven door één duidelijke missie: de burger zo snel en efficiënt mogelijk hulp te bieden.

De noodcentrale kijken

De noodcentrale is een productie van De chinezen. Eerder schreven we al over seizoen 4. De Noodcentrale is iedere dinsdagavond op Eén en VRT MAX te kijken. Je kunt de afleveringen via VRT MAX ook terugkijken. Vanuit België gaat dat heel eenvoudig; vanuit Nederland (of een ander land) lukt dit alleen als je gebruik maakt van een VPN Verbinding die je op België zet.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

30 augustus 2022 /