Henk Rijckaert: Influencer – voorstelling nu op Streamz te kijken

De voorstelling Influencer van Henk Rijckaert is sinds 19 april 2023 op Streamz en Streamz+ te kijken. De comedian – die iedere zaterdag op tv te zien is bij Wie zoekt die wint – steekt in deze show de draak met influencers. Het wordt ook wel zijn ‘grappigste voorstelling ooit’ genoemd. Het gaat over social media en het belang van echtheid. “Het kan heel bevrijdend zijn om iets te benoemen waar je je voor schaamt”, aldus de comedian.

Henk Rijckaert: Influencer

Mensen die hem al een tijdje volgen, weten het. Henk Rijckaert* is niet van social media weg te slaan. Instagram, YouTube, Facebook… Hij is aanwezig! Hij staat dan ook dagelijks met al zijn volgers in contact. Die hechte band maakt van hem een influencer. Hij heeft invloed op die mensen. En met die verantwoordelijkheid moet hij voorzichtig omgaan. Henk weet dat er collega-influencers zijn die dat niet doen. Die zomaar producten aan hun volgers aanraden zonder ook maar even na te denken. Dat doet hij niet. Hij staat voor kwaliteit. Als hij iets aanraadt, dan mag je zeker zijn dat het goed is. Of nee, dat het het beste is! Daarom kan hij maar één ding zeggen: KIJK NAAR DEZE SHOW!

Kun jij er ook zo van genieten dat influencers op de hak worden genomen, kijk dan ook naar Instafamous, Vlogmania en Influencers.

Henk Rijckaert

Henk Rijckaert klust naast zijn carrière als comedian graag bij in zijn eigen atelier. Daar knutselt hij de meest waanzinnige bouwsels in elkaar onder het motto ‘hoe gekkiger, hoe prettiger’. Het is dan ook niet gek dat we hem in het voorjaar van 2023 op tv zien als lid van het verstopte van Wie zoekt die wint.

Recensie

Ik moet de show zelf nog te kijken, maar de commentaren zijn in ieder geval lovend. Als ik ‘m gezien heb, werk ik deze alinea bij. Blijf me volgen via onderstaande social media om op te hoogte te blijven van mijn recensie over de voorstelling Influencer van Henk Rijckaert. Wil je meer weten over de wereld van influencers blijf me dan ook volgen, want je leest hier snel meer over Follow Me, die vanaf vrijdag 21 april op Streamz te kijken is.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

20 april 2023 /