Het Jachtseizoen StukTV op SBS6 en Prime Video | deelnemers

Wist je dat Het Jachtseizoen van StukTV ook op tv te kijken is? Het eerste seizoen kwam in 2021 op tv bij SBS6 en Prime Video. Iedere vrijdagavond – vanaf 21 juli 2023 – kun je om 20.25 uur naar de herhaling kijken van dit seizoen. Wil je alle afleveringen terugkijken van alle drie de seizoenen, van dan naar Amazon Prime Video. Nog geen lid, verzilver dan je 30 gratis dagen én kijk naar Het Jachtseizoen met tal van bekende Nederlanders.

Wist je dat er ook een Jachtseizoen bordspel* is? 

Het Jachtseizoen herhaling op tv kijken

In de zomer van 2023 kun je het tv-seizoen van Het Jachtseizoen in herhaling op tv kijken bij SBS6. Iedere vrijdagavond om 20.25 uur een aflevering van seizoen 1, maar er is inmiddels ook al een tweede en een derde seizoen van Het Jachtseizoen. En zelfs een Vlaamse remake. Klik op de linkjes en ontdekt er alles over.

Onderstaande schreef ik op 11 september 2021:

StukTV van YouTube naar tv

De mannen van StukTV zetten opnieuw de achtervolging in – dit keer niet op YouTube, maar op SBS6! In deze gloednieuwe, speciaal voor de tv geproduceerde editie van Het Jachtseizoen gaan Giel de Winter, Thomas van der Vlugt en Stefan Jurriëns de strijd aan met bekende Nederlanders, die voor één dag in de huid van een voortvluchtige crimineel kruipen. Verschillende BN’er-duo’s gaan proberen om vier uur lang uit handen te blijven van de mannen van StukTV. Wie zijn er aan het einde van hun spannende ontsnapping nog op vrije voeten? In de eerste aflevering gaan Britt Dekker en Simon Keizer de strijd aan.

BN’ers Jachtseizoen (tv-editie)

In elke aflevering gaan Giel de Winter, Thomas van der Vlugt en Stefan Jurriëns met behulp van een bus vol geavanceerde technologie, communicatiemiddelen en een drone op zoek naar een ontsnapt BN’er-duo. De eerste deelnemers zijn Britt Dekker en Simon Keizer, maar er doen nog veel meer BN’ers mee aan de tv-editie van Het Jachtseizoen. Denk aan Wendy van Dijk en Najib Amhali, Leo Alkemade en Xander de Buisonjé, Katja Schuurman en Babette van Veen en Herman den Blijker en Bram Krikke. En ook Wesley Sneijder en Rolf Sanchez proberen – net als Dave en Donny Roelvink – uit handen te blijven van de mannen van StukTV.

Wist je dat Dave en Ronny Roelvink allebei meededen aan Special Forces VIPS? Dave zag je in seizoen 1 en Donny in seizoen 2.

Het Jachtseizoen nu op tv

Van snelle auto’s tot helikopters: de in feloranje overalls gehulde bekende boeven trekken álles uit de kast om niet gepakt te worden. Er zijn uiteraard regels. Zo mogen ze maar maximaal twintig minuten in hetzelfde voertuig zitten en kunnen ze géén gebruikmaken van hun eigen geld of telefoon. De GPS-tracker die ze dragen, stuurt bovendien iedere tien minuten een locatie door naar hun achtervolgers. Is de twintig minuten voorsprong die de BN’ers krijgen, genoeg om uit handen te blijven van de gasten van StukTV?

Giel de Winter

Giel de Winter: “Als programmamakers zijn wij trots dat zo’n groot online succes door televisie omarmd wordt. Dit is een groot compliment. We hebben ontzettend veel zin om weer te gaan jagen.” In de succesvolle YouTube-serie, die al jaren garant staat voor miljoenen views op YouTube en bij de VEED en Zapp Awards meerdere malen bekroond tot beste serie, sloegen eerder BN’ers als Rico Verhoeven, Ali B en Marco Borsato op de vlucht.  Het Jachtseizoen wordt geproduceerd door Talpa Entertainment Productions en StukTV in samenwerking met Samsung, Opel en Sourcy Vitaminwater. 

Amazon Prime Video

Het nieuwe seizoen van Het Jachtseizoen is niet alleen op zaterdagavond om 20.30 uur bij SBS6 te kijken. Nee, de show is ook te zien op Amazon Prime Video*. Iedere zondagochtend verschijnt de aflevering daar om 09.00 uur online. Ideaal voor iedereen die zijn tv-abonnement eruit heeft gedaan, omdat-ie alleen nog naar streamingdiensten kijk. Dat geldt natuurlijk ook voor de Vlamingen die een NL-account hebben). Voor de prijs hoef je het sowieso niet te laten. Amazone Prime Video heb je de eerste 30 dagen gratis, daarna betaal je 2,99 per maand. Betaal je via GooglePlay of iTunes dan betaal je 5,99 euro per maand. Daarnaast kun je je ook abonneren op Video Channels , waarvan verschillende ook leuke kennismakingsacties hebben.

*Ik ontvang een kleine commissie via linkjes naar Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen – dit geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels).

Praat mee over de onderwerpen op VlaamsKijken via onze Facebook-groep. Wist je dat we ook een speciale Prime Facebook-groep hebben?

21 juli 2023 /