Shows Adriaan Van den Hoof op Streamz kijken

Wist je dat je de theatershows van Adriaan Van den Hoof op Streamz kan kijken. Op 3 augustus 2023 is daar ’t Zal Schoon Zijn Als Het Af Is uit 2022 bijgekomen. Ontdek hier alles over de shows van Adriaan Van den Hoof die op Streamz staan.

Adriaan Van Den Hoof

Adriaan Van den Hoof* is niet alleen cabaretier, maar ook acteur en presentator. Zo zag je hem bijvoorbeeld in Vlaamse films als Helden Boven Alles en Wat mannen willen. Je zag hem in series als Het Peulengaleis, Windkracht 10 en vier seizoenen als Tom Smeekens in Aspe. Hij is daarnaast een ‘goede vriend’ van de Vlaamse Sinterklaas. De laatste jaren zien we hem vooral als presentator op tv, zoals van Twee tot de zesde macht, Sorry voor Alles en Switch.

Adriaan Van Den Hoof op Streamz

  • ’t Zal Schoon Zijn Als het Af Is (2022)
  • Ja, Maar Eerst een Diploma (2019)
  • Nee, Het Was Gisteren Ook Al Laat (2016)
  • Hoogspanning (2012)
  • Doortocht (2010)
  • Achterklap (2008)

Boek ’t Zal Schoon Zijn Als het Af is

Na twaalf jaar op het podium selecteerde Adriaan Van den Hoof het beste uit zijn verzameld werk, op zoek naar nieuwe betekenis en heldere inzichten – én die aanstekelijke lachkrampen die we na al die jaren van hem gewend zijn. In dit boek* staan vijf van zijn succesvolle theatershows neergeschreven. Wat minder mensen weten: Adriaan kan ook heel to the point tekenen. Misschien kan hij daardoor ook zo goed in beelden spreken. Deze publicatie toont voor het eerst een aantal van zijn tekeningen en een greep uit het creatief proces dat voorafgaat aan een voorstelling zoals alleen hij die kan maken.

’t Zal Schoon Zijn Als het Af Is

Noem het geen compilatie, geen greatest hits en al zeker geen nostalgische bui, maar na vijf succesvolle voorstellingen en twaalf jaar op het podium is Adriaan wel toe aan een terugblik. Die zie je in ’t Zal Schoon Zijn Als het Af Is uit 2022.

Ja, Maar Eerst een Diploma

Ja, maar eerst een diploma is een emotionele en komische trip waarin gereflecteerd kan worden. Deze show van Adriaan Van den Hoof bracht hij in 2019 op het podium.

Nee, Het Was Gisteren Ook Al Laat

Voor deze vierde solovoorstelling Nee, het Was Gisteren Ook al Laat (2016) beslist Adriaan Van den Hoof om ’thuis’ te blijven. En thuis, dat is het podium, van waar hij de wereld observeert en van snedige commentaren voorziet.

Hoogspanning

Waar Adriaan Van den Hoof bij Achterklap en Doortocht nog handig gebruik maakte van zijn achteruitkijkspiegel kijkt hij nu onvervaard door de voorruit de toekomst tegemoet. Hoogspanning is nog steeds op dvd* verkrijgbaar.

Doortocht

Adriaan Van den Hoof is op doortocht. Als hedendaagse troubadour trekt hij door het land en houdt hij halt bij elk podium dat zijn weg kruist. Dit is zijn tweede show, die in 2010 te zien was in het theater. Tweedehands is Doortocht ook nog steeds op dvd* beschikbaar.

Achterklap

In Achterklap staat Adriaan Van den Hoof helemaal alleen op het podium. Het is een persoonlijke en bij momenten zeer emotioneel doch dolkomische zelf bij elkaar geschreven voorstelling. Wist je dat deze voorstelling nog op dvd* verkrijgbaar is.

Foto: cover van zijn boek ’t Zal Schoon Zijn Als het Af is. Bestel ‘m hier.*

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

9 augustus 2023 /