Voordeel Prime-leden: Sneak Peek Lord of the Rings, Prime Day en…

Zijn hier nog Lord of the Rings-fans? Als je lid bent van Amazon Prime, kun je nu namelijk als sneak peek kijken naar een zestig seconden durende clip van de langverwachte serie The Lord of the Rings: The Rings of Power uitgebracht. Maar Prime-leden hebben nog meer voordeel bij Amazon; zo kun je op 12-13 juli tijdens Prime Day flinke kortingen scoren én kun je genieten van tal van films en series op Prime Video (waaronder ook al de nodige Vlaamse). Ontdek er hier meer over.

Wist je dat je 30 dagen gratis van Prime kunt genieten? Als je ‘m nu meteen afsluit, kun je direct naar de video van The Lord of the Rings: The Rings of Power kijken én je profiteert ook van de kortingen tijdens Prime Day.

The Lord of the Rings: The Rings of Power

In afwachting van Prime Video’s langverwachte nieuwe serie The Lord of the Rings: The Rings of Power, die op 2 september in première gaat, kunnen Prime-leden nu al toegang krijgen tot een nooit eerder vertoonde exclusieve sneak peek van 60 seconden. Vanaf morgen (vrijdag 6 juli) kan iedereen ‘m dan kijken.

Sneak peek Lord of the Rings serie kijken

J.R.R. Tolkien’s legendarische geschiedenis van de Second Age of Middle-earth staat centraal in de nieuwe serie The Lord of the Rings: The Rings of Power. Het epische drama speelt zich af duizenden jaren voor de gebeurtenissen van The Hobbit en The Lord of the Rings boeken. In de sneak peek van 60 seconden roept een onheilspellend hemelverschijnsel vragen op bij de inwoners van Middle-earth. Log in op je account en ga naar primevideo.com/ringsofpower om de exclusieve sneak peek van The Rings of Power te bekijken en de serie aan je watchlist toe te voegen.

Amazon Prime Day

Maar de aankomende tijd heb je dankzij het lidmaatschap nog meer voordelen. Op 12 en 13 juli wordt namelijk Amazon Prime Day gevierd. Tal van producten worden dan met (hoge) kortingen aangeboden. En dat echt in alle categorieën – van mode en elektronica tot speelgoed en huis & tuin. Zowel van internationale topmerken als van veel Nederlandse MKB-bedrijven. Daarnaast maak je voor het eerst kans op tal van verschillende prijzen. Kortom; leuk om in de gaten te houden.

Voordeel Amazon Prime lidmaatschap

Zelf ben ik al ruim een jaar – naar volle tevredenheid – lid van Amazon Prime. Die 2,99 euro die het per maand kost (na de 30 gratis dagen), zijn peanuts als je het vergelijkt met andere streamingdiensten. En daarnaast profiteer je natuurlijk ook gewoon van het aanbod van Amazon. Zo heb ik al de nodige koopjes gescoord in de webshop, waarbij ik als lid geen verzendkosten hoefde te betalen. Dat is natuurlijk ook ideaal, want dan hoef je je digitale winkelmandje niet eerst tot een bepaald bedrag te vullen.

Vlaamse series en films op Prime Video

Daarnaast heb ik al verschillende series en films gekeken via Amazon Prime. Kijk je specifiek naar het aanbod van Vlaamse series en films, dan springt deze streamingdienst er voor mij echt uit. Er komt nog een uitgebreid artikel aan over het aanbod, want er komen ook nieuwe series aan (volg ons via de social media om dit niet te missen; links hieronder). Maar ik zal nu al wat titels op een rijtje zetten. Want met name bij de series vind je op Prime Video echt een aantal Vlaamse pareltjes. Kortom: als je deze zomer voor een gratis Prime-lidmaatschap kiest, dan kun je even vooruit en hoef je je dus geen zorgen te maken over de herhalinen op tv.

Vlaamse series Prime Video

Nieuwe Vlaamse series Amazon Prime

Nieuwe titels die momenteel in samenwerking met Amazon Prime Video worden gemaakt, zijn De Club en De Studio’s. Twee series die volgens mij wel de moeite waard zijn. Ik heb er in ieder geval al uitgebreide artikelen over op de site staan.

Kortom: een ideale manier om Vlaamse series in Nederland te kijken.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

7 juli 2022 /