Suzanne ook zwanger in telenovelle Lisa

Veel zwangerschappen momenteel bij telenovelle Lisa. Naast Lisa blijkt namelijk ook haar moeder Suzanne in verwachting te zijn. Kortom: zowel moeder als dochter zijn onverwachts zwanger. We zien vanaf deze week hoe dat verder gaat… Eerder schreven we tenslotte al dat er baby’s werden gezocht om te acteren in de reeks. Lisa is van maandag tot en met donderdag om 18.20 uur bij VTM en VTM GO te kijken.

Dit schreven we over de zwangerschap van Lisa: Lisa is zwanger; wie is vader van baby? Ben of misschien Jonas?

Suzanne is zwanger

Alsof er nog geen verrassingen genoeg waren in de telenovelle Lisa bij VTM, blijkt nu ook Lisa’s moeder Suzanne (Hilde De Baerdemaeker*) zwanger te zijn. Ze werd in de aflevering van donderdag 20 april 2023 verwacht bij dokter Corens (Anne Denolf) voor haar bloedresultaten en kreeg het onverwachte nieuws te horen.

Geen menopauze, maar zwangerschap

 “Het is in ieder geval niet de menopauze”, begint dokter Corens. “Maar ik wou je toch graag even zien om dit te vertellen. Je bent zwanger.” Haar blik zegt meer dan duizend woorden. Deze boodschap had Suzanne niet zien aankomen. Is Suzanne in telenovelle Lisa zwanger van haar geliefde Reinhout (Ben Van Ostade*)? 

Anne Denolf

We zien zo actrice Anne Denolf dus weer in de telenovelle. Nadat ze Lisa het nieuws vertelde, vroegen lezers uit de Facebook-groep Telenovelle Lisa zich al af wie die actrice nu eigenlijk is. Nou, Anne Denolf ken je bijvoorbeeld uit Nonkels. Anne Denolf werd jaren geleden vooral bekend als Sam in De Kotmadam. Sindsdien speelde ze in series als Team Spirit en LouisLouise, naast veel kleine gastrollen. 

Onverwachts zwanger

Denk je nu een onverwachte zwangerschap, dat kan toch niet… Nou, lees dit interview maar eens dat ik eerder had met een meisje dat tot de bevalling niet eens wist dat ze zwanger was. Onverwachts moeder: verschrikkelijke buikpijn blijkt bevalling.

Telenovelle Lisa stopt

Op dit moment kijken we naar Lisa seizoen 5. Of dit het laatste is, is natuurlijk nu de vraag… Er is aangekondigd dat Telenovelle Lisa stopt en plaats maakt voor de nieuwe telenovelle met Camille Dhont. We weten inmiddels ook dat de opnames erop zitten. Medio maart ronde de laatste opnames plaats. In totaal heeft het avontuur zo drie jaar geduurd en waren er maar liefst vijfhonderd draaidagen. Tot wanneer de opnames op tv te zien zijn, durven we nog niet te zeggen. Maar als er meer nieuws is, dan delen we dat natuurlijk via onze social media en de Telenovelle Lisa Facebook-groep.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

24 april 2023 /