De Verhulstjes Afscheid Samson & Gert (kijken op GoPlay en Videoland)

De Verhulstjes komen speciaal voor het allerlaatste optreden van Samson & Gert nog eens allemaal samen. De aflevering De Verhulstjes: Afscheid Samson & Gert is terug te kijken op GoPlay én in Nederland inmiddels ook op Videoland. En we duiken verder in De Verhulstjes seizoen 4… Lees snel verder.

Afscheid Samson & Gert

Gert Verhulst heeft op zaterdagavond 16 april 2022 definitief afscheid genomen van Samson. Dit was zijn negentigste afscheidsshow. Maar liefst 150.000 bezoekers hebben er van genoten. Deze laatste tour, vol Samsonhits van vroeger en nu, was een waardige afsluiter van het Gert-tijdperk, met een indrukwekkend showballet, kinderkoor en prachtig decor. Tijdens de allerlaatste show zijn De Verhulstjes gevolgd voor een special van hun serie.

De Verhulstjes Afscheid Samson & Gert

Wat je van de speciale aflevering van De Verhulstjes Afscheid Samson & Gert kunt verwachten? We zien natuurlijk diverse beelden van de afscheidsshow, maar denk ook aan een een chique diner georganiseerd door Viktor in de Botanic Sanctuary Antwerp. Of aan hoe Ellen haar lief weet te verrassen met wel heel bijzondere manchetknopen. En niet alleen voor Gert is dit bijzonder; dit is ook echt het officiële moment dat dochter Marie voortaan met Samson op pad gaat. Al werken Samson & Marie natuurlijk al eventjes samen.

De Verhulstjes kijken

De Verhulstjes Afscheid Samson & Gert kijken werd op zondag 22 mei om 19.55 uur uitgzonden op Play4. De aflevering is ook te kijken op GoPlay. Je kunt op Go Play ook seizoen 2 en 3 nog kijken. Het eerste seizoen van De Verhulstjes is in België dan weer op Streamz te kijken. Wil je De Verhulstjes in Nederland kijken, dan ben je bij Videoland aan het juiste adres. Hier zijn zowel seizoen 1, als seizoen 2 en seizoen 3 te kijken.

De Verhulstjes kijken in Nederland

De Verhulstjes Afscheid Samson & Gert vanuit Nederland kijken, is nu mogelijk op Videoland. Heb je geen abonnement, dan kun je via een VPN Verbinding ‘m ook bewonderen. Zet die op België en kijk vervolgens de aflevering terug via GoPlay. Ik gebruik hiervoor zelf VPN Nederland, maar je kunt ook kiezen voor NordVPN.

De Verhulstjes seizoen 4

Na deze special is het natuurlijk de vraag komt er nog een De Verhulstjes seizoen 4… Gert Verhulst zei daarover op 18 maart in de ochtendshow van Qmusic dat het zo goed als zeker is dat we naar De Verhulstjes seizoen 4 kunnen gaan kijken. “Het is nog niet officieel, maar we hebben wel al zo goed als zeker beslist dat er een nieuw seizoen komt.” Kortom: hopelijk krijgen we snel meer nieuws over De Verhulstjes seizoen 4. Als je kijkt naar de eerdere seizoenen, dan kwamen die echt snel achter elkaar. Als dat tempo wordt volgehouden, dan zou het kunnen betekenen dat we in het najaar van 2022 op Play4 en GoPlay al kunnen kijken naar het vierde seizoen van De Verhulstjes. UPDATE: De Verhulstjes seizoen 5 is ook aangekondigd!

Even terug naar Samson & Gert…

Samson & Gert

Samson & Gert is een gevestigde waarde in elk Vlaams gezin (en in vele Nederlandse gezinnen). De serie startte op 2 september 1990 en introduceerde meteen bekende gezichten zoals Alberto, Van Leemhuyzen en de Burgemeester. Het format verspreidde zich snel van serie naar film, muziek en shows. Samson & Gert hebben in totaal…

Samson & Gert in cijfers

 • … 797 afleveringen uitgezonden
 • 14 albums uitgebracht
 • … meer dan 180 singles opgenomen
 • … meer dan 44 unieke shows uitgebracht
 • … meer dan 10.000 voorstellingen gespeeld
 • … meer dan 2 miljoen bezoekers ontvangen tijdens die shows
 • een bioscoopfilm uitgebracht, goed voor 166.699 bezoekers
 • … 23 weken in de Ultra Top 50 gestaan met de CD Hotel op Stelten
 • … meer dan 1,5 miljoen strips verkocht
 • … meer dan 50 miljoen dozen koekjes verkocht
 • … geen enkele nieuwe deurbel gekocht

Samson & Marie

Samson hoeven we nog steeds niet te missen; hij gaat voortaan op avontuur met Marie. Zo kunnen we dit najaar een nieuwe tv-serie van het duo op Ketnet verwachten. Ontdek hier alvast meer over Samson & Marie IJsjestijd. En ze hebben ook een nieuwe zomersingle!

Foto: Studio 100

Blij met de artikelen van VlaamsKijken, bedank ons via Ko-Fi. * Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

22 mei 2022 /