Seizoensfinale Lisa 2023; hoe gaat het na zomer verder?

De spannende seizoensfinale van Lisa zag je donderdag 1 juni om 18.30 uur bij VTM. Daarna gaat de telenovelle na de zomer nog even verder… Ontdek hier meer over de seizoensfinale voor de zomerstop, want er komt een ongenode gast op het feest van Ben en Lisa… Wat komt deze gast doen?

Lisa is vanaf 4 september weer terug op tv; in het najaar 2023 van VTM.

Seizoensfinale Lisa 2023

Kan Gert (Bert Verbeke*) onder de radar blijven of niet? En wordt Jonas (Oscar Willems*) levend teruggevonden? Jonas heeft alleszins een plan klaar en lijkt Gert erin mee te krijgen. Maar loopt dat zoals gepland? We zien het in de seizoensfinale van Lisa voor de zomerstop van 2023.

Dat Jonas leeft, zagen we natuurlijk vorige week al…

Liefde Lisa & Ben

Intussen lijkt de liefde tussen Ben (Michiel De Meyer) en Lisa (Tinne Oltmans) alsmaar groter te worden. Ze willen zelfs gaan samenwonen, maar is Lisa daar al definitief klaar voor? Het verliefde koppel nodigt vrienden en familie uit in ‘t Excuus om groot nieuws te delen, maar dan duikt een ongenode gast op. Wie is het en wat komt hij er zoeken? Het zorgt ervoor dat niets ooit nog hetzelfde zal zijn…

Heidi vermist

Gert komt erachter dat de ouders van Heidi (Christine Verheyden) haar als vermist hebben opgegeven. Even later krijgt Vic (Briek Lesage) onaangenaam bezoek van inspecteur Calluwaerts (Eva Kamanda, die we ook zagen in onder andere Liefdestips aan Mezelf). Wat is er echt gebeurd met Heidi? Er klopt iets niet aan zijn vorige verklaring…

In de Facebook-groep en op onze Instagram kun je zo meer foto’s bekijken van de seizoensfinale van Lisa in 2023.

Telenovelle Lisa einde

Nu vraag je je misschien af ‘wanneer zie ik dan het telenovelle Lisa einde’. Nou, daar zullen we toch nog even geduld voor moeten hebben. We gaan namelijk eerst de zomerstop in en daarna komen er nog een aantal afleveringen, voordat Lisa stopt.

Wanneer laatste aflevering Lisa?

Wanneer de laatste aflevering van Lisa dan te kijken is? Als het goed is, volgen er nog enkele weken na de zomerstop. Er wordt gesproken over een dertigtal afleveringen. Dat zou goed kunnen kloppen, want we hebben natuurlijk nog een paar Lisa-babytjes op komst. We weten in ieder geval dat Lisa zwanger is, net als dat haar moeder Suzanne in verwachting is. Kortom: nog voldoende input voor de laatste afleveringen van telenovelle Lisa. Dus of dat er dertig of meer zijn, durven wij niet met zekerheid te zeggen. Het aantal van dertig wordt in ieder geval veelvuldig online genoemd. Maar dat is allemaal via-via. Als we vanuit officiële wegen hebben gehoord hoeveel afleveringen er nog volgend, dan delen we dat natuurlijk via onze onderstaande social media.

Lisa zomerstop 2023

De zomerstop van Lisa komt op 4 september ten einde. Om 18.20 uur kun je op 4 september 2023 de eerste aflevering zien van het laatste seizoen van deze telenovelle..

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

22 augustus 2023 /