Elias Van Dingenen: Underdog op Streamz kijken

Streamz is dé streamingdienst waar je aan het juiste adres bent voor flinke portie Vlaamse humor. Vandaag – vrijdag 1 september 2023 – is de voorstelling Underdog van Elias van Dingenen toegevoegd. Lees er hier alvast meer over.

Elias Van Dingenen: Underdog

Elias Van Dingenen trekt je in zijn voorstelling Underdog mee in zijn verhalen, waarin vooral zijn eigen onzekerheden centraal staan. Hij heeft het over indruk proberen maken op jongeren, zijn ouders hun vreemde opvoedingsmethoden en waarom Paul Jambers de beste televisiemaker aller tijden is. Hij heeft het ook heel kort over zijn passage bij het tv-programma De Tafel van Vier. Hij gaat steeds op zoek naar een positief perspectief, ondanks alles wat kan en zal fout lopen. Als hij eens tegen je schenen zal schoppen, is dat steevast met een kwajongensglimlach.

De Tafel van Vier

Nu denk je misschien: huh, wat was dat met De Tafel van Vier en Elias Van Dingenen. Nou, hij is de redacteur die na welgeteld één dag al zijn ontslag nam. Hij was namelijk verbijsterd over de uitlatingen van Gert Verhulst in het wake-debat. “Ik vond het beschamend en onwezenlijk, zittend voor het grote scherm net buiten de debatstudio. Hoe wereldvreemd kun je zijn?”, schreef hij daarna in De Morgen.

Elias Van Dingenen

Elias Van Dingenen is een Gentse comedian die reeds alle culturele centra passeerde als voorprogramma van onder meer Amelie Albrecht en Steven Mahieu (die ook een geweldige voorstelling op Streamz heeft staan; absolute kijktip wat mij betreft). Maar zelf voelt hij zich het meest thuis in een klassieke comedyclub. Zijn voorstelling Underdog werd daarom opgenomen in intieme setting in de Gentse Roes Comedy Club. 

Comedyshows op Streamz

Naast deze voorstelling van Elias van Dingenen vind je nog meer comedy op Streamz. Zo schreven we het afgelopen jaar al het volgende over comedyshows op Streamz:

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

1 september 2023 /