Drop Off met Gerben Tuerlinckx en Arno The Kid op VTM2

Drop Off seizoen 1 met Gerben Tuerlinckx en Arno The Kid is compleet te kijken op VTM GO. Vanavond – woensdag 22 november – is de reeks ook te bingewatchen op VTM2. Om 22.30 uur start de eerste aflevering. De Shortie Drop Off telt op VTM GO 10 afleveringen, maar voor tv zijn deze samengevoegd tot twee langere uitzendingen.

Er komt een tweede seizoen van Drop Off met Charlotte Sieben en Francisco Schuster.

Drop Off

Internetsensaties Gerben Tuerlinckx en Arno The Kid krijgen een aartsmoeilijke opdracht voorgeschoteld. In Drop Off worden de twee gedropt op een voor hen onbekende bestemming ergens in Europa. Ze krijgen slechts 10 dagen de tijd om terug te keren naar huis en dat al liftend en zónder geld. De kijker wordt elke dag meegenomen in hun episch avontuur. Hoe gaan ze te werk? Welke klusjes doen ze om geld te verdienen? Hoe verplaatsen ze zich? En waar slapen ze? Eén ding is zeker: het wordt een bijzonder spannende challenge met een heleboel onvoorziene obstakels. 

Ook interessant: de documentaire Follow Me over influencers en online creators.

Drop Off: Arno The Kid en Gerben Tuerlinckx

“Wat als we in Polen terechtkomen? Ik begrijp de taal daar helemaal niet”, vraagt Arno zich af. “Ik ken alleen wat Poolse scheldwoorden”, lacht Gerben. “Maar verder is mijn oriëntatie en aardrijkskunde echt slecht.” Lukt het hen om op tijd het thuisfront te bereiken? Dit is niet het eerste programma dat Arno The Kid en Gerben Tuerlinckx samen maken. Je kent ze ook van Security Checkers.

Arno The Kid

Arno The Kid duikt vaak op in de komische YouTube- en TikTok-filmpjes van grote broer Average Rob, waarmee hij bovendien de YouTube-hit ZADDY scoorde. Average Rob zien we natuurlijk steeds vaker op tv, bijvoorbeeld in Match en als host van de documentaire over Remco Evenepoel, en ook Arno The Kid krijgt zo steeds meer kansen.

Gerben Tuerlinckx

Gerben Tuerlinckx is dan weer bekend van zijn openhartige TikTok-filmpjes en van Gerben en Steffi op kot. In deze VTM GO-reeks gaat hij samenwonen met zijn vriendin en TikTokster Steffie Merci en delen ze het reilen en zeilen van het kot- en studentenleven. Hij was ook te zien in Bittersweet Sixteen en in Echte Verhalen: De Buurtpolitie VIPS.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

22 november 2023 /