Voorstelling Doe Rustig van Erhan Demirci kijken op Streamz

De voorstelling Doe Rustig van Erhan Demirci is nu te kijken op Streamz. Ontdek in dit artikel meer over deze voorstelling en de comedian, die je ook kent van Wa Make? en Komt goed!

Doe Rustig

Druk, druk, druk… Het standaardantwoord als je iemand vraagt hoe het gaat. Maar doen we dit ons zelf niet aan door én carrière te willen maken, 3 hobby’s te hebben, aan zelfontplooiing te doen en een gezin te runnen. Neem even wat gas terug en geniet van een uur quality-time door naar de voorstelling Doe Rustig van Erhan Demirci te kijken.

Comedian Erhan Demirci

Erhan Demirci kennen we bij VlaamsKijken al van zijn voorstelling Wa Make? Focus Knack schreef hierover: “In Wa Make? bewijst stand-upper Erhan Demirci een getalenteerd publieksmenner en acteur te zijn. Met het hart op de juiste plaats.” In eerste instantie heeft hij altijd opgetreden met het comedycollectief Hakims of Comedy. Daarnaast heeft hij drie seizoenen lang het voorprogramma van Han solo bedankt gespeeld. In 2016 volgde zijn eerste solo-voorstelling Komt goed! Wa make? is zijn tweede solo-voorstelling en Doe Rustig de derde.

Erhan Demirci

Maar Erhan Demirci is meer dan comedian. Hij is ook acteur, scenarioschrijver en tv-maker. De jongere kijkers zagen hem als Arun – de vader van Gamil en Noortje – in 4eVeR van Ketnet. Maar hij speelde ook mee in Creme De La Creme en als Joussef in de Streams-serie Couples Therapy. Erhan Demirci is daarnaast één van de scenarioschrijvers van Nieuw Texas.

Comedy op Streamz

Doe Rustig van Erhan Demirci is niet de enige comedyshow die recent aan het aanbod van Streamz is toegevoegd. Denk bijvoorbeeld ook aan Burn-out voor beginners, B30VA, #Eindejaars en III-ième. En daar komen vast nog heel wat voorstellingen bij, want Streamz heeft bekendgemaakt dat ze in 2023 inzetten op Vlaamse producties.

Foto: Streamz / De Hofleveranciers

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

2 maart 2023 /