Michiel De Meyer in cast telenovelle Lisa als fysiotherapeut Ben

Michiel De Meyer behoort vanaf nu tot de cast van telenovelle Lisa; hij speelt de rol van Ben. Ben is de fysiotherapeut van Jonas, maar hun kennismaking verloopt allesbehalve van een leien dakje. Ontdek hier meer over Michiel De Meyer en zijn rol in Lisa.

Michiel De Meyer

Met Michiel De Meyer wordt weer een ervaren, jonge acteur aan de cast van Lisa toegevoegd. Zo zagen we hem eerder in Thuis, Steracteur Sterartiest en Ghost Rockers (inderdaad waarin Tinne Oltmans ook een hoofdrol speelde). De laatste jaren was hij vooral actief in musicals, zoals 40-45, Daens en Singin’ in the Rain. Recent is hij ook toegetreden tot de cast van Samson en Marie. We zien Michiel De Meyer in IJsjestijd als brandweerman Bill. Hij is samen met actrice Line Ellegiers, die je kent van Taboebs. De twee zijn recent ouders geworden.

Heet hem welkom onder dit bericht op Instagram!

Michiel De Meyer over personage Ben

De kennismaking met Jonas en zijn fysiotherapeut Ben verloopt allesbehalve van een leien dakje. Toch zullen ze moeten samenwerken, want Jonas heeft zijn hulp nodig na de crash (waarbij Lars is overleden). Michiel De Meyer vertelt over zijn personage Ben het volgende: “Ben is een heel fijn personage om gestalte te geven, een fijne gast met droge humor en ongelooflijk veel doorzettingsvermogen.”

Kom voor meer Lisa-nieuws bij onze Facebook-groep.

Rol in Lisa voor Michiel De Meyer

Michiel De Meyer gaat verder: “Het is heel fijn om na een paar jaar weer terug voor televisie te werken. Voor een camera spelen na een tijdje theater is wel aanpassen, maar in de heerlijke ploeg van Lisa word ik enorm geholpen en met enthousiasme ontvangen. Samen met Oscar Willems en Tinne Oltmans spelen is elke dag een feest. Met Tinne zat ik 4 jaar in de klas en deelden we de finale plekken van ‘Steracteur, Sterartiest’. Dat dat vonken geeft op set, moet ik jullie niet vertellen (lacht).”

Blij met de artikelen van VlaamsKijken, bedank ons via Ko-Fi. * Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

12 september 2022 /